Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Zajímavé je, že nové služby uprchlíkům, poté co uprchli z objektu nadace, nabídl překladatel, který je předtím v Primě shodil (kravín). Ten pán má podle Konvičky vazby na český radikální islám. Netvrdím, že ti uprchlíci nejsou hloupí jak pučtok a vyčůraní jak mraky, ale tohle vypadá fakt divně, jako když se pokusili zatnout kudlu projektu do zad.

Co se týče těch druhých lidiček, co se chtějí vrátit - tam jde o to, že sobecky a pověrečně si senior usmyslel, že přesídlení je špatně a jeno nemoc a umírání je trest. (Reálný problém bude spíš samo přesídlení na staršího labilního člověka. Ti lidé mají dost často psychické problémy z války.) No a tak nutí všechny ostatní se vrátit. A zřejmě je slušně ovládá. Potíž je, že historicky u nás vládl Hospodář (ne už pantáta na vejminku), u nich vládne Patriarcha rodu.

1 0
možnosti
AK

Problém Dublinu II je, že nenařizuje zemím, že NESMĚJÍ udělit asyl, ale jenom určují, která země MUSÍ provést ŘÍZENÍ. Proto Německo může v souladu s Dublinem II podle ustanovení o humanitární výjimce udělit asyl každému, komu chce, stejně jako ČR. A opět Německo vrátit nemusí, ale když vrátí, tak mi musíme přijmout a co více, dát možnost řízení obnovit.

0 0
možnosti
PK

P81e25t94r 91K14ř47í37ž

4. 4. 2016 23:22

Samozřejmě souhlas. Navíc - i kdyby jim Němci udělili azyl, byl by vůbec platný? V tomto případě by ČR měla začít "rajtovat" na mezinárodních dohodách. Němci nemohou postupovat přímo v rozporu s nimi. Myslím, že i jediný otravný právník zastupující ČR může z této záležitosti udělat mezinárodní problém.

3 0
možnosti
MR

Mam ale neblahy dojem ze to neudela. Uz jste cetl jak se chovali k ceskemu ridici a jak k tem co si rikaji uprchlic?

2 0
možnosti
Foto

Kde berete jistotu, že azyl dostanou?

V okamžiku kdy požádali o azyl tak dokud neproběhnou patřičné správní úkony tak je nikdo z Německa pryč poslat nemůže.

0 6
možnosti
Foto

„Vím že požádat neznamená dostat. Pokud ho ale dostanou...“

To je podle vás jistota, že azyl dostanou? 8-o

9 1
možnosti