Vadíval vám Děda Mráz, vadí vám Santa Claus? Budete mít Santa Claru

Aspoň se o to pokouší Lidl, zatím jen v Německu. Bude to nejen správně genderově vyváženo, ale ona bude Santa Clara dokonce tmavé pleti. A máte vymalováno, rasisti. I když to je ještě slabé, měla by to být muslimská lesba na 

vozíčku. Lidl to ospravedlňuje tím že chce aby se ženy na Vánoce nepředřely, to je chvalitebné, ale dělat z Mikuláše, Ježíška, Santy a kohokoliv nadřazeného samce, a chtít ho vyměnit za černou Cláru už hraničí s blbstvím. Pochopitelně se to neujme, a nevím jestli to Lidlu pomůže, pochybuji, správný obchodník do kšeftu politiku netahá. To už formuloval i hostinský Palivec.

Zde máte video od Lidlu, diskuze zrušena, tak si myslím že to Němce zrovna nenadchlo.

ODKAZ 

 Naposled nám do Vánoc tahali politiku komunisté, chtěli vyměnit Ježíška za Mráze, a toho sympatického dědu nechutně nám zhnusili, chudák Mráz, je v tom nevinně. Dnes se brojí proti Santovi, a také by ho někteří vnucovali, a jiní nejraději upálili, jako by jim něco udělal. A blbost nezná hranic, tak přicházejí s genderovou rovností, a čekám kdy i z Ježíška udělají transgenderovou zrůdu, která už nebude fašisticky křesťanská.

Autor: Milan Zavala | neděle 27.11.2016 21:30 | karma článku: 36,99 | přečteno: 1378x