Pane Nečasi, přestaňte kopat hrob ODS!

Vážený pane premiére, že Vaše vláda dělá nepopulární opatření, na to už jsme asi nějak zvykli. Ovšem, tato opatření by se dala skousnout, pokud byste dokázali lépe změny lidem vysvětlit a zdůvodnit. A také by nebylo od věci, kdybyste postupovali razantněji proti korupci. Jenomže, tohle se Vám nějak nedaří. A tedy počítejte s tím, že volební preference Vám to spíše ubere. Proč však v poslední době děláte kroky takové, které Vám preference ještě více sníží?

Váš nejnovější výrok o tom, že senátoři, kteří hlasovali pro podání ústavní žaloby na prezidenta Václava Klause pro velezradu, by měli podle Vás zvážit odchod z funkce, mne překvapil. Ale bohužel negativně.

Osobně to vnímám jako další plivanec do tváře občanů. Pokud jste zapomněl, tak Vám to zopakuji: žaloba byla podána mimo jiné kvůli lednové amnestii pana prezidenta Klause, kterou jste podepsal.

A jak nejspíš víte, ale nejspíš to stále chcete ignorovat, s lednovou amnestií nesouhlasí přes 80 % občanů ČR.

Po Vašem dnešním výroku pro iDNES.cz se obávám, že procento občanů, kteří s amnestií nesouhlasí, vzroste.

A Vaše strana, ODS, poklesne v preferencích opět níže.

Pane Nečasi, poslední dobou mám podezření, že jste si dal cíl vykopat hrob ODS a snižovat systematicky důvěru občanů ve Vaši vládu. Bravo! Prosím Vás, mějte trochu soudnosti a přestaňte kopat hrob ODS! -mir-

Autor: Miroslav Hruška | středa 27.3.2013 23:10 | karma článku: 22,53 | přečteno: 851x