Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)    Souhlas! Vláda  jede, daří se, oponenti to nemohou přežít !  Jsou z  toho na mrtvici, jen hledají způsoby, jak je otrávit. Ale národ není naštěstí tak blbý, Kalousek, Fiala,  prohnaná Němcová ba i kníže a další, mají po žížalkách!   R^R^R^

0 1
možnosti
JP

J38a61n 23P70a73v46l91í27k

27. 5. 2015 18:46

Četl jsem jen nadpis, článek ne, ten ani číst nebudu, ale už v nadpise je nesmysl: proč tam je "zase"? Byla vláda už předtím na padnutí, tj. byl tady pokus o vyslovení nedůvěry PS? Jedna blbost v nappise, kolik jich bude v textu?

1 1
možnosti
VH

Zapomněl jste poznamenat, že podle pana Babiše je pan Kalousek darebák, neb svými schodky zadlužil stát o 603 mld. (pan Babiš kecal, že 650 mld.).  Bylo to za šest let, tedy nás pan Kalousek zadlužil 100,5 mld. ročně. V převážné části této doby byla celosvětová hospodářská krize!!!

   Jak velkým darebákem je tedy pan Babiš (dle "Babišovy stupnice"), zadlužuje-li stát tempem 100 mld. ročně v době poměrně silného hospodářského růstu?

   PS:  Nevadí, že pan Babiš problematice nerozumí? A proč Vám vytrvale vadilo, že pan Kalousek je pouze chemik a tedy nemůže být ministrem financí?

4 2
možnosti
RH

To jsou nesmysly. V demokracii vzniká politika střety a kooperací v parlamentu. Nadávat na to, že opozice uplatňuje svá práva v politické něm procesu je příznačné pro bolševiky.

1 1
možnosti
VH

Jak "pan Kalousek sháněl peníze na předraženou zakázku PROMOPRO pro pana Vondru"   To by mě moc zajímalo!

2 1
možnosti
MK

Trochu jsem se zasmál hádce komediant (umělec) a vědec. Zákony o zamezení dvojího zdanění házejí umělce, vědce a k nim dávají sportovce, do jednoho pytle;-D.

Stropnický jako majitel "Modré knížky" ví o armádě, stejně jako Parkánová (jim podobní) velký kulový. Naše jediné štěstí je v tom, že armádu prakticky nemáme. ;-D. Jinak by to byla asi hodně velká tragédie mít salonní generály, kteří by veleli armádě čítající třeba 500 tis. vojáků + moderní technice.

No a náš Bábiš, ten chce řídit stát jako firmu, ale ono to dost dobře nejde. Ale to by bylo na dlouhou analýzu. Bábiš však svou odborností mezi Stropnického a další politické ministry perfektně zapadá. Většina jeho výroků je pro odborníky "perla", ale populisticky řečená,  a tak mu lůza tleská. Třeba taková "Lafferova křivka" mu nic neříká;-O a to je u ministra fiancí hodně velký prů.........r

2 3
možnosti
JK

Ještě něco. Ani v tak pokročilém věku jste nepochopil princip parlamentní demokracie. ODS a Nečas mohli sestavit vládu proto, že měli: 

1) nadpoloviční koaliční většinu řádně zvolených poslanců

2) vyhráli volby (byť o jeden mandát)

Tak o jakých 17 % důvěry veřejnosti tady mluvíte?;-D Pletete si pojmy a dojmy. Nebo tak moc dáte na průzkumy veřejného mínění? Vždyť je tady neustále kritizujete (hlavně když mají vaši málo;-D)...

3 0
možnosti
Foto

R76o46m34a56n 22K95o50z24e26l

27. 5. 2015 19:17

Buďme rádi, že Zeman zatrhl vznik vlády, ve které by byla a měla velký vliv strana, kterou nikdo nevolil a jejíž předsedkyně Peake už po dvou letech porušila přísahu, že během volebního období nezmění politickou stranu.

1 0
možnosti
JK

Že jste nepsal podobně, když ČSSD v minulém (ještě častěji v předminulém) volebním období vyvolávala hlasování jak na běžícím pásu. V tomto volebním období je to poprvé. Nechápu to vaše "zase".;-D Vlastně chápu, svědčí to o vaší jednostranné orientaci...

6 2
možnosti