Sexuálně se identifikuju jako okurka

Nebo cedník, lenochod, papírnictví, nebo cokoliv, co vás napadne. Anebo taky nic. Fantazii se meze nekladou a je úplně jedno, jestli jste se narodili s pindíkem nebo pipinkou, je jen na vás, co si vyberete.

Ale teď vážně, rozhodně mě nechápejte špatně. Nejsem žádný zpátečník, co by nedokázal akceptovat transsexuály, transgendery, homosexuální transsexuály, asexuály, pansexuály a další. Vážně nemám problém s tím, že se někdo narodí jako muž, ale ve skutečnosti chce prsa a rodidla. Nemám problém, že se někdo narodí s prsy a rodidly, ale chce být chlapem, co si rád štrejchne s jiným chlapem. Rozhodně s ničím takovým problém nemám, jsem liberální a akceptuju kohokoliv, kdo svým chováním neomezuje druhé.

Co mi ale hlava nebere je, že jsou i takoví jedinci, protože přiznejme si, jedinec je asi to jediné správné pojmenování, protože mimozemšťani by se za označení člověk urazili, kteří nevědí, jestli jsou muž, žena, hermafrodit, pravítko a den ze dne svoji genderovou příslušnost střídají.

Já chápu, že v tom ze začátku asi mají bordel. Těžko si to představit, když jsem mrzká ženská, co se jako ženská narodila a ještě k tomu se mi líbí chlapi. Ale tak zkrátka jsem chlap, narodil jsem se jako chlap a chci být ženská, co má ráda ženské. To není zas tak těžké a pro mnohé to ani není tak těžké přijmout a pochopit. Co si ale myslím, že většina nepobírá, jsou tihle androgynní asexuální mimozemšťani, co mají ale pod skafandrem výbavu jako každý druhý Franta z vesnice.

Jednoduše nechápu, proč by mělo být víc pohlaví, než tři. Ano, říkám tři a ne dvě, protože mnozí zasvěcení vědí, že není takovou výjimkou, že se člověk narodí s oběma rozmnožovacími ústrojími.

Vážně nevím, proč zahraniční Facebooky nabízí k výběru asi z osmdesáti pohlaví/genderů – už se v tom trochu ztrácím – a ne jen zmiňované tři.

Sakra, i když jsem se narodila ve špatném těle, vyberu si to druhé, s tím se ztotožním a nazdar. Sexualitu jde pak stranou, ať si každý ujíždí, na čem chce. Pokud to nejsou děti, zvířátka a mrtvoly.

Ale jinak můžu být maximálně kluk, holka, hermafrodit (kteří se stejně pak většinou přikloní k jednomu nebo druhému) a kdybych byla hodně liberální, tak můžeme mít ještě bezpohlavní, kteří se necítí nijak. I když v kalhotách asi vzduchoprázdno mít nebudou…

No, rozhodně nechci nikoho urazit a brát mu práva. Ale myslím, že se v tom lidi moc šťourají. Nevědí, co roupama. A výchova stylem že porodím dítě a nechám ho, aby se rozhodlo, jakého je pohlaví, a mezitím mu budu říkat ono to něco, mi přijde fakt postavená na hlavu.

Až mi Kristýna v 16 řekne, že chce být Karel, nebudu mít problém. Ale do té doby…

Myslím si, že tahle genderová/sexuální/pohlavní korektnost je spíš společnosti na škodu. Rozhodně neříkám, že by měl být někdo stíhaný a utlačovaný za to, co a jak cítí! Ale nařknout galantního muže, že je šovinista a genderově předpojatý a vůbec, že se chová jako chlap, mi přijde trochu na přes držku.

Na druhou stranu kdybychom se chtěli vůbec bavit o korektnosti a feministkách, asi bychom dlouho neodešli. Zkrátka chci říct, ať si je každý čím chce, ale ať neviní společnost, pokud někde zrovna nebudou kompatibilní toalety s jeho soukromým vesmírem. Ať do světa nekřičí, že má taky právo na svůj vlastní záchod, protože když nebude křičet, světu bude docela jedno, že dneska se cítí být jako rádio a zítra pro změnu okapová roura.

Autor: Mirka Karásková | úterý 10.9.2019 11:33 | karma článku: 32,45 | přečteno: 1566x
  • Další články autora

Mirka Karásková

Jokerovy proměny

8.10.2019 v 13:29 | Karma: 12,16

Mirka Karásková

Všudypřítomné penisy

17.8.2017 v 15:33 | Karma: 26,66

Mirka Karásková

Dobří holubi se vracejí

3.8.2017 v 17:21 | Karma: 10,00