Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

101 na hliněných nohách.

Ukázala se pravá tvář oné 101 několik týdnů deklarované. Kdo ví, co ony poslance motivovalo k odchodu ze sálu a "položení" tak pěkně vymyšleného díla. Kdo ví, jaká to byla motivace,  negativní, nebo pozitivní? To se asi nedozvíme. Nebo že by to bylo rozhodnutí podle jejich nejlepšího vědomí a svědomí.... no to mi jaksi připadá spíš jako sci-fi. Oni jsou tam jiní borci kteří se zaklínají svojí čistotou myšlenek a činů ale celou dobu se podílí v rámci vedení ODS na všech těch lumpárnách které se tam upekly.

Je mně tak trochu líto některých blogerů, kteří hrdinně kopali za tenhle klub a nakonec co z toho. No je pravda, že kdyby to bylo opačně, tak by přišli a ještě by si do mně kopli, nebo se vyšklíbli ve smyslu .. i ty jeden soudruhu Nigrine. Sice mně neznají, ale prostě jsou lidi, kterým to vůbec nevadí a domnívají se, že mně urazí slovem soudruh ... evidentně neznají jeho původ a význam. Urazit mne může snad jen to, kdyby mně oni považovali za svého soudruha. Ale je to prostě jejich rétorika, když chybí argument přijde urážka - někdy vtipná, někdy jen vulgární, někdy hloupá jako v tomto případě. Je mi smutno z toho jak lidi začali sočit jeden proti druhému, ale když si vzpomenu na slova pana Topolánka - Nulová tolerance vládě S. Grosse a následně i činy - snaha uplatit poslance ze ODA deseti milióny a postem velvyslance, když bude hlasovat proti této vládě, pak je mi jasné odkud tohle přišlo. Někdo to přičítá oné Opoziční smlouvě mezi Zemanem a Klausem. Jen málo lidí ale i médií si dalo tu práci aby zjistilo, proč vlastně ve volbách to bylo vždy tak 50:50. Náhoda, nebo snaha lidí o sdělení - NAUČTE SE SPOLUPRACOVAT ... nebuďte ješitní pokud vám jde o rozkvět země, pak najděte společnou cestu, kompromis který bude nejlepší pro tuto zem i její občany. Viděli jsme za poslední roky jak to bylo .. občani - nepotřebná lúza - že chtějí změnu, že nechtějí vládu Nečase - nezájem. No jak by taky mohli mít nějaký zájem když měli starosti sami se sebou - jedna kauza za druhou a k tomu ještě kšeftíky, domlouvání komu se co přiklepne no a když někdo v koalici zlobil tak honem za ním a něco slíbit aby se zase umravnil - prostě na lidi nezbýval čas. Že jich přišlo přes sto tisíc na Václavák - expremiér k tomu dodal, že na to mají právo. To bylo vše! No on měl v té době nejspíš plnou hlavu své přitelkyně a toho jak vysoká částka je pro ní dostatečnou odměnou za její služby. No a nějaká opozice - celkem také nezájem, když máme 118 hlasů  - není se třeba s vámi vůbec bavit.

Nakonec se ukázalo,jak to všechno je - hliněné nohy se zhroutily - demokratická ODS - vylučuje ze strany za jiný názor. Jindy odměňuje - dnes má obavu odměňovat a vyměňovat - tak vyhazuje. Komunisti to dělali také tak.

Politolg amatér Kalousek je náhle vstřícný předčasným volbám, ale neopomene si rýpnout do Sobotky, že po případně vyhraných volbách mu Zeman post předsedy vlády nedá....  ale ano dá, pane Kalousku, zase jste dostal od Zemana lekci do vašich teorií. Zeman prohlásil, že pokud vítězná strana bude ČSSD a navrhne mu za pemiéra pana Sobotku, tak to bude respektovat a pověří jej touto funkcí. Ona je to v podstatě od Kalouska jen snaha o to, okleštit prezidentské pravomoci v Ústavě a na to potřebuje právě Sobotku přesvědčit o tom, že Zeman je pro něj takhle nebezpečným. Pokud mu na tohle Sobotka skočí a bude přesvědčovat o tom i stranu, že je třeba měnit Ústavu, pak si podle mého mínění ono místo premiéra nezaslouží.

Sdělení pana Kuby, že se nikdy ODS nebránila předčasným volbám znělo také jako dobrý vtip. Zkrátka skončili. Doufám jen, že v oněch předčasných volbách se lidi nenechají přesvědčovat o tom že ODS je už jiná a TOPka bude dělat vše pro to aby se tady žilo lépe, hlavně bez komunistů se kterými jistě půjdou socani do koalice. Já říkám a proč by nešli - oni nemají jiného partnera na levici, pokud nepřijde SPOZ, ale ta by měla být partnerem a né oponentem. Doufám, že lidi nenaletí ani na miliardářovu ANO 2011 - takový podnikatelský projekt pana Babiše - v podstatě druhá forma veverek. Majitel médií boháč pro kterého není problém utratit do předvolební kampaně miliardu, bude jistě velice na očích. Zejména i tím, že si zaplatí mnoho herců kteří mu budou dělat placený komparz na bilbordech, jak už se i ukazuje.

No a na závěr snad pro zamyšlení --- proč píší tak kriticky o našem prezidentovi některé tisky v Rakousku a Německu. Nechci být špatný prorok a je to ryze můj názor, ale po vystoupení pana knížete Schwarzenberga v Rakousku a jeho kritice Zemana a přirovnávání k Hitlerovi, bych řekl, že pan kníže ve své uražené knížecí ješitnosti prostě naší zemi bude škodit. Známých na to má v Německu a Rakousku dost - jistě i v mediálních kruzích.  Děkuji za pozornost a krásný den vám všem!

Autor: Miroslav Nigrin | čtvrtek 8.8.2013 13:23 | karma článku: 29,21 | přečteno: 735x
  • Další články autora

Miroslav Nigrin

Legendy a realita

Věnovat se v současnosti dění na Ukrajině je asi zbytečné. Informace které nám jsou předkládány a napřed řádně prokátrovány i s drobnými fejky, známe všichni. To, že máme dnes na nejvyšších pozicích „politiky“

23.2.2022 v 7:37 | Karma: 33,55 | Přečteno: 662x | Společnost

Miroslav Nigrin

Válka začne ve středu...

nařiďte si hodiny, válka na Ukrajině začne ve středu. Takže si nezapomeňte pustit ČT24 kde se dozvíte jistě nejvíc. (jindy by to byla poplašná zpráva, ale tohle jsou jistě 100% informace od západních rozvědek, tedy ty správné)

12.2.2022 v 15:07 | Karma: 40,02 | Přečteno: 1553x | Diskuse| Politika

Miroslav Nigrin

Hrátky mocných aneb opět o nás bez nás!

Co myslíte, zkuste si odhadnout, kolik lidi u nás ale i v Evropě by vzalo zbraň a šlo bojovat proti Rusku. Vlastně tohle chrastění zbraněmi zase zaznívá jen od generálů a výrobců zbraní. Ono je dost těžké říci,

8.2.2022 v 13:55 | Karma: 31,40 | Přečteno: 573x | Společnost

Miroslav Nigrin

Plynový blázinec ...?

Tak se v tom přestávám orientovat. Vy ano? Stále se dozvídám další a další věci ohledně plynu. Teď se do toho bude ještě „montovat“ Green Deal.

29.12.2021 v 15:37 | Karma: 36,69 | Přečteno: 795x | Společnost

Miroslav Nigrin

Potrestejme Rusko a střelme se do nohy!

Nějak se mi nechce uvěřit tomu co čtu. Připadá mi to jako jeden velký vtip, nebo spíš nějaká hra žáků zvláštních škol. USA se radí s Evropou, jak zakročit proti Rusku... zase sankce (úsměvné, když nefungují, nebo je to účel?).

8.12.2021 v 14:51 | Karma: 38,46 | Přečteno: 1147x | Společnost
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

Oběť jsem já, hájí se cyklista, po jehož útoku zemřela řidička

26. června 2024  11:43,  aktualizováno  12:52

Řidička, která po konfliktu s cyklistou Václavem Socherem před dvěma lety zemřela v nemocnici, si...

Nakažených černým kašlem v Česku ubývá. Šíření mohou umocnit prázdniny

1. července 2024  15:54

Počty nakažených černým kašlem v Česku pomalu klesají. Za uplynulý týden lékaři evidovali 1037...

Chování Ruska vyžaduje zásadní změnu přístupu k němu, řekl prezident Pavel

1. července 2024  5:51,  aktualizováno  15:25

Na Pražském hradě politické špičky ladily postoj Česka před summitem NATO ve Washingtonu, na kterém...

Digitalizaci stavebního řízení provázejí problémy. Někde se nešlo ani přihlásit

1. července 2024  14:28,  aktualizováno  15:21

Od prvního červencového dne stačí k podání žádosti o stavební povolení už jen chytrý telefon nebo...

Babiš loni vydělal 130 milionů, většinu z Agrofertu, ukázalo daňové přiznání

1. července 2024  15:01

Předseda opozičního hnutí ANO Andrej Babiš uvedl v majetkovém oznámení za loňský rok příjmy více...

Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA
Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA

S přicházejícím létem je nutné myslet na ochranu pokožky, zejména u dětí. Přihlaste se do testování a vyzkoušejte dětský opalovací krém Cool Kids...

  • Počet článků 935
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1603x
jsem jednim z vas, narodil jsem se v domku na predmesti Plzne tady jsem i vyrustal a zazil dobu kdy jeste spolu sousede hovorili pres plutky, kdy sousedky se vzajemne zvaly na nedelni odpoledni babovku a bilou kavu. Zazil jsem dobu a lidi kteri mi ukazali co je to pracovitost,poctivost,rozvaha,odpovednost,vlastenectvi. Naucili mne mit rad lidi!

Seznam rubrik