Takhle to začne, aniž by si elity všimly jak je pomalu odtáhnou od koryt

Od umírněných primátorů v Londýně po německou političku Sawsan Chebli, která zastává právo šaria, pomaloučku se muslimové začínají emancipovat od evropské nadvlády a míří do politiky. A dostanou se tam. V Belgii je charismatický

hrdina muslimů, Dyab Abou Jahjah, hlásá to co jeho lid chce slyšet, oslavuje teroristické útoky, popírá Izraeli právo na existenci, (to je mnohým Evropanům fuk), je zastánce Hamásu, a proto je pro mnoho muslimů hrdina a bojovníck za muslimskou emancipaci. 

Ano, málokterý muslim je teroirsta, ale nebezpečí nevane od teroristů, ale od stále vzrůstajíciho počtu muslimů. Je jen logické že si uspořádají Evropu podle svého gusta když jim v tom nikdo nesmí bránt. Od toho jsou přísné zákony které potírají xenofobii a různé nacistické živly. 

Milý Dyab zakládá svojí partaj radikální rovnosti, a zanedlouho muslimové nebudou potřebovat své užitečné idioty kteří by rádi zahalili i evropským ženám hlavy aby xenofobům zatli tipec. Muslimové si pořizují své vlastní politiky, čili i kdyby v budoucnu naši progresívní politici konvertovali, nebude je nikdo potřebovat. 

Takže Dyabovo vize panevropské šariakracie už má adepty nejen v Belgii, ale v Holandsku  Francii. Můžeme se utěšovat že jeho strana je zatím malá, tak se utěšovali i samotní Němci ve 20.a 30. letech, těch 200 nebo 300 blbečků nevypadalo na to že to někam dotáhnou, tito mají větši počet blbečků, a je ještě větší počet netečných okolo. 

Je zván do televize, musím mu aspoň uznat že nelže jako naši politici, říká - raději mrtvý než asimilovaný -  je pro zavedení šarie v EU,  takže nidko nebude moct hrát překvapeného - "my to netušili" - takové divadlo je totiž mezi evropskými politiky populární. A zatímco naši politici vysvětlují svým národům islám podle svých vybájených představ, muslimové vyznávají ten pravý. A jsou ochotní ho vnutit ostatním. 

To bude divení mezi elitami jak to že je už nepotřebují, jak se mohlo vlastně stát že je odtáhli od jejich koryt když přece chtěli spravedlivě vládnout těm správným a opravdovým muslimům. Oni to mysleli dobře, nebo ne?

CHARISMATICKÝ POLITIK     nebo  NĚMECKÁ POLITČKA PALESTINSKÉHO PŮVODU

DYAB     MUSLIMOVE SE ORGANIZUJÍ      POKLIDNÁ DEMONSTRACE NA PODPORU IZRAELE NEBYLA POVOLENA ALE NA PODPORU HAMASU ANO

I velmi politicky korektní The Guardian si ho před lety všiml 

A někteří gayové začínají otevírat očička.

Hlasujte ve finále ankety Blogera roku

Autor: Milan Zavala | pátek 5.5.2017 21:43 | karma článku: 41,56 | přečteno: 2145x