Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Blábolení ve sněmovně!

Pan poslanec a předseda TOP09 Schwarzenberg, obhajoval nutnost posvětit asociační dohody Ukrajiny k EU. Prý je to sakra v našem bezpečnostním zájmu! On ten pan kníže je číman a ví jak si udělat zadní vrátka, nebo postranní uličku a s tou Ukrajinou to bere asi tak, že pokud by bylo nebezpečí – tak případně tomu Ruskému medvědovi předhodit napřed kořist v podobě zničené a zadlužené Ukrajiny, aby byl čas u nás zformovat tanky a transportéry, které pak vyrazí na … asi zteč proti celému Rusku a ještě se stihne evakuovat naše vláda i s parlamentem a všemi nepostradatelnými.

Pan poslanec Foldyna přidal číslo, že ta sranda s Ukrajinou, přijde tak na 104 miliard kaček, ale pro pana předsedu Schwarzenberga, to je v pohodě. Ten prohlásil, že to sice bude něco stát, ale že jsme my, Poláci, Maďaři, Slováci tu Západní Evropu taky něco stáli. Jen už zapomněl dodat, že si tady ten Západ v podstatě všechno rozebral, takže nám tu nezbylo téměř nic a ty zbytky rozkradli všelijací Kožení, Krejčířové a co já vím kdo všechno ještě. Určitě by bylo skvělé, kdyby zákon o prokazování majetku byl zaveden se zpětnou platností o pětadvacet let a nepromlčitelný, stejně tak jako zločiny komunismu. (promiňte mi, na chvíli jsem se ocitl v rovině fikce)  Ale to pro pana knížete není žádný problém, on sám si nakupuje pozemky a to na dluh, protože z poslaneckého platu plus příplatky za zahraniční výbor jde splácení úplně bez problému, navíc ho tu a tam někdo pozve na nějaký ten raut, obídek, večeřičku a kantýna ve sněmovně taky není drahá. To se to nakupuje!

Pan ministr zahraničí přidal k dobrému ještě to, že nikdo nechce cpát peníze do oligarchů (což nechápu, protože tu zemi nikdo jiný neřídí a pan Zaorálek byl mezi prvními, kdo posvětil pučistickou vládu Majdanu, včetně fašisticky zaměřených jedinců) a kdyby prý nastal další Majdan, tak je prý vše v háji. Ale hned uklidnil tím, že údajně Porošenko tam má silný vliv. No nevím, ale po přečtení toho jak se tam zvyšuje počet zbraní a to, že v době, kdy se měli celkem obstojně, vyrukovali na Majdan a házeli Molotovy na policajty, zabili generálního prokurátora, stříleli po prezidentovi i do vlastních řad, dohodu s Janukovyčem nerespektovali … tak jsem zvědav, co budou dělat až si začnou utahovat opasky.

Možná by to bylo výhodné a byla to i pravda, ale to by se muselo jednat o zemi, která se nestala černou dírou na peníze z MMF, EU, USA. Nesměl by její prezident v první řadě stále mít snahy nakupovat zbraně. Musel by její prezident být schopen ke kompromisům a udělat si pořádek ve své zemi. Ale ne pomocí fašistických bojůvek a verbování dalších a dalších vojáků. Tahle cesta je natolik spletitá a nejistá, že jsem přesvědčen, že by na to vsadil málokterý bukmejkr. Těm našim pupíkům ve vládě či sněmovně se to vypráví. Oni nebyli schopni se ani přidat k prezidentovi a platit za svá špatná rozhodnutí na dluh a to si dovolí Schwarzenberg vykládat cosi o tom, co jsme stáli Západní Evropu za těch dvacet let. Jen ať si sáhne do vlastního svědomí a vzpomene na Becherovku a jiné kšeftíky a tak by se dal jmenovat jeden vedle druhého!

A tak je velice složité dnes najít někoho, kdo ve sněmovně uvažuje racionálně –v podstatě ani ten Filip, nedokázal přijít s pořádnými argumenty, ale plácnul jen něco o tom, zda máme poslouchat USA. No možná na tom něco pravdy bude, ale to není argument. A tak mi připadá, že jediný, kdo si dal alespoň trochu práce, byl Foldyna s tím, kolik to bude stát a to si myslím, že těch 104 miliard je velice ušlechtilý odhad. Skoro bych vsadil na to, že se tam nahrnou peníze, ale po krátké době kdy neuvidí Ukrajinci světlé zítřky, přijdou další ohně na Majdanu a potom …….   Inu proto asi mají ti jejich pohlaváři každý několik občanství, Jaceňuk - Kanadské, Kličko - Německé, Porošenko – Švýcarské a Izraelské, podobně jako Kolomojský a náčelník SBU má občanství USA.

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 2.4.2015 15:21 | karma článku: 38,10 | přečteno: 1571x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1146x | Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Pokleknete a budete prosit. Generál slíbil zničit NATO do roku 2030

24. dubna 2024  21:21

Velitel čečenských sil bojujících na Ukrajině a věrný obdivovatel ruského prezidenta Vladimira...

„Mami, ve zdech je příšera,“ tvrdila holčička. Dům ovládlo 60 tisíc včel

1. května 2024  18:21

V domě rodiny Classových v Severní Karolíně číhalo po několik měsíců opravdu nečekané překvapení....

Silný vítr komplikuje dopravu. Z Havlíčkova Brodu nejezdí vlaky na dvou tratích

1. května 2024  17:13

Silný vítr potrápil hlavně řidiče na Pardubicku. Z důvodu pádu několika stromů museli policisté...

V O2 areně prochází voda magnetickou rezonancí. Zlepší led pro MS v hokeji

1. května 2024  16:57

Organizátoři se připravují na mistrovství světa v ledním hokeji, nedávno instalovali unikátní...

První máj lákal motorkáře, nehodu na Klatovsku jeden z nich nepřežil

1. května 2024  16:40

Krásné počasí a sváteční volno vytáhly ven motorkáře, jarní vyjížďky měly ale v Plzeňském kraji i...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik