Přístup k osobní svobodě v Evropě a USA, dnes s uprchlíky velmi aktuální problém

Pamatuji rozhovor velkých feministek - jedna Francouzka s Betty Friedan. Ta z Francie navrhovala zrovnoprávnit ženy tím že je pošle všechny do práce, a pokud nebudou chtít tak je k tomu dokopou zákonem, a tak je osvobodí

To vše aby byly opravdu nezávislé a tudíž svobodné. Bettynce ztuhla tvář, že to by v USA neprošlo, přece jen lidé ctí osobní svobodu nade vše, a to by v Americe zkrátka nešlo. Francouzka se jen útrpně usmála nad tím americkým buranstvím, v Evropě je to prostě jinak. A to byla Francouzka, ne žádná řízná Němka jako Anděla.

To byl jeden z těch momentů kdy jsem začal doopravdy chápat rozdíl mezi americkou a evropskou mentalitou. V Evropě se rodí všechny osvobozující ideály, všeobjímající a nanejvýš spravedlivé, které se budou uskutečňovat pro blaho všech ať chtějí či ne. V USA je v tomto ohledu de facto bordel.

Dnes je to zase přerozdělování uprchlíků, Velké Dobro které lid ještě nechápe, ale bude chápat, to bysme se na to podívali aby ne. Uprchlíků se zatím zapoměli zeptat co oni na to, ale debllně se doufá že nic.

A tak se bude rozdělovat, první várka je 120 000 králíků na chov. Tak mi to totiž připadá. Dají je asi do kotců a pošlou tam kam naprosto nechtějí. A tam je asi podle těch géniů budou držet v řetězech, protože jinak se vrátí do Německa, nebo ti co tam ještě nedošli se tam budou cpát, a když to nepůjde tak do Švédska, to prý jim chce umožnit cestu zadara. 

Jinak ale chci vidět tu srandu až jim oznámí - pánové, sbalte si ranečky a šupajdá třeba do Polska. A oni asi - podle představ matky Merkel nebo Junckera sklapnou kramfleky a už tam napochodujou. To jsem opravdu zvědavý jako to rozřeší. Asi budou pokutovat tyto obdarované země když ti pokusní králíci na chov ( na nějakou práci jinak asi nepoužitelní) budou utíkat zpět. Tak je budou držet násilím aby se vyhnuli pokutám, a budou pranýřováni coby náckové. A Merkel bude stále ta hodná mamina ke které je ti náckové nechtějí pustit aby je nakojila.

A pokud alespoň V4 se nepostaví proti tomuto kreténství, tak to dopadne zase krvavě, jako všechny evropské ideály pro Vetši Dobro které chce Nového Člověka ať to stojí co to stojí. Akorát vám musím připomenout že tentokrát už vás USA z toho hnoje nevytáhne, už to bude všude jako rakovina, nikoliv jako uniformovaná armáda, a také USA už není to co kdysi.

Autor: Milan Zavala | pátek 18.9.2015 3:27 | karma článku: 35,35 | přečteno: 996x