Chcete válku? Já NE!

Někdy, když tak pročítám různé články v našich médiích, tak mám takový dojem, že je mnoho lidí, kteří by si nějaký ten konflikt přálo.

Ne, nebojte se, nejsme v tom sami jsou v tom i lidi v okolních zemích ale i za oceánem. My bychom vlastně měli být v pohodě, neboť nás budou co nevidět hlídat, krom mediálních psů demokracie, také ti, kteří nám vysvětlí, co je správně a co je špatně, co je pravda a co už není.  Ale nevím, jak to budou stíhat, neboť se mi zdá, že těch článků, které by se daly považovat za poplašnou zprávu, je na mé gusto nějak moc.

Jak říkám, nestojím o žádný konflikt a s hrůzou sleduji, jak se Evropa proměňuje ve válečnou  zónu, přibývají na její území jaderné arzenály z USA, přibývají i američtí vojáci, přibyly americké tanky atd. Má mne to nechat klidným? Nevím jaký je váš názor, ale mne tohle klidným prostě nemůže nechat. Ať už je to jak chce, vážně nemůže nikdo udělat osudovou chybu a stisknout tlačítko, nebo to jen tak z frajeřiny vyzkoušet, co psychicky vydrží potenciální protivník? Normální lidé dle mého názoru rozhodně nebaží po válce, je fakt, že je tady mnoho těch, kteří se na válce přiživují, někteří jí mají jako zdroj příjmu. Sice všichni kolem tvrdí, že ty zbraně, ti vojáci jsou pro naši ochranu, ale je tomu tak, když už je pár let určen nepřítel, když média i články jednotlivců, údajných expertů tvrdí, že tenhle nepřítel nás chce napadnout. Podle našeho generála jsou dokonce ještě nebezpečnější, nežli ty desetitisíce uprchlíků co naplňují Evropu a přisedli si k Evropskému stolu hojnosti …tedy zejména v Německu. Novináři, kteří by měli informovat pravdivě, hrají podivné hrátky se slovy a propaganda jede na plné obrátky.

Paradoxní na tom je to, že pokud se snad naskýtá možnost o urovnání vztahů Rusko vs USA. Tak jsou tu zase média a zpravodajské služby, které budou nadále provokovat a vymýšlet si nové a nové legendy, jen aby k nějakým zmírněním vztahů a nedej Bůch snad spolupráci, nedošlo.

Nejsem nábožensky vychován, jen tak abych říkal pravdu, ctil své rodiče, ctil staré lidi, vážil si lidí, kteří položili životy za naší zem ve válce apod.  Ale to, co se děje nyní, tomu já říkám rouhání! A jestli lidé v Evropě radikálně  změní pohled na své politiky, tak věřte, že to není Putinova akce, jak se nám snaží nakukat pánové zpravodajci, jen aby tohoto člověka zdiskreditovali, ono stačí se zamyslet nad tím, že napřed ukazují prstem na Rusko, konkrétně Putina, že pomohl Trumpovi zvítězit ve volbách a dnes už zase říkají, že chtějí Trumpa kompromitovat materiály z jeho návštěvy Moskvy … Ale vlastně od toho tady máme nový odbor na vnitru. Já se domnívám, že média, která tvrdí, že prezident naší spřátelené země je loutkou Moskvy,  se dopouští poplašné zprávy.

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 12.1.2017 18:19 | karma článku: 37,87 | přečteno: 1314x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69