Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

S nařízením z EU nebo bez něj, muslimští uprchlíci do Česka přijdou

Zrovna čtu že tisíce muslimských uprchlíků proudi do Německa, ať už legálně či ne. Pokud dostanou status uprchlíků, budou se volně pohybovat po celé EU. Zatím je láká Německo a poté Švédsko, Francie a Británie. Proč hlavně Německo? Ali Najaf, který už tam má strýce, to vysvětluje, od Němců dostanete podporu a vzdělání. A pak  si tam bude moct pozvat svoji milou a založit rodinu.

Také Aisha a Farid Hajjar, rodina s třemi dětmi, ona velmi oddaná muslimka, do Německa se dostali minulý rok, dvoupokojový byt zadarmo a podporu 1100 euro měsíčně. Bojí se že je vrátí do Bulharska, kde požádali o azyl už dříve, a kde zůstala jejich nejstarší dcera, která tam už pracuje, a tak si najali právníka. Proč ten strach? Že by v Bulharsku nebyla práce? Nebo že tam není taková štědrost?

Takže místo aby muslimové prchali do jiných muslimských zemí, budou chodit tam kde jim to bude více vyhovovat, a to ať už se bude dávat hodně nebo málo, a pokud se nedostanou tam kde jsou nejštědřejší, půjdou o dům dál. Nedělejte si iluze, jako jsem už četl tady na blogu, že do české bídy nepůjdou. Ona je totiž bída a bída. Tu bídu v muslimských zemích si Evropan těžko představí, včetně Čechů. Bulharsko je chudé nejen oproti Německu, ale i ve srovnání s Českem, ale i tak už je dnes útočiště pokud to do Německa nejde. Česko časem bude také.

Není to žádné překvapení, to už se děje dávno, a mládež je na to připravována ve školách. Na tu toleranci, ale jen od nás. Zrovna před pár dny mi tady jedna maminka ukazovala dceřinu knihu angličtiny ze školy, a ptala se mne jestli to tak opravdu je. Popisován příklad afghánského uprchlíka, který se musel z vesnice prostřílet, na tureckých hranicich ho hnali svinským krokem, pak šel v mrazu přes hory, kde na něj útočili vlci, poté ho propašovali přes celou Evropu v náklaďáku, a konečně se dostal do Británie. A pak se  na chudáka jedna paní obořila že prý ujídá z jejich daní. Jaká to netolerance a krutý rasismus po těch lapáliích, vždyť nedostává moc, jen skormné ubytování a 700 liber na jídlo, a to ne v hotovosti. A ptala se mne ta maminka té školačky zděšeně jestli je to tak. Já jako co? To že utíkají? Ne, to ne, ale - oni je živí jen tak??? A proč? Musel jsem odpovědět že já tomu také nerozumím.

Dobře, řeknou spravedliví, Británie okupovala Afghanistán, (i když nejen Británie, ale i SSSR a jiní) tak ať se postará. Ale Německo, Norsko nebo Švédsko nikdy kolonie neměly. Ani Bulharsko. A většina muslimských zemí ani kolonie nebyly. Česko se zatím této invazi brání, ale na jak dlouho? Bláhové naděje na vystoupení z EU jsou opravdu bláhové. Island, Norsko, Švýcarsko, Makedonie, to nejsou  členské země, a příliv muslimů je tam veliký. Což pak taková Bosna nebo Albánie - muslimské země. Na druhé straně je Rusko, ale tam je muslimů daleko více a také jich přibývá. Ostnatý drát by uškodil jen nám a nic by se nezměnilo. To se naopak musí vyřešit v Unii. Chybí někdo kdo by se nejen nebál říct oficiálně to co si už hodně lidí myslí, ale ten někdo musí být někdo buď velice mocný nebo vážený, jako svého času byl papež Jan Pavel II, nebo mocný jako svého času Reagan a Thatcherová.

Zatím se chodí okolo horké kaše, samá korektnost, plané řeči o tom že muslimové jsou umírnění, to jen pár šílenců jim kazí pověst. Tak to ale říkali i o národních socialistech ve 30. letech minulého století, až do doby kdy jim začaly padat bomby na hlavu, nebo jim pochodovali cizí vojáci pod okny. Dnes je situace obdobná, akorát nepřítel nenosí vojenskou uniformu. Tím hůře se nám bude bojovat.

Čtu zrovna v amerických novinách že ISIS asi už je nový stát, který tu zřejmě už zůstane, takže i USA to vidí bledě, naši islámští spojenci nejsou důvěryhodní. Tohle je mapa chalifátu jak vidí svět za pět let. Zatím my se jen dohadujeme jak to zastavit, a mezitím se objevují stále nové zprávy jak jsou hoši z ISIS financováni jak od arabských sponzorů, tak i od našich spojenců z NATO - Turecka, i když se to říká opatrně, oficiálně jsme přátelé. A nějaká vůle v Evropě k zastavení této hrozby v nedohlednu. Tak zbývá zatím jen naděje že to ISIS pro to či ono nevyjde.

Autor: Milan Zavala | středa 3.12.2014 4:06 | karma článku: 31,53 | přečteno: 1414x
  • Další články autora

Milan Zavala

EU jde konečně cestou Daladiera a Chamberlaina, nejsme přece váleční štváči

Se Zlem nebudeme válčit, Zlo musíme ukecat a donutit podepsat smlouvy. Podepsal Hitler, podepsal Erdogan, a plní to, žádné migranty už nepouští, jen Rumuni je stále zastavuji na moři. Podepsal Irán, to je záruka že atomovku mít

12.9.2017 v 17:02 | Karma: 38,51 | Přečteno: 1318x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Zasloužili by si Evropané v budoucnu atomovou válku jako si zasloužili dvě světové?

Asi ano. WW1 a WW2 je vina německá, ale i vina nečinnosti ostatních. Když pročítám diskuze které se týkají atomových zbrani v KLDR a Iránu, zírám když i lidé kteří jsou si vědomi nebezpečí od islámu, brojí proti USA a volstrýtu

7.9.2017 v 23:55 | Karma: 34,63 | Přečteno: 1471x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Jak jde o prachy, i Lidl se omlouvá, i americké university a podniky už pociťují kopanec

do nejcitlivější části těla - šrajtofle. Dožírat zákazníky jde jen tam kde se vesele žije ze státních grantů, a koho chleba jíš....Ale v Lidlu jste pání VY, zákazníci, berte to na vědomí místo jejich planých omluv, není to poprvé

2.9.2017 v 20:25 | Karma: 45,07 | Přečteno: 4029x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Anglické děvčátko na převýchovu do muslimské rodiny, doufejme že to byl jen přešlap

a někdo chtěl být papežštější než papež. Pětiletá byla odebrána matce, možná právem, ale neprávem dána do rodiny odlišné kultury a náboženství. Ten kdo je zodpovědný to neudělal omylem, přišlo se na to a bude se to vyšetřovat.

29.8.2017 v 18:06 | Karma: 40,67 | Přečteno: 1860x | Diskuse| Ostatní

Milan Zavala

Přichází na řadu socha Kolumbuse, zítra Washington, Jefferson......a nadvláda menšin

možná se Antifa inspiruje i v Evropě. Padají sochy jak listí, drtivá většina lidí je proti, ale politici se bojí pár křiklounů. I obchodníci se jich bojí a je jim fuk jestli to je zákazníkovi milé, hlavně že je novináři pochválí

27.8.2017 v 1:22 | Karma: 42,86 | Přečteno: 2191x | Diskuse| Ostatní
  • Nejčtenější

Silné bouřky zasáhly Česko, v Praze průtrž zatopila ulice a omezila dopravu

27. června 2024  11:22,  aktualizováno  18:29

Přímý přenos Na Česko během odpoledne udeřily silné bouřky. Postupovaly od jihozápadu ke středním Čechám. Kolem...

Rychlík z Prahy narazil na Slovensku do autobusu, zemřelo sedm lidí

27. června 2024  18:35,  aktualizováno  28.6 10:48

Sedm lidí zemřelo a pět dalších se zranilo při srážce rychlíku s autobusem na jihu Slovenska. Vlak...

Silné bouřky se přihnaly do Čech, pak řádily na Moravě. Hasiči odklízejí škody

30. června 2024  12:17,  aktualizováno  23:06

Přímý přenos Meteorologové varovali, že se v neděli objeví velmi silné bouřky s přívalovým deštěm a krupobitím,...

Hrůza, závory se zvedly, říká svědkyně. Vlak jel po zavřené koleji, uvedl ministr

28. června 2024  11:21,  aktualizováno  15:52

Rychlík z Prahy, který se ve čtvrtek srazil na Slovensku s autobusem, jel po koleji, jež byla pro...

600 °C a mix jedovatých látek. Proč prudce přibývá požárů solárních panelů

30. června 2024

Premium V úterý hasiči zasahovali u výbuchu rodinného domu v Šonově na Náchodsku. Pravděpodobná příčina?...

Raději rezignuji! Kandidáti ve Francii nechtějí tříštit síly proti Le Penové

1. července 2024  18:27,  aktualizováno  22:20

Nejméně 179 kandidátů převážně z řad levice či z bloku prezidenta Emmanuela Macrona se v pondělí...

Museli použít dron. Chorvatští záchranáři našli tělo pohřešované Češky

1. července 2024  21:41,  aktualizováno  21:44

Chorvatští záchranáři našli v neděli po třídenní pátrací akci tělo Češky, která byla pohřešována v...

Po raziích obvinění. Francie podezírá výrobce čipů Nvidia z nekalých praktik

1. července 2024  21:37

Francouzský antimonopolní úřad se chystá obvinit výrobce čipů Nvidia z praktik porušujících...

Nejméně 30 zraněných, nouzové přistání. Let ze Španělska zasáhly turbulence

1. července 2024  19:19,  aktualizováno  21:23

Při turbulencích se v pondělí v letadle cestou ze Španělska do Uruguaye zranilo nejméně 30 lidí....

Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA
Rozdáváme dětský opalovací krém ZDARMA

S přicházejícím létem je nutné myslet na ochranu pokožky, zejména u dětí. Přihlaste se do testování a vyzkoušejte dětský opalovací krém Cool Kids...

  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik