Tisíce potenciálních teroristů běhá po Francii a jinde, ale je uklidňující že se o nich ví

Policie má listiny s jejich jmény, vyhostit je asi nelze, ani když se narodili mimo Evropu.  Zasáhne se až poté co něco vyvedou. Zrovna ve Francii jeden pobodal matku a tři dcery, a podezírají ho že to udělal z náboženských důvodů

Islám to nebyl, to by si Mohammed B., jak ho jmenují v novinách nedovolil,  jen ho dožralo že matka a dcery nebyly zahalené jak se sluší a patří. Dalšího taxikáře zatkli protože u něj našli výbušniny. A myslím že to ani nebyli obvzláště zbožní muslimové, třeba i chlastali a i jinak byli integrovaní. 

V Bollene, Francie, policie drží v šachu Maročana, který se zabarikádoval v hotelu, má sebou nějaký balíček z něhož trčí dráty. 

Ten 17ti letý afgánský chlapec (vypadá na víc) se sekyrkou v německém vlaku byl také z těch vděčných, tichých a válkou pronásledovaných hochů. Nemusí ani plánovat velké útoky, stačí menši ale jak se říká 100x nic vola porazilo. 

Tyto miniútoky jen ukazují že oni se prostě integrovat nebudou i kdyby se slunčata na hlavy stavěla, oni chtějí aby se okolo nich žilo po jejich. Španělé mají jedno  přísloví, no se puede tapar el sol con un dedo, neboli nejde zakrýt slunce prstem. To slunce tam bude i když ho zakryjete. 

Islám se nehodlá podřídit naší demokracii a způsobu života, islám znamená podrobit se Alláhovi. Takže očekávat že se podrobí našim zákonům může očekávat jen idiot. Stačí pochopit že v Paříži, Bruselu, v Nice, v německém vlaku, vzpomeňme na Dvojčata v New Yorku, vše to udělali muslimové kteří nebyli kdovíjak zbožní, chlastali, den před útokem si světsky, ba i neislámsky užívali. Takže všechna snaha rozlišovat mezi umírněnými nebo fanatiky vede do pekel. 

Autor: Milan Zavala | úterý 19.7.2016 22:22 | karma článku: 41,75 | přečteno: 1820x