Uprchlíci se prý vrací

Ale musí se to uvést na správnou míru. Za prvé - vrací se jich nepatrné procento, hlavně ze Švédska. Nepočítali s jejich zimou, jídlo jim tam neumí pořádně uvařit, ani po nich dostatečně uklízet. Není divu, takto pro ně otročit 

nebude v Evropě nikdo. Ale jak říká tento navrátilec, Západ je pro mladé muslimy stále magnet, a zůstávají i přes nesplněné sny o bohatství na příděl. Kde jsou dnes ti co kritizovali ten nevědomý lid který tohle věděl už dávno? Co odpoví těm zklamaným utečencům, kteří jim jen říkají to co dříve říkali jen xenofobové? Lžou uprchlíci dnes, nebo když si vymýšleli báchorky o důvodech jejich emigrace?

Za druhé - rádo se přirovnává dnešní exodus muslimů k tomu židovskému, když utíkali před nacisty. V nejdivočejším snu si nedovedu představit že pokud by židé kdekoliv kromě azylu dostali také ubytování a jídlo 3x denně, (normálně nedostávali), že by si stěžovali co je to za blafy, že by to nežrala ani kočka. Nebo že ubytování stojí za prd. Byli opravdu zoufalí a vděční jen za to že měli svobodné nebe nad hlavou. Pokud by podnebí nebylo po chuti, tak by mlčeli, nikdo by se do okupované Evropy nevracel. Těm šlo doopravdy o život, nebyly to báchorky. 

I zde v Mexiku byli tak vděční, a doposud jsou, že jen za to přijmutí se různě odvděčili, už jsem psal, a křivého slova jsem tu od židů na Mexiko neslyšel. A to nedostali ani ten kus žvance, jen tu svobodu.  Dokonce i Češi, údajně svoloč podle mnoha čecháčků, si nestěžovali na ubytovny, a také spali na matracích na zemi, a pokud dostali jídlo, byli rádi že jsou rádi. Ke štěstí stačilo dostat práci. 

Švédsko zavedlo kontrolu na hranici s Dánskem. Dánsko zase s Německem. V4 přijímat nechce od začátku, Ale Německo stále otevřeno. Potvrzuje se že generálové se stále připravují na minulé války. Američtí vojáci, doposud v Německu, zajišťují aby Němce zase nenapadlo se rozpínat, to sice mají pod kontrolou, dnes by to stejně Němce ani nenapadlo, ale kancléřka je převezla. 

Otevřela brány dokořán, a islám se stěhuje do střední Evropy, a to tak rafinovaně, že proti tomu dlouho nebude nikdo nic dělat. Protože jak by vypadali, odhánět ty nebohé utečence, kterým jde o holý život? Vše je zabaleno do humánního konání dobra. A to je daleko nebezpečnější než otevřený útok. Ten přijde, ale nikdo nebude připraven.

Autor: Milan Zavala | pondělí 4.1.2016 19:27 | karma článku: 42,58 | přečteno: 2451x