Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

A vláda zase nepadla, proč asi?

Vy, kteří jste měli možnost sledovat onen tyátr kolem vyslovování nedůvěry vládě pana Sobotky, mi snad dáte za pravdu, že to bylo zbytečných několik hodin, prokecaných na útraty daňových poplatníků.

Kolik příspěvků bylo na téma, pojďte raději pracovat?! Dají se spočítat na prstech ruky.

A je to pořád stejné. Nevím, zda má vůbec cenu se zastavovat u projevu pana Fialy, šéfa ODS. Zpočátku slušný člověk se po čase proměnil v politika, který rozhodně nezazáří tím, když se proti Jandákovi vytáhl, zkráceně, že on je vědec, zatímco Jandák je jen komediant. U pana Kalouska se dal očekávat bouřlivý projev, který naplnil beze zbytku. Snad nejvíc mne upoutal onen velký třes rukou, když si otevíral kupodivu nealko a jeho časté olizování. Možná by měl začít poslouchat svého lékaře, jak už kdysi o něm mluvil, když tvrdil, že má lékařem zakázáno požívat alkohol. Do toho se vmísila i paní Němcová, která připomenula, že né, všechny vlády byly sestaveny z volených zástupců. Tedy jinými slovy opět si zaplakala, že jí ten Zeman udělal čáru přes, tak hezky nakročenou kariérou předsedkyně vlády, a ustanovil si vládu z lidí, kteří nebyli voleni. Mezi tím pan kníže tu a tam pochrupkával a nebýt toho, že se střídal projev klidnější a tišší s naopak razantním a hlasitým, tak ho mohli budit až na hlasování.

Pro mne je stejně celkem drzostí, když vystupuje pan Kalousek, coby ten ochránce pravdy a poctivosti. Ten pan Kalousek, který vyhrožoval státnímu zástupci, který vyhrožoval vyšetřovateli v kauze Casa, Vlasty Parkanové (apropo, že byla tak uklizena a co s onou kauzou je, kdo ví.. ), ten pan Kalousek, který sháněl peníze na předraženou zakázku PROMOPRO pro pana Vondru atd. Ale je mi jasné proč to dělá, on musí být viděn na titulních stránkách tisku, nebo v televizi. A to, že to je člověk, kterého když vyhodíte dveřmi, vrátí se zpět oknem, už asi víme všichni. Předpokládám, že novináři a média jsou z něj nadšená, protože i v době okurkové sezóny se stačí obrátit na Kalouska a je o čem psát.

Někde jsem četl kritiku na Babiše, dokonce to, že snad nezvládá věci, které zvládne i obyčejná účetní a vůbec proč on tam je? Pan předseda Fiala se dostal tak daleko, ve své skvělé vizi demokracie, že navrhoval premiérovi, aby dal Babiše jinam, nebo aby se jeho Agrofert nezúčastňoval výběrových řízení apod. Možná, že jen žertoval, protože blokovat nějakou firmu není zrovna demokratický princip, nemyslíte, pane Fialo, při vašem profesorském vzdělání?  No a že máme na vrcholu financí člověka, který nezvládne ani práci účetní? Jen si vzpomeňte, on tohle ale říkal, že tomu nerozumí. A potom, myslíte si, že pan Stropnický umí jezdit s tankem? I ve své firmě má Babiš na všechno lidi a ti pro něj pracují. A asi dobře, když ta firma tak prosperuje. A že se dostal tak vysoko? Není to z velké části zásluha právě těch pánů Kalousků, Schwarzenbergů, Nečasů, Němcových, Bendů atd. atd., které lidi nechtěli a tak dali hlas člověku, o kterém se domnívali, že má dost a nemá proto zájem nějak ještě zobat ze společného koláče? Jakou jinou alternativu lidi měli?   Jak se oni chovali, aby udrželi svojí vládu? Jak se oni chovali, aby dokázali přesvědčit lidi o tom, že jsou na jejich straně? Nebylo to náhodou tak, že Nečasova vláda měla podporu 17% obyvatel země? A dnes se diví, že na vrcholu financí sedí Babiš? Jen se zamyslete páni Kalouskové a vzpomeňte si na ono známé: Kdo jsi bez viny, hoď kamenem!

Autor: Miroslav Nigrin | středa 27.5.2015 15:16 | karma článku: 25,29 | přečteno: 697x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Gratulanti Čaputové

V podstatě ještě nedosedla na prezidentský stolec a už jsou tady pokrytečtí gratulanti. Proč pokrytečtí, protože vyzdvihují její dozajista splněnou představu spojení společnosti,

16.6.2019 v 16:06 | Karma: 39,73 | Přečteno: 1612x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Nadšení a manifestace.

Kdo trochu vnímá řeč těla, výraz tváře, světlo očí, tak si nemohl nevšimnout u mladíka, který vystupuje jako zástupce Miliónu chvilek, jaké v něm vládně nadšení, jak mu dělá ten úspěch manifestací dobře.

4.6.2019 v 12:01 | Karma: 38,80 | Přečteno: 1410x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Počasí je příznivé na manifest

Nevím jak vám, ale mně připadá ta poslední doba nějak převrácená. Před devětadvaceti lety jsem chápal, že lidi už mají dost toho svázání, nakukovali obdivně k sousedů, kde byly i v březnu jahody, či různé druhy exotického ovoce,

3.6.2019 v 14:35 | Karma: 34,28 | Přečteno: 777x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Oslavy se rozjíždí...

A máme tady opět oslavy k ukončení druhé sv. války a našeho osvobození. Někde bombastické, někde menší. V každém případě je slušné uctít památku všech těch, kteří se podíleli na osvobozování naší země a to od SSSR, přes USA,

5.5.2019 v 13:51 | Karma: 41,10 | Přečteno: 2521x | Diskuse| Společnost

Miroslav Nigrin

Fejk - a co to je?!

Zdá se mi, že jich je kolem mne stále víc a víc. Ale nemám se na koho obrátit, kdo by mně uvedl na tu správnou cestu. Jak to vidíte vy?

18.3.2019 v 16:28 | Karma: 29,82 | Přečteno: 719x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Moskva se chlubí kořistí z Ukrajiny: Abramsy, Leopardy i českým BVP

1. května 2024  15:38

V Moskvě ve středu začala výstava západní vojenské techniky, kterou používá ukrajinská armáda a...

Nová odhalení z fakulty: studenti viděli vraha dřív, policie byla v budově víckrát

3. května 2024

Premium Masový vrah David K., který v prosinci při střelbě na Filozofické fakultě Univerzity Karlovy v...

Na důchodce zaklekli, chalífát neřeší. Němce děsí mdlé reakce jejich politiků

3. května 2024

Premium Snímky stovek radikálních islamistů demonstrujících v ulicích severoněmeckého Hamburku, kteří...

Na jednání o míru nepřijdeme, vzkázali Rusové. Švýcaři je ani nezvali

2. května 2024  22:11

Švýcarsko iniciuje vlastní mírovou konferenci o Ukrajině. S pozváním Ruska na setkání, které se má...

Pavel zkritizoval všechny. Nefér jsou Babišova slova i kampaň SPOLU, míní

2. května 2024  21:36,  aktualizováno  21:50

Kampaň, která dělá z hnutí ANO zastánce ruských zájmů, je podle prezidenta Petra Pavla stejně nefér...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik