Zeman by rád aby tuláci ochránili naše území

Vím, nic takového neřekl, ale něco podobného. Tak rozumím jeho slovům o vyzbrojení Kurdů. Dnes to nezní nerozumně, tentokrát Kurdové stojí na té samé straně barikády jako my, ale vše do času. Ti co bojovali v Afganistánu proti SSSR také časem stáli na straně Západu, do doby kdy už ho nepotřebovali. I jinde Západ ozbrojil muslimy v nouzi o spojence, a jak to dopadá. Čili ozbrojit Kurdy ať to za nás vybojují, to je jako svěřit naši bezpečnost vandrákům, kteří se brání nějaké zločinecké bandě které se bojíme protože už nám také pohrozili, a až budou od nás parádně vyzbrojeni, tak budou na nás hodní. Vím že Zeman nemá tu moc něco podniknout, ale bohužel tak smýšlí i ti co tu moc mají a dělají to takto hezkou řádku let, a výsledky jsou vidět.

Ještě nedávno ti co začali bojovat proti Asadovi byli lidé co si opravdu přáli demokracii, ale byli sprostě odehnáni těma co jsou horší než Asad.  Vždy se někdo z muslimů, umírněných či ne, dá na naši stranu, poněvadž jim to momentálně vyhovuje. Podtrhávám slovo momentálně, to se stane s Kurdy také. A pak se budeme zase a znovu divit, jak to, vždyt to byli naši přátelé. Takže svěříme výsledek boje proti ISIS jiným muslimům, a bude dobře. Opravdu?

Nebo se budeme divit, a říkat - ti Turci asi věděli proč Kurdům nevěřit. Ale i to Turecko se ještě časem vybarví že se budeme divit ještě více. Budeme tak dlouho spoléhat že nám budou muslimové pomáhat proti jiným muslimům, až je všechny vyzbrojíme tak že nebudeme stačit utíkat z vlastních domovů. Zatím se chlácholíme, že nás se to netýká, zatím je muslimů v Evropě poměrně málo, v Česku malounko, a tak klídek. Ať to vybojuji jiní, co se budeme namáhat nebo riskovat.

Proto mne překvapili němečtí zelení - Katrin Göring-Eckardt - která se vyslovila za to že Německo by mělo, se svolením OSN, vyslat své vojáky proti chalifátu, a že Evropa si nesmí naivně myslet že se jí to netýká. Tohle za nás nevybojuje nikdo, USA na to nestačí, a nelze čekat do doby až je budeme mít pod okny. Stále více Evropanů se nechává zlákat a jde do boje za chalifát, a nelze nečinně přičumovat. Kurdové to za nás nevybojují, na to zapomeňte, a také nemají proč.

I když na druhé straně nejen německý ministr zahraničí Frank-Walter Steinmeier, ale ostatní evropští představitelé rozhodně odmítají se nějak více angažovat. Francie se zase vyslovila pro to aby se Turecko stalo členem EU, prý je potřebujeme, nevím na co, oni ve skrytu duše fandí ISIS. Tak raději vyzbrojíme Kurdy. Něco jako když  Američané vyzbrojili mudžahedíny, a co z toho vzešlo. To pohodlnictví přijde Evropu draho.

Tady ten německý chlapec, příjmením Baum, konvertoval k Islámu, a zrovna se vyznamenal. Odpálil se v Iráku, a už si užívá s huriskama v ráji. Ale co mě na tom zaráží je že v 2011 byl zadržen v Británii, kde byl ve vězení celý rok, za propagaci al Kajdy a za šíření instrukcí jak dělat bomby, posléze poslán do Německa, odkud nerušeně odcestoval do Sýrie. A víte kolik takových už pobíha po celé Evropě? A je jich stále více a Evropa čeká na spasení od jiných muslimů. 

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 16.10.2014 3:51 | karma článku: 21,03 | přečteno: 940x