Novo, přidáš se k Primě, na stranu nepohodlné pravdy?

Vážená televize Nova, přidáš se k FTV Prima, na stranu nepohodlné pravdy, nebo pojedeš pořád podle diktátu prde - (pardon) - brusele?

Vůbec nechápu ten humbuk řvoucích dobroserských eurořiťolezců nad interní redakční poradou v FTV Prima.

Podle not z brusele „Refugees welcome“ naše všechna zrádná média, počínaje tou televizní společností placenou z našich daní (ano daní, bo televizní poplatek je prostě prachsprostá nedobrovolná daň, kterou musí platit podle zrůdného zákona i ti, kteří televizní přijímač nemají) a konče regionálními plátky ve vlastnictví větších, či menších oligarchů napojených tak, či onak, na státní penězovod.

Jak myslíte, že v těchto médiích vypadá praxe zpravodajství? Buď přebírají již schválené (tedy „proevropské“) příspěvky, nebo vysílají, či tisknou jen ty, co odpovídají nebo dokonce podporují ideologii multikulturalismu, myšlenku „více Evropy“, vzývají eurodotace, euroregulace, euronařízení, euro... euro... atakdále či podobně...

Určitě na té bonzácké nahrávce "hlídacího psa" najdeme záznam celé porady, ale na veřejnost se opět tendenčně dostala zase jen ta povolená schválená zcenzurovaná část, která, vytržená z kontextu, může, pro méně vnímavé ovčany, znít věrohodně – jako nátlak na podřízené pracovníky primácké televizní redakce.

Ovšem pravda se nedá věčně zatajovat, překrucovat, upravovat a jinak ničit. Jednou se provalí a čím dříve, tím s menšími následky na celou společnost.

Podle průzkumu agentury PHOENIX RESEARCH zprávám FTV Prima v otázkách uprchlické krize věří 32 procent dotázaných, televizi Nova důvěřuje 26 procent a České televizi dokonce pouhých 19 procent... Otázkou je, jak je to s ostatními tématy! Ale nějak a někde se s tou pravdou lézt ven začít musí...

Proto vyzývám redakci zpravodajství TV NOVA, aby se přidala na stranu pravdy, na stranu FTV Prima, na stranu evropské civilizace, na stranu občanů této země a přestala být tendenční a poplatná diktátu z brusele. Další, menší média se jistě brzy lavinovitě přidají.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Miloš Kořínek | čtvrtek 2.6.2016 15:15 | karma článku: 38,88 | přečteno: 1411x
  • Další články autora

Miloš Kořínek

Hořký slib

5.5.2014 v 11:22 | Karma: 15,81

Miloš Kořínek

Tak jak je to s tím zlem?

17.4.2014 v 10:00 | Karma: 16,07