Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TJ

Kdyby muslimští kolonizátoři vystříleli zasedání EK, tak by to byl vlastňák století. To se nestane.

0 0
možnosti
VV

Tak v titulku jste toho Williho uz opravil, ale v diskusi ho mate nahore jeste porad.

0 0
možnosti
VV

O ktereho Williho se jedna?

0 0
možnosti
PB

..... naja,- ale proč von je ten islám problematickej aj na tej politický, diplomatický úrovni, v protokolu mezinárodních setkání, summitech atd. ?! Ešivá to ten evropskej politik vezme přes vobě Ameriky do Austrálie, Japonska, Ruska, Číny, Indie a z Afriky pak rovnou do Grónska, nemá žádnej velkej problém,- dopředu se vyladí programový noty, normy slušného chování jsou jasně dány samotným společenským statusem politika či státníka a zastávanou funkcí,- ...... tak proč vyšiluje zase a jenom islamista a hlavně proč se někdo snaží klanět před tak zvrácenou ideologií ?!?

3 0
možnosti
PS

Jednou ty saze bouchnou , ale pak se taky může stát, že ze dne na den se promění humanisticko-citlivý přístup směrem k tvrdému a nekompromisnímu násilnému vysídlení těch, které předtím vítali. A pokud to nebude v rukavičkách, vina padne zejména na ty, kteří celou situaci způsobili- na sluníčkové politiky a neziskovky, na Merkelovou, Junkera ap.

4 0
možnosti
KC

Západ je vyměklá a degenerovaná společnost. Stydí se za své hodnoty a vyklízí jeden prostor za druhým. Dobrovolně, ze slabosti a z naivity. Až bude kdysi za několik století někdo číst o poměrech v Evropě a USA v naší době, řekne si, že takoví ňoumové byli natolik hloupí, že je ani nestojí za to vzpomínat.

12 0
možnosti
MR

M42i85l48a53n 42R59a48d48e36k

28. 1. 2016 21:11

ja bych rozlisoval mezi vladama a lidem. V USA ma Trump tolika popularity protoze uz toho lide maji do p$dele take. A totez Nemci, a to je co rict, oni jsou tak organizovani ze jsou poslusni.

Kluci islamsky maji to stesti ze slunicka jeste nevyprovokovala nejakeho Hitlera, to by videli ty fofry

4 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik