Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

To je lež! Einstein byla žena! (Sexmise)

1 0
možnosti

Jednou si v učebnici dějepisu přečteme, že Jan Hus byl levicový aktivista, popravený nacisty za ukrývání uprchlíků Cyrila a Metoděje.

1 0
možnosti
PB

..... tak viděl sem pohádku jak si princ vybral za ženu princa,- a to sem pokládal za vrchol multikulti uměníV,- když sem narazil na komiks Bible kde byl Kristus černoch, to už byl trochaj nářez,l- ...... a paní Santa Clárová ?!,- temu říkám konečně správnej vodvaz ;-D!

3 0
možnosti
MP

No to jsem zmatená, jak lesní včela. Vůbec jsem o tomhle nevěděla. Asi ještě nejsme tak multikulturní.

Dnes jsme jeli oslavit vnukovy narozky a protože už tam nestihneme do Vánoc jet, tak jsme chtěli nakoupit něco k Mikuláši. V Penny bedna s nadpisem "Mikulášský balíček". Muž hned hází pět balíčků s figurkami do koše a já říkám: Dědo, ale tam vůbec není Mikuláš, jen velký čert a jakýchsi pět trpajzlíků, jakože asi andělů. Tak to putovalo zpět do bedny. Navrhla jsem, že si to nabalíčkujem sami. Nojo, ale ani v dalších třech supermarketech jsme pořádného Mikuláše s berlou a biskupskou čepicí nenašli, jen jakéhosi Santu či Dědu Mráze. Pokud je vůbec měli, tak to lidi honem vykoupili nebo co. Takže jsem zanadávala, že je to jak za komoušů. To i v padesátých letech jsem dostala řádného Mikuláše s křížkem na čepici.

Takže jestli vanou z Dojčlandu tyhle větry, tak si snad ty obrázky na perníky budeme malovat či tisknout v samizdatu.

Jenom si říkám, proč si ti neznabozi berou do huby zrovna svatou Kláru, přítelkyni sv. Františka a naší Anežky České:-(

9 0
možnosti
SB

To, co píšete, je ještě směšnější a trapnější než ono srovnání s Dědou Mrázem z epochy bolševismu.

Soudruzi nám tehdy servírovali sice něco cizího, nicméně i když to nebylo tradiční u nás, a tudíž nám to servírovat neměli, bylo to tradiční alespoň v jiné ze světových kultur, tedy v kultuře ruské (a i když Rusové byli naši okupanti, tak ruská kultura je prostě součástí kulturního bohatství světa). Takže to nebyl nějaký trapný účelový výmysl, nýbrž prvek sice cizorodý, avšak přeci jenom s dlouhou tradicí.

Tohle je však zcela vymyšlený paskvil bez jakékoli tradice kdekoli na planetě.

10 0
možnosti
MR

M20i81l16a36n 93R69a44d11e22k

27. 11. 2016 23:04

to rozhodne! K nam jako ke spravne ceske atieisticke rodine chodival Jeziek, ve skole jsme pripavovali jolku s dedou Mrazem, ja to jako dite nespojoval s komancema, a jako dospely jsem pochopil ze komari jen zneuzili Mraze a jolku, ti nemeli se SSSR a vubec bolseviky co spolecneho, zrovna jako Santu nevymyslela Cocacola.

Proste jsou to stalete tradice a at si to kazdy slavi - neslavi po svem. Ale to co dnes politicky korektni blbove predvadi je do nebe volajici. Pak se muzou zvencnout ze to vyhral Trump, a ve Francii to ve volbach bude mezi pravici a skoropravici.

6 0
možnosti
RJ

R27a58d26e65k 17J87a59r52o52š

27. 11. 2016 22:34

Podobné šílenství nezachvacuje jen obchodní řetězce. Slovutný britský fotbalový klub Arsenal na svém FB umístnil své letité kanonýrské logo na duhovou homosexualistickou vlajku. Též jejich hráči údajně začali používat duhové tkaničky do kopaček. Arsenal tak údajně chce zrovnoprávnit všechny své fanoušky.

Takže jsem okamžitě ukončil své fandovství...

8 0
možnosti
Foto

I48v94a65n 86M16a25r73e50k

27. 11. 2016 21:39

Karma p.Radku R^ [>-]

13 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik