Vítězství Van der Bellena bude zkázou EU, upletli si sami na sebe bič

Nepravěpodobné že by postavil u italské hranice plot, bude je přijímat v evropském duchu, málokteří zůstanou v Rakousku, všichni míří do Německa, které už teď neví kam s migranty a vláda plácá nesmysly jako že se budou 

muset integrovat, budou muset pracovat, ale jak to zařídit ví Alláh. Doposud se to nějak nedaří, a ti co se valí do Evropy jsou divočejší než Turci, a hlavně naivnější. Poté co třeba Afričany vyloví z moře, už mají moře nároků. 

Potřebují nové prádlo, lepší jídlo a ženy, protože ty své nechali asi válce na pospas. A nevolají po tom aby je nechali si na to vše vydělat, chtějí vše na příděl, i ty ženy. Přichází léto a s ním další statisíce, Itálie se jich chce zbavit a oni rádí odkvačí do štědřejších míst. Možná pak Merkelové a jiným politikům dojde že si oddechli po rakouských volbách předčasně, a že pro jejich dobro to měl vyhrát xenofobní populista Hofer.

Protože si například pochvalují jak díky Turecku se snížil počet migrantů z balkánské trasy, a nechtějí vidět že je to zásluha Makedonie. Však oni jim Erdogan ještě ukáže. Muslimů bude přibývat, a utěšování se že ne každý muslim je terorista je jako když se Evropa utěšovala ve 30. letech že Německo je přece civilizovaná země a ne každý je nácek. 

A jelikož počet migrantů bude stále růst, a nebudou v Evropě pracovat ani kdyby náhodou chtěli, tak ještě budou nějakého Hofera zoufale hledat aby to zastavil. Oni totitiž chlapci většinově necítí nějakou vděčnost, veškerou pomoc berou jako svoje právo, a když se jim nedostane toho co jim někdo nasliboval, tak se otočí i proti těm co je tak srdečně zvou. 

Dnešní vládci Evropy zapomínají že i takový Daladier tak dlouho ustupoval až skončil v Buchenwaldu. Historie je mrcha a opakuje se.

Autor: Milan Zavala | sobota 28.5.2016 2:12 | karma článku: 40,56 | přečteno: 1724x