Mýtus o kašpárkovi aneb na velikosti záleží!

Ano, mluvím o tom malém kašpárkovi, který může zahrát velké divadlo. Možná může, ale vždycky bude malý a co naplat, na velikosti záleží.

Tuším, že jsem se teď dotkla citlivého tématu a ega mnoha pánu. Když tu tak bezostyšně vykládám takové bludy. Co bludy, nesmysly a žvásty to jsou. Jasně se říká, že na velikosti nezáleží. A basta!

 Ale záleží a já jenom říkám to, co si myslí všichni muži a naprostá většina žen.

Je to ode mě sice kruté, ale jak mi k jednomu z mých předchozích článků napsal jakýsi pán: dělat si z nedostatku přednost není žádné umění. Inu, když je nedostatek, nedá se to nijak okecat.

A věřte mi, ženské si toho nedostatku všimnou. Jen mají takt a srdce a neřeknou vám do očí, že ten váš kašpárek je sice roztomilý, ale ony potřebují tvrdý kus masa. Hezký, přiměřený kus masa. Takový ten přímý, pěkně silný - no radost pohledět!

Pardon, trochu jsem se nechala unést. Ale fakt je zkrátka ten, že s deseti centimetry a úměrnou tloušťkou k tomu těžko vystřelíte svojí vyvolenou až do tantrické nirvány. Jistě, neznamená to, že by si s vámi žena nemohla sex dobře užít, ostatně je spousta alternativ, ale vždycky tam bude nějaký ten centimetr chybět.

Zkrátka, kašpárek je jenom marné chlácholení přírodou opomenutých mužů. Je mi líto. Je to tak.

Ovšem jestli si teď majitelé penisů o velikosti školních pravítek mnou ruce, že mají se svými giganty vyhráno, zklamu je taky. Dokonce s trochou škodolibé radosti!

Jednoduše na té velikosti záleží a všeho moc škodí. Extrémy má rád málokdo. A možná že se bude zdát, že si protiřečím, ale to je těch deset centimetrů pořád lepších. S desíti vám aspoň nikdo nic nenatrhne. A věřte milý obdaření pánové, že skvělý zážitek mají z takových rozměrů leda pornoherečky. Protože dostanou výplatu.

Takže kdo vychází nejlíp? Překvapivě zlatá střední cesta. Rozumějme, že muži, co spadají do průměru, si mohou gratulovat. Jsou dostatečně vybavení, aby svojí partnerce připravili mnoho nezapomenutelných zážitků, a zároveň se nemusejí bát, že jí ublíží.

Vy, s těmi osmnácti centimetry si gratulujte. Máte skvělý penis. Penis akorát dělaný na sex. Na dobrý sex. A s trochou šikovnosti možná i skvělý!

No a vy ostatní, vy jste na tom hůř. Pánové s velkými musejí usilovněji hledat. Zážitek na jednu noc s nimi možná může být fajn, ale třikrát týdně po třicet let, to si leckterá rozmyslí. Ale hledejte, ona se nějaká ta vhodná skulinka najde. A vy s malými, vy pilujte ostatní techniky a doufejte v partnerku, která o sex nestojí. Nebo jeďte do Asie.

Co vám budu povídat, když do pekla, tak na pořádném koni. A každá, kterou to v posteli baví mi dá - aspoň ve svém svědomí - za pravdu. Ano, mluvím o tom malém kašpárkovi, který může zahrát velké divadlo. Možná může, ale vždycky bude malý a co na plat, na velikosti záleží.

Autor: Mirka Karásková | úterý 29.8.2017 14:26 | karma článku: 26,48 | přečteno: 2399x
  • Další články autora

Mirka Karásková

Jokerovy proměny

8.10.2019 v 13:29 | Karma: 12,16

Mirka Karásková

Všudypřítomné penisy

17.8.2017 v 15:33 | Karma: 26,66

Mirka Karásková

Dobří holubi se vracejí

3.8.2017 v 17:21 | Karma: 10,00