Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Nevím, proč jsou rozlišovány soukromé a církevní školy. Církevní školy nejsou státní či komunální.  J s o u    t e d y    s o u k r o m é.   Nevidím ani minidůvod, proč by církevní školy měly bát dotovány jinak (doposud jsou), než jakékoliv jiné soukromé školy.

0 0
možnosti
JN

"stejnou svobodu jako mají i jiní specialisté".  Nevím, jak jiní specialisté, já pracuji jako konstruktér a ve své svobodě jsem značně omezován existencí velkého množství technických norem.  Pravda i v naší profesi se najdou takoví, kteří si "diktovat nenechají". Taky se setkávají s nepochopením, protože jejich produkt za mnoho nestojí.

1 0
možnosti
RC

pani ucitelka neni evidentne ochotna se omezovat ani tak vseobecne prijimanou normou, jako jsou pravidla ceskeho pravopisu. Doufam, ze uci telocvik, presto cist jeji poznamky v zakajde musi byt humorne cteni.

2 0
možnosti
JN

"Proč tedy, by neměli soukromé a církevní školy mít příspěvek na jednoho žáka stejný jako státní školy"

Paní učitelko, asi učíte jiný předmět než český jazyk, viďte.  Tak příště požádejte nějakého kolegu aby vám ve vaší slohové práci opravil hrubky.

1 0
možnosti

Dočetla jsem, nevadilo. Korektury dělám v práci a doma pracovat nehodlám ;-)

Jinak s článkem souhlasím. nevím, která hlava pomazaná na to zase přišla, ale zasloužila by... Jestli to nebude jeden z těch, kteří si myslí, že na círk. škole nutí dětem Ježíše a modlitby, i když to není pravda ...

0 0
možnosti
PK

V ČR ovšem mezi valnou většinou populace je naprosto minimální důvěra pro soukromé školství.

Takže nějak nechápu proč by stát který má napňovat vůli obyvatelstva měl tyto školy podporovat na úkor svých po kterých je podstatně větší veřejná poptávka kterou již nyní stát nestíhá.

Tenhle stát má problém zaplatit dost policajtů na ulicích... školství je skutečně méně akutní případ.

0 0
možnosti
RC

;-( takovych chyb od ucitelky.....

3 0
možnosti
MK

Souhlas. Ani jsem nedočetla, protože čárky ve větě na nesprávných místech mnohdy ztěžovaly pochopení textu a já je v duchu opravovala (občas jsem dělávala korektury), místo abych se soustředila na význam. No a shoda přísudku s podmětem už byl vrchol. Jinak nápad sebrat církevním a soukromým školám dotace se mi taky nelíbí.

1 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1105x
Pracuji ve škole Heřmánek jako učitel a organizátor Teen programu. Jsem spokojená, vdaná a mám 4 děti. Žiji v Praze, ale ráda trávím čas na Křivoklátsku a cestováním.