Gádžo brutálně zavraždil Roma

"Bláznivá hádka o klobásu skončila vraždou. V Teplicích se do časných ranních hodin slavilo zahájení lázeňské sezony. Všichni už byli kolem 4. hodiny ranní v pořádně bujaré náladě, někteří i pod silným vlivem alkoholu. Několik stánků ale ještě bylo v provozu. Mezi nimi i stánek s klobásami, ke kterému přišel 39letý muž. V opilosti zřejmě ukradl z grilu dvě klobásy a snažil se s nimi zmizet, jenže stánkař si toho všimnul a vydal se za ním."

 

Tak tahle zpráva se objevila na serveru Tn.cz. Server Blesk do případu vnáší jasnější světlo. Jednalo se možná o obranu! (Autor: ČTK, ljš)

 

"Výsledkem rvačky jeden mrtvý. Policie to označila za vraždu. Jana Matonohová, mluvčí policie, uvedla, že policisté u účastníků šarvátky zjistili alkohol. Použití nože mělo být v afektu a možná i na obranu."

Ano, chudák stánkař-gádžo se utíkal s nožem v ruce za Romem bránit, aby ho nakonec v sebeobraně pod vlivem alkoholu v šarvátce dobodal k smrti.


"Policie posílila hlídky v Duchcově, Romové brutálně zbili manželský pár" píše se na serveru Idnes.cz.

 

Ano, Romové v Duchcově na svém pozemku grilovali. Naneštěstí šel kolem bývalý městský policista s manželkou, který jim to chtěl rozmluvit (zřejmě zafungovala profesionální deformace). V následující hádce na jednoho z nich vzal větev, uhodil ho do hlavy, načež se strhla šarvátka, po které skončil v péči lékařů.

"Romové brutálně zmlátili chlapce (15): Nedal cigaretu, přišel o ledvinu"

Když útočí Romové, tak vždy brutálně a kolektivně všichni.

"MASAKR V RUMBURKU: Policie už chytila 2 Romy! TOHOHLE HLEDAJÍ!"

Poté, co média vyprovokovali ve Šluknovském výběžku nepokoje, při kterých
se zhruba 1 500 rozvášněných demonstrantů snažilo proniknout do příbytků Romů, vzavše "spravedlnost" do svých rukou, přičemž někteří z nich se dožadovali oživení Hitlera či zprovoznění plynových komor, uložil děčínský soud čtyřem mladíkům za "Masakr" podmíněné tresty.

 

A naproti:

 

"Muž zastřelil šípem domnělého zloděje, teď stojí před soudem"

Nějak nedovedu pochopit, proč novináři v tomto případě neuvádějí etnicitu pachatele Gádža-údajného pedofila, na kterého obranu se petičně postavili jeho sousedé, a který zastřelil šípem do hlavy domnělého zloděje, podle jeho slov jen proto, že ten měl barvu kůže, jakou mívají Romové.

Úsudek si udělejte sami.

 

Cílem tohoto článku není dělat rekonstrukci události, nebo nějakým způsobem útočit proti majoritě. Záměrem je poukázat na bizarnost zpráv, které konzumujeme prostřednictvím médií.

 

Zrovna teď jsem se dověděl, jak se to ve skutečnosti mělo stát. Cituji: "V Teplicich 24.5.2013 byl při obraně mladých romských kluků, které byli napadeni českýma rasistama,kteří prodávali skurvený párky silně posíleni alkoholem si všimli kolem jdoucích mladých romů nic nikomu nedělali,začali na ně pokřikovat cikáni a černý huby a následně je pronásledovali až k Radnici kde je surově napadli, když toto uviděl můj strýc běžel jim na pomoc, přičemž jeden z nich začal bodat nožem a zashl mého strýce do zad a pak bodal a bodl 21 krat a smrtelna rána byla do srdce" Takže párky byla jen záminka.

http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/tragicky-zacatek-lazenske-sezony-stankar-ubodal-muze-kvuli-klobase.html
http://teplicky.denik.cz/zlociny-a-soudy/nocni-hadka-skoncila-tragicky-20130525.html

http://www.ctusi.info/zpravodajstvi/zpravy/3/policie_posilila_hlidky_v_duchcove_romove_brutalne_zbili_manzelsky_par/

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/172621/tri-romove-brutalne-zmlatili-chlapce-15-nedal-cigaretu-prisel-o-ledvinu.html

http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/za-bitku-v-rumburku-uz-padaji-obvineni-policie-zna-vetsinu-utocniku.html

http://www.ceskatelevize.cz/ct24/regiony/228382-za-potycku-v-rumburku-padly-podminene-tresty/

http://www.novinky.cz/krimi/302370-muz-zastrelil-sipem-domneleho-zlodeje-ted-stoji-pred-soudem.html?keepThis=true&TB_iframe=true&height=650&width=850

Autor: Miroslav Kováč | neděle 26.5.2013 21:07 | karma článku: 19,30 | přečteno: 5392x
  • Další články autora

Miroslav Kováč

Smrt v žatecké Pizzerii

22.10.2016 v 23:23 | Karma: 29,32

Miroslav Kováč

Komunista smrad necítí

7.9.2016 v 23:55 | Karma: 21,02