A Trojský kůň zaržál!

Není to tak dlouho, co jsem zde psal o onom Trojském koni, ve spojitosti s imigranty ze Sýrie a jiných oblastí.Když prezident už před drahnou dobou řekl, že by měla být posílena hranice, tak mu nejeden novinář nasazoval psí hlavu.

Ještě dnes, je mnoho těch, kteří věří tomu, že je to všechno v pohodě. Příkladně dnes v komentáři pan Palata uvádí, že nesmíme připustit, aby tyto teroristické akce IS vyvolaly nenávist k muslimům. Dále tvrdí, že je to scestné, jako kdybychom si atentáty IRA ztotožnili s katolíky, nebo jako kdybychom považovali za teroristy všechny Čečence. Napadá mne v tom případě otázka, jak se chováme v případě války na východě Ukrajiny? Nedělají média a celý Západ právě to, že odsuzují celé Rusko, právě kvůli jedincům, kteří tam šli bojovat za svůj národ, svojí národnostní menšinu, která je tam utlačována a na kterou poslal Kyjev svojí armádu? Tak jak to je?! Někde nesmíme podléhat dojmu, že všichni jsou teroristi, jinde označíme všechny za teroristy a jejich zem za nebezpečí pro Evropu a nahustíme sem vojska a zbraně? Kolik toho ty zbraně třeba v tomto případě zvládly? Kolik toho zvládla armáda, policie?

Ať už si tvrdí kdo chce, co chce, já jsem přesvědčen, že i tento čin si může zapsat do svého svědomí paní kancléřka Německa, i když i ti, kteří v těch zemích propagovali v médiích právě Německo, jako zemi zaslíbenou. Autor onoho článku rovněž vyzývá k prosazování Evropských hodnot a říká, že oni běženci nejsou naši nepřátelé.  Dovolil bych si ho upozornit, aby zjistil, jaké hodnoty vyznávají ti běženci – nebo on to ví na 100% že jsou nám všichni nakloněni, že nikdo z nich není radikální muslim, že všichni odsuzují teroristické činy atd.? Pokud vím, tak oni ničí doklady aby nebylo poznat odkud jsou, oni nemají běžné návyky, které má snad každý Evropan. Jsou prostě jinou kulturou. Rozhodně je neodsuzuji, část z nich skutečně utekla před válkou, část jich utekla aby nemusela narukovat do armády, část jich utíká za lepším ekonomickým uplatněním a část jich bude tvořit buňky teroristů, které budou kdykoli připraveni zabíjet a ničit. A právě těmto posledním pomohl tento exodus k tomu, aby se vmísili do davu uprchlíků. Kdo zjistí jejich totožnost?  U tisíce lidí to snad jde, u deseti tisíc je to horší, ale u sto a více tisíc?

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/386411-atentatnik-se-syrskym-pasem-prosel-do-evropy-jako-uprchlik-pres-recko.html

Nyní už jen očekávám hlasy, které spojí tento teroristický čin, který se udál v Paříži s tím, že to zavinilo Rusko, protože se oni mstí za ty, které právě nálety RF zabili, to Rusko, které bojuje i za nás. Kdyby naše média dokázala objektivně uvádět, kolik již nálety RF v Sýrii zničily postů IS, muničních skladů, výcvikových středisek atd.   Když pošlou Američani dron na jednoho zběsilého džihádistu Johna, pak jsou palcové titulky. Kdyby ten IS stát tolik USA vadil, pak by po jejich ročním „fungování“ a aliančních náletech nemohl zůstat z IS, kámen na kameni. Kdyby alespoň dokázali spolupracovat – ALE, z této strany jsou jiné zájmy a ty se prosazují, co na tom, že tu a tam nějací ozbrojenci pozabíjejí tu redaktory satirického deníku, kteří ledva se otřepali, už karikují napadení a zřícení Ruského letadla v Egyptě, přestože se pravděpodobně jednalo rovněž o teroristický čin, a ani to nebylo tak dlouho a další teroristický čin je tady.

Vážení – dovolte mi, abych popřál upřímnou soustrast všem těm, kteří při tom hrozném krveprolití přišli o své rodinné příslušníky. Je mi líto zbytečně usmrcených lidí.

 

Děkuji vám za pozornost a přeji příjemný den, buďte na sebe opatrní!  

Autor: Miroslav Nigrin | sobota 14.11.2015 13:03 | karma článku: 34,69 | přečteno: 1000x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69