A zase se našla ona hůl!

Možná jste si také vyslechli pana prezidenta v jeho projevu na obrazovkách. Asi si na to každý vytvoří svůj názor.

Jeden takový jsem si přečetl již na jednom ze serverů. A zde máte možnost rovněž si jej přečíst i poslechnout!  Možná by mohl pan Jindřich Šídlo trochu přesněji specifikovat dobu parlamentních voleb, neboť je dle jeho slov, umístil do března 2018, jenže ony budou v říjnu příštího roku. Rovněž si tento pán neodpustil přidat kritiku na prezidentův „útok“ na pornografickou minulost pana Jakuba Jandy coby odborníka na Evropské hodnoty a přidal k tomu i svůj dovětek o tom, …“ pokud prezident nemluvil o svých bývalých spolupracovnících, nebo o členech své rodiny“ … no to jste mu to pane Šídlo vážně nandal. Je dobře, že člověk ví, na čem je a k jakým hodnotám se připojují někteří propagátoři jediného správného názoru. Že by prezident vychvaloval Babiše, jak zde zaznělo, v jeho vystoupení nezaznělo, zazněla pochvala za zlepšené vybírání daní, za snížený schodek rozpočtu, což by si  zasloužil každý ministr, aniž by to nutně musel být Babiš. Snad jen panu redaktorovi, by bylo asi milejší, kdyby byl na tomto místě jiný ministr a schodek byl 150 miliónů, ono by pak nebylo o čem hovořit. Ale možná že ano, že bychom se potom dozvěděli, že prezident kupodivu nekritizoval ministra XY za jeho špatnou práci. No a v závěru svého hodnocení pan redaktor nejspíš nepochopil prezidentovo upozornění, že připíjí poloplnou sklenkou, která je projevem optimistické mysli. Ale to asi někteří lidé prostě v podání Zemana nepochopí nikdy.  Každý má právo si vykládat slova prezidenta podle svého, přesně tak jak to provedl pan redaktor. Jiní řeknou že projev byl vyvážený, další jej budou chválit a jiní naskočí přesně na upozornění pana Šídla a budou kritizovat prezidenta, jak nepokrytě pochválil Babiše, čekal bych to od pana Kalouska. 

Takže se opět naplňuje ono heslo, kdo chce psa bíti, hůl si najde. A jsem přesvědčen, že kdyby byl tím prezidentem sám Pán Bůh, jako že Zeman jím rozhodně není, pak se najde spousta takových, kteří ho budou kritizovat .. a proč také ne, vždyť pozitivní hodnocení se dnes nenosí. Proto jsem rád, že měl pan prezident onu sklenku poloplnou a ne jako ji bude mít pan ….  poloprázdnou!

Všem vám milí čtenáři, přeji, aby ta sklenka byla naplněna na začátku Nového roku právě v takové hladině a po celý rok abyste dostávali jen samé pozitivní informace a co nejméně se setkávali s lidmi, kteří mají svojí skleničku jen poloprázdnou – ono to cosi svědčí i o jejich smutné životní pozici! 

Skvělý rok 2017 přeje vám všem i vašim rodinám

Autor: Miroslav Nigrin | pondělí 26.12.2016 17:24 | karma článku: 39,62 | přečteno: 1799x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69