Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Dle vyjádření v německém tisku, německá vláda plánuje rozsáhlé úpravy podmínek pro žadatele o azyl. Především jim chce omezit platby.

1 0
možnosti
MR

M67i44l48a94n 38R56a92d20e63k

18. 9. 2015 17:14

jo, nejdriv je pozvou na posviceni, a pak reknou jdete vyzirat sousedy, nenavarili jsme pro vsechny pozvane. To je ten slavny nemecky poradek?

3 0
možnosti
JN

Paní Angela přišla se skvělou myšlenkou, že omezí finanční podporu žadatelům o azyl a zpřísní podmínky pro přijímání.

Poněkud opožděná snaha odradit nově příchozí a přenechat je ostatním státům, které jsou na cestě.

http://www.welt.de/politik/deutschland/article146540798/Regierung-will-Asylsuchenden-weniger-Geld-geben.html#disqus_thread

3 0
možnosti
PK

P80e64t92r 48K55ř87í90ž

18. 9. 2015 7:32

Dík za připomenutí jednoho ze zásadních rozdílů mezi USA a Evropou a také toho, co Evropě hrozí. Docela rád bych si někdy přečetl politologické vysvětlení uvedeného rozdílu, také např. proč západní Evropa tak moc "nasákla" povinným multikulturalismem. Východní "byla nasáknuta" socialismem, ale když to vedlo kamsi, od původní menšiny začala nesouhlasit postupně většina. A protože socialismus byl zaveden a udržován mocí, lidé si vyvinuli imunitu k idejím a odpor k "musení".

Autor vtipně shrnul: "Dnes je to zase přerozdělování uprchlíků ... Uprchlíků se zatím zapomněli zeptat, co oni na to, ale debilně se doufá, že nic" :) Ano, to je podstata problému. Státy západní Evropy hrozí pěstičkou, že musíme přijmout kvóty. K námitkám V4, že imigranti u nás být nechtějí, jsou hluší. Co budou říkat, až uprchlíci začnou z ČR, Polska (...) prchat zpět do Německa, a to po předchozím násilném "přerozdělení"? Přikážou nám pak v Bruselu opět vybudovat pohraniční oplocení?

4 0
možnosti
PK

Situace se zhoršuje každným dnem. Náš premiér se chvástá před národem jak hrdině odmítá kvóty z Bruselu, což mělo být asi 4500 až 5000 lidí (každým dnem se to mění), ale včera se provalilo že dobrovolně přijmeme 7500 "uprchlíků", možná i více. Na přelomu minulého a letošního roku se mluvilo o 15 dětech. To je za 10 měsíců  500x více. Nárůst jako hrom. Průzkumy veřejnýho mínění nebo demonstrrace vládu vůbec nezajímají. "Chčijou nám všem na hlavy a ani se to nesnaží vydávat za déšť." (hláška z filmu Avatar)

A co na to lidi? Například minulou sobotu byla v Praze protiimigrantská demonstrace a zase přišlo maximálně 1000 až 2000 lidí. Nevim, taky sem někde četl že jen 800. Údaje se různí. Pravda, přijeli nás podpořit motorkáři a to bylo vskutku nádherný, ale tisíc lidí z deseti miliómů je pouze 0,01%. Jedna setina procenta! To vládu asi nezastaví. A co těch 99,99% lidí? Nepřišli. To je náš problém. Nezájem, strach, hloupost. Nevim. Asi to prohrajeme. Lidi se holt chtějí multikulturně obohatit!

8 0
možnosti
MR

taky si rikam ze zanedlouho bude dalsi emigranska vlna - "puvodni" obyvatele Evropy budou utikat. Asi do Ameriky, hlavne severni, od Canady po Mexiko. S tim rozdilem ze Amerika na teto imigraci vydela a opravdu se obohati.

Zanedlouho bude Evropa treti svet. Islam je toho zarukou, i kdyz si mozna nekteri Nemci delaji iluze a planujou jak si privezou muslimy a ti jim budou vdecni i za to ze je rozmistili po EU kde budou tlacit na ty zeme aby jim davali slusne kapesne.

7 0
možnosti