Všichni migranti mají vazby na příbuzné v Německu - Mutti Merkel, aneb dublínské dohody

v praxi. Nějak mi to nesedí, pronásledovaní údajní křesťané požádali o azyl v Česku, nechali si je v Německu aby znova požádali o azyl. Vím že požádat neznamená dostat. Pokud ho ale dostanou tak jsou dohody cár toaletního papíru

Leda že by Česko povýšilo na válečnou zónu. A pokud Německo začne kálet na dohody a zákony je to na pováženou. Kdyby tak na zákony kašlalo Česko, tak se akorát řekne, nojo, to je ten divoký Východ ale jinak by se moc nestalo. Ale nejvlivnější a nejmocnější země EU, to už smrdí. 

To je další ujištěni že si s náma můžou dělat co chtějí, stačí si dupnout a vydírat. A jelikož tohle se mezi nima rozkřikne, je to pozvánka pro statisíce dalších. Doufám že aspoň ve V4 jim přestanou dělat kašpary. To co Němci v jejich připadě, ale i v jiných, rozhodnou bude ukazatel přiíštího vývoje. A velká výzva těm kteří se budou snažit zachránit svůj způsob života. Opakuji - z Německa spása nepřijde. 

A jen pro úplnost - v Bruselu si ještě nedávno mysleli že se nic neděje, a ujišťovali svět jak je bezpečno, ať nevěří poplašným zprávám nějakých xenofobů. 

Jen přijeťdte, i v Molenbeeku je to klidné. "pohopitelně je to velmi bezpečné"

A zatím v Německu si turečtí hoši vyšli do ulic aby nechali místním vědět že s pomocí Alláha zniči Kurdy. Tohle už je začínající budoucí armáda, takto začínala NSDAP

 

Autor: Milan Zavala | pondělí 4.4.2016 17:02 | karma článku: 40,38 | přečteno: 2305x