Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

R^ Velmi podobné téma je v článku o něco výše - slučování praktických  škol se základkou; musel bych se opakovat, tam jsem své - nesouhlasím.

0 0
možnosti
ZS

Problém je, že R sice volají po odstranění diskriminace, ale pokud se k nim společnost chová jako ke všem ostatním (neplatíš nájem - vystěhujeme tě, způsobíš škodu - musíš ji uhradit, neumíš látku ve škole - dostaneš pětku atd.), cítí se najednou strašlivě utlačovaní.

Jinak ta skutečnost, že máme naprosto přesná čísla o diskriminaci ve školském systému, který má dokonce povinnost ze zákona data o národnosti neevidovat, skutečně budí úsměv. Nemluvě už o tom, jak je možné, že děti z menšiny, ke které se při sčítání lidu přihlásilo méně než 10000 jedinců, tvoří naprostou většinu mezi 23 000 žáky praktických škol.

6 0
možnosti

Podle posledního sčítání se k romské národnosti přihlásilo 5000 obyvatel. Takže školy mohou rozdělovat třídy podle talentu aby ti nadaní nebrzdili ty slabší, což je prý pro Romy diskriminační.

4 0
možnosti
IC

Připadne mi u tohoto problému , ze rčení : když něco funguje, zruste  to ...

Uz zase bude použito, abychom se někde zalíbili a měli klid. A není to dobře.

2 0
možnosti
  • Počet článků 419
  • Celková karma 29,15
  • Průměrná čtenost 1364x
Něco můžu změnit sama, něco ovlivnit a něco jen komentovat. Mám ráda psaní a uvidím, jaká témata mě osloví dneska??? Život je plný překvapení.

Seznam rubrik