Willkommenskultur macht frei

Zatímco vlády straší terorismem který absolutně nemá co dělat s islámem, i česká vláda bude vyvěšovat barevné trojůhelníky, nevím na co, tak se islámu ustupuje centimetr po centimetru. Papež František uvítal iránského presidenta 

ve Vatikánu, a aby se iránský president nepohoršil při návštěvě římského musea, tak antické sochy na sebe dostaly bedny. Byly totiž nahé či polonahé. Já měl vždy za to že když jedu do ciziny, tak není slušné se veřejně pohoršovat nad jejich kulturou. A Rohaniho mohli vzít jinam, když se báli že naše umění ho urazí. Zato papež se nepohoršuje v mešitě, oni v našich kostelech asi ano, i tam je k vidění polonahé tělo, 

Britský farář říká že by si duchovní v anglikánsé církvi měli nechat narůst plnovous, aby se zalíbili muslimské obci. Nevím co si od toho slibují. Banka BAWAK P.S.K. sídlící ve Vídni nabízí muslimům možnost si založit účet vyhovující zákonu šaria. H&M vidí šanci v nabídce muslimského ošacení, zkrátka vidí kde je budoucnost, a začíná se podle toho zařizovat.

Švédský policejní komisař Eliasson, který už přiznal že migrantská vlna a její zločinnost je pro švédskou policii nezvladatelná, ale po nedávné vraždě švédské sociální pracovnici, která byla ubodána somálským uprchlíkem, řekl že je velmi rozrušený tímto případem, a soucítí se somálským mladíkem, protože kdoví jaké utrpení si asi prožil. Neřekl nic co by levice neříkala už dávno, ano, teda, ehm,  chudák oběť, ale musíme se věnovat viníkovi, ten naši pomoc přece potřebuje nejvíce. 

Tento způsob myšlení se rozlezl po USA jako rakovina, začalo to v šedesátých letech, zločinnost se zvýšilla skoro 2x tolik, podle sociologů to byla vina krize, války ve Vietnamu, sociální rozdíly, až přišel newyorský primátor Rudy Giuliani, a začal trestat hlava nehlava, černý nebo mourovatý, žádné ohledy na menšiny, většiny, kretény. A jak to zafungovalo, přímo neuvěřitelně. A po něm to za čas zavedli i jinde, a pak to divení - že prý když je krize tak kriminalita stoupne - a ono ne, kriminalita, a to v době krize, zbuchla na polovinu, i když to je nepřesné, ono se to vrátilo na úroveň padesátých let.

Ale v EU je stále mnoho těch kteří po každém přestupku nebo zločinu chtějí objímat pachatele, a oběť ať už si poradí sama. Zuřivé feministky vřeští ohledně veřejných záchodků, kvót ve vedení podniků a v politice, ale není je moc slyšet když přijede saúdský král na Riviéru a požádá vládu ať mu dá ochranu, ale jen muže, ženské policistky ať někam uklidí. A Frantíci mu vyhověli. 

Občas se objeví zprávičky o chování uprchlíků v Německu, nevím jak dalece je to pravda, ale některé muslimské země znám z dřívějška, a je to možné, bohužel oficiální média už nejsou věrohodná ani v Německu, zatlouká se co je politicky korektně nevhodné, a pochopitelné něco jako toto neotisknou ani nedají na svůj web,  tak to nechám na vás, zdali to je pravda nebo lež. 

     ZDE       ZDE     ZDE 

A jestli zase někde něco bouchne, nebo nějaký muslimští kreténi si budou chtít zastřílet, tak to bude jen obyčejný incident. Na víc muslimové dnes nemají, i když ISIS se asi snaží získat přízeň Evropanů, prý chtěli vystřílet evropský parlament, ale jak říkám, moc kecají a málo dělají, a i ty hordy migrantů jsou zatím zvladatelné, jediné nebezpečí je to že je dnešní vlády zvládat nechtějí a Juncker zve dál.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 28.1.2016 20:17 | karma článku: 41,55 | přečteno: 1870x