Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

M71i97l19a89n 69K11e91s48l

20. 7. 2016 22:16

Co teď?Dejme na prezidenta.Žádné migranty nepřijímat.Vyhlásit hraniční pásmo do hloubky 500m tam nasadit hlídky se psy.Instalovat kamery a tlampače,které budou vysílat střelbu a štěkot psů.Ten, kdo tam vleze toho hned strčit do sběrného tábora bez nároků na vycházky(na věčné časy) nebo do doby než dojde k poznání,že mu bude nejlépe doma. Ten,který k nám přijde přes přechod, toho informovat o tom jakou perspektivu u nás má s dotazem, zda nechce jít jinam.

1 0
možnosti
PB

..... nóóó, a přesně s tímto přístupem má Evropa slušně našlápnuto do stavu řízené sebedestrukce !

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že jste cosi opomněl ... opomněl jste zdůraznit, že do Evropy je pozvala Merkelová ... a Holland některým hned dal třeba kamión, aby mohli vraždit ... jak je ten svět jednoduchej, že:-/Rv ... jo, svět je plnej fanatiků!

0 0
možnosti
SB

Opět tady čtu blábol, že i bez muslimů tady máme kriminalitu.

Ano, máme, avšak podstatné je, že kriminalita, která tady je, nemá nijak závažnou tendenci růst. Stejné množství vražd z vilnosti, vražd ze žárlivosti, pro peníze, vražd v rámci domácího násilí nebo uvnitř uzavřených asociálních skupin obyvatel, jaké tady je dnes, tu bylo před patnácti lety a bude tady i za patnáct let. Možná o deset procent více, možná o deset procent méně, ale nijak dramaticky to neroste a nehrozí, že by to začalo podkopávat samu podstatu společenského zřízení.

Avšak nic z toho, co jsem napsal, neplatí pro zločinnost páchanou muslimy z náboženských důvodů.

7 0
možnosti
MR

M15i53l87a67n 18R43a91d94e84k

20. 7. 2016 19:34

mno, tech 10% asi ne, tak plus minus to bude oscilovat mezi 1 a 3%, tech 10 naroste pouze s tim obohacenim

0 0
možnosti
Foto

Nedávno jsem četl rozhovor s expertem z Izraelem a ten se podivoval na tím, že Evropa, dovolila nastěhovat se do Evropy tolika muslimům,aniž by někdo zjišťoval co jsou zač. Podle jeho slov to byla volná jízdenka pro Islámský stát, jak se dostat bez problémů do Evropy.Dále mluvil o tom, že v Izraeli, když se zíká poznatek, že by se konkrétní osoba mohla se dopustit teroristického činu je okamžitě sledován a jeho sledována i jeho rodina. Nečeká se na to, až k tomu dojde jako v Evropě. Pokud se vyznavač islámu dopustí teroristického činu, dělá Izrael taková opatření, aby to postihlo celou jeho rodinu, tak aby ostatní věděli, co čeká jejich rodiny, pokud budou se dopouštět těchto činů. Třeba je vystěhují a zboří jim dům.

5 0
možnosti
PK

Průšvih je, že teroristé a la Rudé brigády byli ještě slušní a vybírali si podle nich konkrétní "viníky" (převážně), kdežto ti novodobí ... Ale stejně nevidím stát v Evropě, který by - i když je to obtížné - nejrůznějšími opatřeními dělal maximum pro "minimalizaci" těchto masakrů, Zvlášť když to strýček Sam s věrnými v Arábii rozvrtal.

4 1
možnosti
JL

Česká republika je celkem malá země, kde muslimové prakticky nejsou. A každý den se tady dějí kriminální činy - mnohdy horší než popisujete. Nemám rád tyhle laciné upoutávky.

1 15
možnosti
PK

Tak vzít na rodinu asijského vzhledu sekyru, protože budou asi nevěřící nebo přizabít holky na dovolené, protože nebyly správně zahalené ... to je podle Vás normální? Trochu laciné vysvětlení.Rv

14 0
možnosti
TJ

Mohou si hřešit jak chtějí. Pokud zemřou v boji proti nevěřícím, vše je odpuštěno a jdou rovnou do ráje. Kdyby tedy byl.

6 0
možnosti
Foto

K70a20r24e94l 55M82á78d39l46e

19. 7. 2016 23:23

Holt je málo psychologů, kteří by s těmi vykořeněnými a tápajícími pracovali. Hlavně ti chudáci, co si odskočili trochu si zabojovat za Islámský stát a pak se zase vrátili do Unie, potřebují citlivé zacházení a ohleduplnou psychoterapii. Tam je nutili řezat nepřátelům hlavy, tak to dá práci zvyknout si, že v Evropě se jim toleruje nejvýš nějaké znásilnění nebo podpálení auta.

17 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik