Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Kde se bere ta zloba posměváčků v diskuzích? Co to je za lidské kreatury?

Kdo jsou ti týpci, kteří prudí pod články blogerů, místo aby smysluplně argumentovali a diskutovali na úrovni slušnosti? V ženském rodě mě místo slova "týpek" nic nenapadá, ale pokud se žena chová jak nějaký týpek, nebudu to nijak řešit a klidně tam ty "oduševnělé" "řičicí" kreatury zahrnu. Proč jsem použila toho trochu divného slůvka řičeti, pochopíte níže ;-)

 

Když už jsem se k těm týpkům tak pracně vyjádřila v diskuzi pod pozitivním článkem o pokroku pana kolegy blogera, napadlo mě to zúročit a napsat na téma týpci, prudiči, minulostní kreatury v diskuzích...Článeček. Samotný článek jsem si značně ulehčila tím, že použiji kopírování do schránky a ze schránky ven, mírné dodatečné opravy si vyhrazuji.

Takto jsem napsala pochvalu panu kolegovi Pifkovi, ale nedalo mi to a tak jsem to rozšířila o tentokrát jakési mírné pokárání směrem k trollům a prudičům, hulvátům a povýšeneckým cynikům.

Cituji sama sebe z diskuze pod článkem kolegy:

Jako vždy karma a dík, nejen za informování o zlomu nefunkčního zastaralého systému, který se uskuteční, a ne že ne, ale díky i za moudrost.

Ta moudrost radí ignorovat hloupé a nabubřelé cyniky, hrubě se vyjadřující pod články. Já se je snažím také ignorovat, ale dnes si dovolím na ně poukázat.Tito nadutci a omezení posměváčci totiž pokroku nerozumí a díky zabředlosti v minulosti, ani rozumět nemohou. Litovat je nebudu ani já, ani soudní lidé návštěvníci a čtenáři našich blogů a také poctiví a inteligentní blogeři. Oni se sami svými komenty velmi shazují, je to jejich krédo shazovat druhé. Omezenost a zpupnost vlastního ega u těchto lidí je evidentní. Sami se rozhodli zůstat omezeně sedět v zatuchlosti, kde není rozvoj mysli. Urážkami, kterými nešetří ve své zakomplexovanosti, uráží i ty osobnosti, které ve svém životě už něco dobrého udělali a přesto, že ty skutečné osobnosti umí, zůstali skromnými...Konec mé vlastní citace.

Zde se sami, milí čtenáři přesvědčte, kteří omezení lidé se svými zlými výlevy to jsou. Jsou pod každým mým a nejen mými články, a jsou to stále titíž:

Článek o budoucím pokroku pana Mirka Pifky Jednou bude vše úplně jinak

Vzápětí diskuze pod jeho článkem

Můj poslední článek, on je spíše mým skromným a stručným vyjádřením, které se dá nazvat protiválečné, vzývající Mír. To ostatní za mě vyjadřuje pan Michael Jackson, velmi krásným protiválečným songem. I zde se však našli pod tímto lidským a závažným tématem hyeny vysmívající se nejen tomuto závažnému tématu, ale vysmívající se mně a dokonce i lidem, kteří o tomto mém psaném tématu nemají ani potuchy, nebo se již nemohou bránit, protože svou krátkou pozemskou pouť zde již ukončili: Cituji:...Hm, já vím, že to myslíš dobře soudružko, ale proč jsi použila ten klip z prohnilého a dekadentního západu, navíc zpívaný  tým, oným zkaženým zpěvákem podezřelým z pedofilie? Copak nemáme dost svých překrásných písniček? Nebo u soudruhů v Rusku, tam ses měla inspirovat...Konec citace.

Tak takto mě a nejen mě, napadnul pod mírovým článkem hned jako první, jakýsi pan 

Václav Růžek 36768 Ačkoliv tak nečiním běžně, jeho příspěvek jsem smazala. Místo něj, se objevila hláška redakce, že tento příspěvek byl mnou smazán a že opětovné vložení, bude opět smazáno. Nestalo se tak.

Moje vlastní reakce a citace v diskuzi:

Ještě malý dodatek pane Chuchmo. Já jsem příspěvek pana Růžka osobně smazala. Nejen proto, že mě uráží, ale pro tu hloupou zaujatost vůči nám ve prospěch jiné země a v neprospěch našich lidí, které zde hanobí. Myslím si, že by bylo dobré, kdyby se přímo odstěhoval tam, kde je dle jeho názoru vše OK...Redakce mi vyhověla s poznámkou viz. níže, že v případě znovu vložení, opět příspěvek smaže. Pan Růžek jej skutečně opět vložil. Zatím se tak nestalo, jak píše redakční hláška, ale asi to je tak dobře. Obrázek o hrubě neslušném vyjadřování pana Růžka si každý udělá sám. Konec citace.

Opětovně cituji pana Václava Růžka:

Hm, já vím, že to myslíš dobře soudružko, ale proč jsi použila ten klip z prohnilého a dekadentního západu, navíc zpívaný  tým, oným zkaženým zpěvákem podezřelým z pedofilie? Copak nemáme dost svých překrásných písniček? Nebo u soudruhů v Rusku, tam ses měla inspirovat...Konec citace

Vnímáte tu hlubokou nenávist?...

Podívejme se nyní blíže na jména oněch egoistických týpků:

Pan Závladský, odborník snad přes prográmky ke karmě, za které jsem jej pochválila, ale bohužel, jinak šmahově odsuzující vše a všechno, co se mu dostane pod ruku. Jen si jeho komenty pozorně počtěte v různých diskuzích... 

V závěsu za panem Závladským je jak vyšitý a hodně velký všeználek, pan Jirka Oulický 37315 velmi často "se stará" o mé články...Totéž platí o panu Volkovi, on je zas spíše takový všudybýlek, ovšem ten je malinko méně fanatický než pan Oulický a tak po několika slovních vyjádřeních bez hlavy a paty, odchází stejně rychle, jak se v diskuzi zjeví.

Jara Rank 11691- žena, kterou zřejmě vyloučili samotní admini, protože pod svým blogerským účtem si stěžuje takto:

    Vsimla jsem si, ze jste mi smazali 9 prispevku, budiz, nemela jsem pocit, ze jsou az tak vulgarni, budiz, ale domnivala jsem se, ze to musi byt 10 smazanych, kdy prestanu existovat, nebo nebudu smet diskutovat, tohle je zpusob, jak posilate diskutery ven?

    Můj dodatek k tomuto "srdceryvnému" vyjádření paní Rank. Milá paní, pokud je vaším krédem se vyjadřovat vulgárně pod články lidí, kteří publikují své články pod svým jménem a tím se dávají na pospas nejen tomu dobrému, ale i zlým zakomplexovaným lidem, jako jste vy, tak věřte, že vaše trapné výčitky stylu, že jste ještě nenaplnila jakousi vámi vymyšlenou kvótu deseti urážek, tak tady jste pouze odhalila svou ideu, urážet dokud to jde a co to dá! Vaše pohnutky k takovému chování jsou nuda, nebo také i vrozená neinteligence, snoubící se značně s neukojeným vlastním egem, a tím i vlastností, zvanou závist.

    Zde níže v diskuzi najdete nejeden z příspěvků pod mým článkem na protiválečné téma. Ano, čtete dobře. I pod takto závažným tématem, kde upřímně vložíte své srdce a touhu, bránit Mír, projevit úctu mírovému snažení, se ozývají štvavé a posměšné výkřiky egoistů, typu Jara Rank. Ona žije jinde ne v ČR, myslí si zřejmě, že jí se případná válka nedotkne...

    Jak souvisí jméno naší paní Evy Pilarové s tímto článkem, kde si tato kreatura jménem Rank, vzala sprostě a podle do "úst" její jméno, posuďte sami. Já té zlobě této závistí blednoucí egoistce prostě nerozumím. Posuďte sami a snažte se pochopit:

    Zde diskuze pod mým stručným článkem na počest obhajoby celosvětového Míru. Všímejte si m. j. primitivních výroků mimo téma článku a mezi nimi i výroků pí.Rank a také jejímu hrubému a zlému výroku proti naší paní zpěvačce, paní Evě...

    Čili tato paní má s vulgarismy potíže stoprocentně. Nevím, zda má možnost psát články, psát dále blog, ale já jsem od ní nic zatím neměla možnost číst. Její "slepičí" myšlenkové pochody musí být hodně zajímavé. I když v diskuzi se sama přiznala, že řičí, tedy smíchem řičí. Tak nevím, slepice spíš kdáká ne?...Jara Rank se hodí na pavlač s prachovkou v ruce a proměněna v jedno velké ucho, sledujíc a naslouchajíc hltavě  " kdo, s kým, a kde"...

     Paní Eva o takových jako je Jara Rank zpívá za velké taneční a pohybové pomoci pana Wericha velmi trefnou písničku ;-)

    Těchto podobně se chovajících žen je také zde mnohem více, některé, jako např. pí. Ivana Vavřinová 12690 se zjeví, zaprudí stylem že vloží několik vzteky zrudlých smajlíků, následně smajlíka s pusou od ucha k uchu a někdy dokonce vypotí výkřik "To je zase bomba". Nakonec se bez jediného argumentu vzdálí a zřejmě vyčkává, kdy zas bude moci takto "smysluplně" vyrukovat s posměšky. Ale paní Rank, je opravdu typický, výše popsaný týpek... Pokud její články někdo znáte, dejte mi prosím odkaz, nechci si hrát na detektiva, ušetříte mi hledání. Díky.

    Pavel Dvořák 59540 účet pana Dvořáka, mého častého návštěvníka nese tuto větičku:

    S laskavým humorem, pokud to bude možné

    Ano, pane Dvořáku Vás tak beru, humor máte, nevím zda je laskavý, řekla bych spíše jak kdy :-) Myslím si však, že ty minulostní výlety za Stalinem a jiné hloupé komenty s minulostními výrazy ve slovníku, byste si mohl odpustit. Nehodí se k Vám a ten Váš laskavý humor poněkud kazí. Je to zbytečné a hloupé. Omlouvám se Vám, že zde jako minulostního pána používám přímo Vás, ale vždy se najde ten, kdo na tom není až tak špatně v daném tématu, který to prostě odnese za všechny co jsou opravdu na hraně, nebo již pod ní. To je ale přeci dnešní realita, což Vy určitě víte. Takže tak...Nemyslím to osobně a nijak zle, protože lidí zabetonovaných v minulosti je dost a dost, to mi věřte.

    Jak se poznají minulostní lidé? Minulostním slovníkem, na který asi jsou tak navyklí z jejich fungování v té nedávné minulosti, že si prostě nadávky typu do rudých socanů, soudruhů, socek, tento výraz je spíše novodobý, svazáků, komunistů, levičáků, póvlu, bolševíků, rudochů a jiných minulostních výrazů, které mě už ani momentálně nenapadnou. Nikdy jsem tyto prapodivné výrazy sama nepoužívala a nepoužívám. Však ti, co je denně používají i v přítomnosti třetího tisíciletí, si tyto marné a hloupé výrazy sami dosadí. My ostatní je bohužel, vídáme ve všech diskuzích, nejen v diskuzích pod našimi blogy zde pod značkou iDNES. Já osobně na ně již nebudu reagovat a tím jim hrát do noty a vracet se tak zpět.

    Měli bychom žít přítomností v realitě dneška s vizemi do budoucnosti. To je moje krédo. I Vám, čtenářům a diskutujícím radím, nereagujte na tyto minulostní lidi, je to ztráta času, oni brzdí skutečný pokrok, nemám na mysli pseudopokrok v podání našich a světových vlád, ale skutečný povznášející pokrok lidské civilizace. Jejich minulostní nadávky ignorujte a i ty, co je užívají. Jsou to nadávky mimo současná témata, mimo témata článků. Do současnosti nepatří. Takže ignorovat, nereagovat, to je pro ně největší trest. Já osobně se toho budu držet.

    A jedeme dál...

    Zdeněk Matuška 78656 Pan Matuška, velmi častý návštěvník pod mými články a i jinými články. Pod mými se zjevuje většinou jako první, sotva dopíši článek :-) Pokud jej ovšem nepředjede pán s dítětem na motorce, pan Bilina žijící momentálně v Kanadě... 

    Jiri Bilina 5807 Ziji na severu Kanady a ve zdejsi krasne prirode a mezi slusnymi lidmi se me zije dobre. Znepokojuje me soucasny svetovy vyvoj, hlavne agresivita a zakernost Vladimira Putina i jeho poskoku.Pan Bilina všude vidí rudě, k tomuto pánovi se nebudu dále vyjadřovat. Tvrdí, že žije mezi slušnými lidmi a to zřejmě skutečně slušnými. On dle vlastních výpadů na mou osobu, je pouze tzv. slušný... Jeho výpady si každý může ověřit v diskuzích.

    ... Pan Matuška je všeználek, který všechno ví nejlépe, rád hanobí a posmívá se. Svému jménu věru čest nedělá. Srovnávat co do přátelského a kultivovaného vystupování pana Waldemara Matušky, s "vystupováním" matušky dvě, je opravdu nesrovnatelné...Waldo prosím Vás, pokud sledujete nás zde dole z nebíčka, prosím o prominutí, ale jméno Matuška, ve mě vždy evokovalo dobro a krásno, díky krásně a srdcem zpívaným písničkám, takže jsem trochu neodolala a srovnávala nesrovnatelné.

     V mém výčtu lidí bez úcty k druhým je mnoho jiných. Na ten výčet by mi nestačil jeden článek a dlouhé články Vás čtenáře nudí...

     Osobně si nesmírně vážím blogerů, kterým říkám že jsou polopatičtí, struční a moudří. K těm patří pan Mirek Pifka, pan Laďa Větvička :-), ten mě vždy svým slovem "cyp" dorazí :-))) pan Hannig, pan Standa Novák ;-) a také pan na houpačce, jméno ještě doplním dodatečně. Ano, díky za nápovědu milí diskutéři a Vy pane Macku, máte to u nich posychrovaný předem, i vy jste u nich na jakési černé listině. Zřejmě pro Váš moudrý nadhled, který zdůrazňujete tou sedačkou na řetízkovém kolotoči. Díváte se z výšky, ne zvysoka, a to je moc dobře ;-) Ano, pana Mirka si také moc vážím. Samozřejmě, všechny zde jmenovat nemůžu, jsou články a je jich tu spousta, které doslova pozvedají víru v budoucnost a víru v člověka. Já stručná být neumím, učím se to za pochodu. Můj článek o Míru byl stručný, ale ani zde jsem nepochodila, snad je to tím, že byl pro někoho až příliš polopatický a to mnozí "zjedi" prostě těžce nesou.

    Je mi líto, že kvůli lidem, které zde označuji coby týpky a kreatury, mnoho dobrých blogerů a blogerek, slušných lidí, slušně a na úrovni diskutujících, kteří nikoho nenapadali a přesto byli těmito primitivy napadáni, zanechali zde blogerské činnosti.

    A o to jim zjevně také jde! Umlčet.

    Jak tak ten svět kolem sebe pozoruji, je mi to líto, kam směřujeme. Hlavně je mi zle a smutno, když vidím to řinčení zbraní a tu primitivní hrozbu války.

    Včera mi bylo hodně smutno. Poslouchala jsem písničku, která mě vzala u srdce a tak jsem si ji spojila s tou hrozbou války. Už jen to, když se nad tím zamyslíte do hloubky, tak to, že stále se lidi mezi sebou zabíjejí, je v dnešní době nepochopitelný zlý sen. Řekla jsem tím něco špatně?...

    Jsem svým výrokem o hrozbě války naivní? Dokonce snad prý tu válku tím, že zlo pojmenuji, přivolávám a taky na sebe prý tou naivitou přivolávám ty posměváčky... Nu, co na to říct? Tím, že to zlo, minimálně, pojmenujeme, tak jej nepřivoláváme. Nepřítele je třeba vidět, vědět o něm a nebát se jeho zlou energii popsat a sdělit o ní všem, co chtějí Mír. Nu a pokud se najdou primitivní lidé - posměváčci, i pod tak závažným tématem zla, jakým je válka a bohužel, dnes hrozícím zlem, jehož plameny stále hoří na různých místech naší planety, tak jsou nejen primitivní, ale i naivními jsou právě oni, pokud se takto přitrouble vysmívají. Jejich naivitou je jejich vlastní sebestřednost, protože jim se nemůže nic zlého stát, oni jsou přeci "za vodou"!

    Podívejte se proto také občas do diskuzí pod články, které tvoříme. Ti posměváčci a nadutci, kteří bez ladu a skladu jen uráží, buď z nudy, nebo z vlastní zakomplexovanosti, ti tvoří mezi lidmi zlo. Zlou energii těchto lidí bylo již nutné pojmenovat, proto vznikl tento článek.

     Mým nevinným drobným článkem, ke kterému mě inspirovala písnička, prošla diskuze, která mě mrazí.   To zlo, cynismus, výsměch a urážky pod mým posledním článkem ukazují na to, že někteří lidé jsou fakt nepoučitelné kreatury. Já už i uvažuji nad tím, kterých lidí je víc, zda lidí hodných, s tou bílou nitkou za sebou, jak říká pan Hannig, nebo těch zlých s nitkou černou. Vím, že většina je hodných, ale ta drsnost v diskuzi je pro mě negativní tak, že mě to viklá v tom přesvědčení, kde je skutečně ručička vah. Jsou to stále stejní zlí lidé, kteří se pod mými články vybíjí.

    Poradíte, co dělat s těmito černými nitkami za některými lidmi? Vzhledem k dualitě tohoto světa jsou snad i oni užiteční tím, že jsou opakem dobra. Jejich zlé výlevy nám umožňují umocnit dobro a tak to dobro více můžeme uchopit a šířit jej tu v písních, nebo v článcích či při osobní komunikací mezi sebou. 

    Zakázat diskuze kvůli těmto zapšklým zakomplexovaným lidem je nesmysl. To by ty články neměly smysl, nemít možnost výměny názorů a tím zpětnou reakci. Poukazuji na skutečné názory, ne urážky o kterých je řeč... Opět otázka, "Co to je za lidi?!" 

    Nezlobte se, že jsem Vám snad dnes v sobotu, kdy je čas na relax, zkazila svým vyznáním náladu, ale je mi z těch lidských primitivů opravdu moc smutno a nechápu...

    Klapky na očích, neschopnost nestranného uvažování a urážení lidí kvůli jinému názoru to je krédo bloudů, kteří si však sami o sobě myslí, že oni jsou ti předurčení být hlásnou troubou všech a podle toho se neurvale chovají, podle toho jejich nabubřelost a arogance vypadá...Urážky, zlá slova, zlé věty, podněcování ke zlu. Co z těchto "nevinných" výpadů vyklíčí? Následné války, ty skutečné války, které již nejsou slovní, ale řinčící zbraněmi. Války, kde zbytečně umírají nevinné lidské oběti... To vše je vrchol toho zla, které tito nenávistníci slovně podněcují.

    Toto je smutná realita, která se zhmotnila na Ukrajině, kde vymývání mozků přineslo své jedem nasáklé ovoce. Věřím, že lidé v ČR již jen tak těm jedovatým slinám bez rozmyslu nenaletí.Tím nemyslím jen již dezorientované jedince zde o kterých také píši. Věřím, že je mezi lidmi zde více těch moudrých, než těch štvavých jednotlivců, kteří si hojí svá nanasytná ega i pod pláštíkem anonymity...

    Prosím Vás tímto o dobrá slova, která mají vždy co říci k tématu článku. Aby ta mnou myšlená dobrá slova zas někdo nepřekroutil, myslím tím argumentujte, sdílejte myšlenky, či jim odporujte, ale dělejte to slušně bez urážek a plků mimo téma článku. Pokud v těch argumentech bude i vlídný humor o kterém píše pan Dvořák, tím lépe.

    Pokud by ovšem opět nějací chytrolíni, chtěli mou výše uvedenou prosbu překroutit na to, že si přeji, aby má slova, mé myšlenky, byly pod články vždy a jen výhradně vychvalovány, tak jim vzkazuji, aby se naučili nejdříve rozklíčovat psaný text, aby se naučili číst a potom se teprve vyjádřili. Podsouvání stupidních výplodů vlastní fantazie k újmě osobě blogera je nejen hloupé, ale i nečestné vůči autorovi článku.

    Redakce iDNES vydala jakési desatero slušného chování v diskuzích. Bohužel si myslím, že to desatero je malinko neúčinné, i když stojí zato se s ním seznámit. Zbytečné je proto, že by admini neměli dostatek lidí a času na to, mazat nevhodné urážlivé komenty pod jednotlivými články. To prostě není v lidských silách.

    Takže řešením je nereagovat na ty, co jen bez argumentů uráží, a tím si udělat jakousi samocenzuru mezi samotnými blogery...

    Redakci iDNES děkuji za snahu o slušné diskuze o slušnost mezi diskutéry. Ti, kteří se ještě v diskuzích té slušnosti zdráhají, prosím alespoň o přečtení si redakčního desatera a vzetí jej v úvahu vždy, když na jazyk připlouvá zlá, jedovatá slina, kterou evokujete nenávist místo vážení si druhého, místo sounáležitosti člověka s člověkem.

    http://redakcni.blog.idnes.cz/c/317826/Deset-hlavnich-duvodu-proc-jsme-vam-mozna-smazali-prispevek.html

    Ještě malý dovětek, který sem vložím:

    Tak tady mě taky mrazí, ale trochu jinak, než nad zlými příspěvky...Skvělý láskyplný text, nádherný hlas, zpěvačka, které je dáno od Boha. 

    Pokud jste nečetli článek pouze povrchně, víte proč sem záměrně dávám písničku, jak jinak, než nádherně zpívanou paní Evou Pilarovou, naší pilarkou ;-)

         Milena Poláková

    Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

    Autor: Milena Poláková | sobota 14.3.2015 16:48 | karma článku: 25,74 | přečteno: 2405x
    • Další články autora

    Milena Poláková

    Stockholmský syndrom, kdy "prasárny" jsou zapomenuty?!

    Co je záviděníhodné na SPD? Ptal se jeden diskutér, který tuto stranu "nemá rád". Pokusím se odpovědět ve svém následujícím textu a to pokud možno jasně a stručně. Avšak dá se to jasně a stručně? Toť otázka...

    20.2.2018 v 8:32 | Karma: 38,13 | Přečteno: 2629x | Diskuse| Politika

    Milena Poláková

    Nikdy mě nepodceňujte! Nemáte na to ani právo, ani um!

    DEMOKRACIE! Stokrát ohrané, stokrát překroucené téma, kdy ti, co se brání demokracii jsou mimo čas, mimo téma a tím mimo život!!

    13.2.2018 v 15:02 | Karma: 29,35 | Přečteno: 860x | Diskuse| Politika

    Milena Poláková

    Myslet si, že vzdělaní lidé jsou zároveň inteligentní, je velkým omylem.

    Samozřejmě to neplatí vždy. Máme spoustu vzdělaných, zároveň moudrých lidí, ti se však sami do popředí ze skromnosti nederou a média, zvláště veřejnoprávní, je prezentují jen sporadicky a spíše v nočních hodinách, jako např. ČT2..

    27.12.2017 v 12:21 | Karma: 38,76 | Přečteno: 2365x | Diskuse| Politika

    Milena Poláková

    Kalouskův blok neznamená seskupení, ale je odvozen od slova "blokovat" a to, vše a vždy!

    To, že vrána k vráně sedá, je staré dobré pořekadlo. To, že Kalousek vždy, když mu teče do bot "tvoří", víme z minulosti. Vždyť co jiného je blok demagogů pidistran, než byla Kalouskova tvorba v "průběhu hry", kdy stvořil Top 09?

    24.11.2017 v 9:38 | Karma: 36,09 | Přečteno: 1184x | Diskuse| Politika

    Milena Poláková

    Panoptikum města pražského, aneb manuál, jak neslavit, jak znectít...

    Kalendářní svátek památného 17.11. 1989, se nám rok od roku jaksi vymyká z rukou. Ne, že bychom to sami chtěli, chtějí to však ti, které nikdo nezve, kteří se stále vnucují a jsou tímto nejen směšní a ohraní, ale hlavně trapní.

    18.11.2017 v 10:35 | Karma: 40,95 | Přečteno: 2265x | Diskuse| Politika
    • Nejčtenější

    Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

    15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

    Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

    Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

    15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

    Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

    Drahé a rezavé, řeší Ukrajinci zbraně z Česka. Ani nezaplatili, brání se firma

    18. května 2024  12:02

    Premium České zbrojařské firmy patří dlouhou dobu mezi klíčové dodavatele pro ukrajinskou armádu i tamní...

    Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

    16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

    Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

    Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

    13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

    Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

    Veselý se omluvil za urážku Vášáryové. „Reagoval jsem neadekvátně,“ řekl

    22. května 2024  9:41

    „Milá slavná Vášáryová, ty spodino, já Ti ze srdce přeju, aby Ti mráz roztrhnul p*del. Já jsem si...

    Poslanci rozhodují o zkrácení doby oddlužení z pěti let na tři roky

    22. května 2024  5:55,  aktualizováno  9:39

    Přímý přenos Zkrácení doby oddlužení z nynějších pěti let na tři roky pro všechny dlužníky schvalují poslanci....

    Na Rychnovsku se střetl vlak s autem, tragickou nehodu nepřežili dva lidé

    21. května 2024  18:15,  aktualizováno  22.5 9:26

    Při dopravní nehodě auta s vlakem v Čermné nad Orlicí na Rychnovsku zemřeli v úterý dva lidé. Na...

    „Neviděli jsme od něj nic než dobro.“ Írán se loučí s Raísím, hrozí Izraeli

    22. května 2024  8:57

    Íránský duchovní vůdce ajatolláh Alí Chameneí zahájil ráno za účasti desítek tisíc lidí smuteční...

    Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku
    Vyhrajte rodinné vstupné do BRuNO family parku

    Jestliže vás trápí proměnlivé jarní počasí, máme pro vás tip, kam vyrazit, když počasí zrovna nepřeje. BRuNO Family Park v Brně se postará o zábavu...

    • Počet článků 110
    • Celková karma 0
    • Průměrná čtenost 1779x
    Jsem žena, které není lhostejno to, jak jsme v ČR hluboko klesli. Jsem přesvědčena o tom, že povinností nás všech je ODSTRANIT neúprosný, nelidský systém, který produkuje války a hladomor, který umožňuje politikům podvádět, na úkor vlastních spoluobčanů… Pokud tak neučiníme, nemáme pak ani právo si na tento již přežitý a nefunkční systém stěžovat! moje již neudržované začátečnické stránky :-) milepola.webgarden.cz/

    Seznam rubrik

    Oblíbené knihy

    Oblíbené stránky

    Oblíbené články

    Co právě poslouchám

    Oblíbené blogy