Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kdo je Hofer a kdo Bellen? Jaký by měl postoj Hofer k ČR? Jaký bude mít Bellen? Letité spory o provoz JE v ČR a pod. Co víme o Hoferovi?

0 0
možnosti
Foto

Hofer je bývalý letištní technik, který se zranil.

0 0
možnosti

Ja mam jiny dojem , kdyz ctu zapadni noviny a weby .Maji tam vetsi potize a strach s bandama z vychodni Evropy , co tam vykradaji a prepadavaji normalni obyvatele. Banky a benzinove pumpy se uz nevyplaci prepadat.

0 1
možnosti

Nevšiml jsem si nějakých zpráv ve sdělovacích prostředcích, že by Rakušané uvažovali o postavení plotu na hranici s ČR. Zato vím, že o tom uvažují v Brennerském průsmyku.

3 0
možnosti

U nás budeme mít jiný problém, pokud jde o volby, než v Rakousku. Tam Hofera odmítali kvůli politice, kterou se snaží prosadit. To u nás nebude. U nás jsou lidé mnohem více kritičtí vůči přijímání migrantů.

Problém u nás je jinde:

Z jakéhosi mně nepochopitelného důvodu, snad z důvodu určitého pocitu provinčnosti naší země, považujeme za nutné, abychom se líbili cizině. Neustále si myslíme, že měřítkem úspěšnosti politiky je to, kolik cizích politiků navštíví Prahu nebo do kolika cizích metropolí je pozván náš prezident. A dokud bude západní Evropa pokračovat v současné politice vítání migrantů, tak samozřejmě není možné předpokládat, že by někdo mohl zároveň zastávat střízlivé postoje vůči migraci a zároveň být zván do Berlína, Bruselu nebo Paříže.

Je to nelogické: Jestliže máme silné výhrady k politice západoevropských států v této souvislosti, tak je praštěné na hlavu, pokud současně považujeme za úspěch, když k nám přijedou jejich politikové. Koho si nevážím, toho nemohu považovat za směrodatné měřítko. Avšak mnoho lidí to tak bere.

10 0
možnosti

Bohužel, je to tak, západní Evropa je raněna slepotou a probudí se, až bude hořet. Plamínek se zažehne snadno, požár se uhasit vždycky nepodaří. Věřím však, že k nezvládnutelnému požáru nedojde, Hoferovo nezvolení o fous bylo ještě nesmělým krůčkem uvědomění si nebezpečí, ale tlak stoupá a není daleko doba, kdy to začne všude bouchat. U nás jsou na řadě sluníčkáři Sobotka, Dienstbier, Pelikán...

10 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik