Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

P71e46t54r 18K59ř19í39ž

7. 1. 2016 15:13

V souvislosti s nedávnými událostmi v Německu jsem dostal odkaz na video se svědectvím člověka, který viděl, co se děje, na vlastní oči.

https://www.youtube.com/watch?v=W9TOdMzOH1U

0 0
možnosti
PK

P78e92t85r 17K84ř40í41ž

5. 1. 2016 1:19

Zdá se, že Němci prohrají asi nejjednodušší karetní hru, a to Černého Petra (ta ironie). "Dominový efekt" totiž začíná nabírat na síle, jak dokládá článek na Novinkách: "Norsko chce vrátit do zemí EU až 5000 migrantů". Cituji z článku: "Norsko na konci loňského roku oznámilo, že zpřísní své azylové zákony, které mají z tohoto skandinávského království učinit jednu ze zemí s nejpřísnějšími azylovými podmínkami v Evropě". A to ještě nedávno přijímali kdekoho. Že by začínal vanout "Wind of Change"? ;-)

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/390872-norsko-chce-vratit-do-zemi-evropske-unie-az-pet-tisic-migrantu.html

2 0
možnosti
MR

je zajimave ze se dela vse za co jeste pred par mesici drzkovali V4. Plot, priznani ze uprchlici jsou vice hrozba, a uzitek nulovy, ze to bude stat nehorazne prachy a nikoliv ze to jsou lide co budou vydelavat na duchody, ze se nikdy neprizpusobi, ze se musi ochranit hranice ktere nejsou cara na mape, atd.

Ale nikdo nerekne - oni uz to rikali, ale delaji ze objevuji Ameriku

7 0
možnosti
PS

Omlouvám se, odkaz už v diskuzi figuruje. Ale přesto, je potřeba tyto informace šířit. Dřív než je smažou.

0 0
možnosti
PS

http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/390861-kolin-nad-rynem-celil-na-silvestra-vlne-sexualnich-utoku-a-kradezi-od-pristehovalcu.html Doporučuji shlédnout dnešní článek na Novinky.cz. Velmi poučné ohledně migrace a integrace. Jestli ani pak nebude jasno, chyba je někde u čtenáře. s podivem, že tento článek jinde není, jen na Novinkách. Proč o tom nepíší i ostatní média?

3 0
možnosti
PB

..... no to měli v Kolíně docela veselo, ale vysvětlit se to dá, - dva roky v Dojču a nikdo jim nedal kvartýr, ani to podělaný auto nedostali, karty na bankomat taky nikdo nerozdával,- ...... šak z teho by měl traumata a deprese každej !

1 0
možnosti
Foto

Napadá mě v souvislosti s "uprchlickou", správně migrantskou, krizí jedna věc. Němci dokáží poctivě pracovat a budovat svou zem, ale jednou za čas se vždy najde jeden šílenec, který vše zhatí a vrhne nejenom Německo, ale všechny kolem do katastrofy. At' už to byl kaiser Wilhelm, který trpěl pocitem méněcennosti vzniklým neláskou matky kvůli kratší ruce, či freiter Hitler, s pocitem neuznanosti co se týká jeho architektonických a výtvarných ambicí ve Vídni v době jeho mladých let, či prapodivné protiněmecké a protievropské chování svazačky FDJ Merkelové. A Němci, kteří vždy věří, že jejich vůdce má pravdu, poslouchají až do úplného hořkého konce bez reptání. Správně by bylo třeba říci Prušáci, protože Bavoři vždy avantýry Prušáků financovali a i teď financují.

15 1
možnosti
Foto

Mimochodem Merkelová zradila a obrátila se zády k jejímu objeviteli Helmutu Kohlovi.

4 1
možnosti
PT

P96e27t61r 96T12o95m68e71k

4. 1. 2016 21:30

Polický, fakt už jsi trapný. A to hodně.

8 1
možnosti
BP

Vtip je v tom,že hňup nikdy nepochopí,že je hňup.Je zcela zbytečné mu to říkat,či se ho snažit nějak obrátit.

15 1
možnosti
LS

Kdyby se jich vrátilo 100% ze současné vlny, furt je to málo, furt je to málo.

14 0
možnosti
MK

No nejen Němci:

Rozzuřený dav v Centru pro tzv. uprchlíky v malém švédském městečku Nora se snažil proniknout do místnosti, kde se zabarikádovala jedna muslimská žena se svým synem. Muslimové se snažili prolomit dveře a křičeli, že chtějí ženu znásilnit a jejího syna zabít.

http://pravyprostor.cz/svedsko-tricet-muslimu-chtelo-znasilnit-zenu-a-zabit-jejiho-syna-duvod-je-nepochopitelny/

a původní zdroj:

http://www.allehanda.se/

9 0
možnosti

Kéž by táhli pryč téměř všichni, a v Evropě zůstali jen ti opravdu ohrožení, např.křesťané.

11 0
možnosti
Foto

Vrací se jich oměrně dost-ostatně o tom píše i váš odkaz

Podle statistik OSN tvoří Iráčané asi osm procent všech uprchlíků, kteří loni přicestovali do Evropy (více o počtech uprchlíků z jednotlivých zemí zde). Jde přibližně o 80 tisíc lidí. Dobrovolně se do svých domovských zemí loni celkem vrátilo 35 tisíc uprchlíků, uvádí agentura Reuters

Zdroj: http://zpravy.idnes.cz/pribeh-irackeho-uprchlika-ve-svedsku-dsa-/zahranicni.aspx?c=A160104_102915_zahranicni_ert

Jestliže uprchlíků je v EU kolem 700 000 (cca polovina z migrantů) pak se jedná o 5 %. kteří se dobrovolně vrací-to není nepatrné procento.

0 19
možnosti
MR

5% je jake procento, velke?

9 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik