Pozitivní diskriminace v praxi a jak na ní vyzrát

Byl, teda je, jeden studentík indického původu v USA. Vijay Chokalingam, dokonce bratr slavné herečky a producentky - Mindy Kaling - a chtěl se dostat na universitu a stát se lékařem. Ale znalý poměrů, tak si řekl že proč si to neusnadnit, a z milého Inda se stal černoch, stačilo si oholit hlavu, upižlat své dlouhé indické řasy, a zaregistrovat se jako African - American. A byl přijat bez cavyků.

Jo, ona není menšina jako menšina, to už ale víte i v dnešním Česku. Vietnamci jsou menšina, přišli s holým zadkem, a prakticky nikdo z nich neni na podpoře, ve škole většinou ti z nejlepších, práci si najdou, podnikají, a hlavně se přizpůsobí, občas i české poptávce po drogách. Kde je poptávka......ale jinak nikomu nevadí i když vypadají cizokrajně.

Zato je v Česku jiná menšina, nevypadá zas tak cizokrajně, a které se muselo i jméno změnit, zatímco Vietnamcům nevadí když jim říkáte Vietnamci. Žijí v Evropě drahný čas, ale s nějakým přizpůsobením nebo postaráním se o sebe většina nejeví zájem. Taky proč, když bílý nadčlověk se o ně stará jako by byli méněcení..

Totéž černošská menšina v USA, jsou i jiné, ale nijak moc se jim nepomahá, nebo se neupřednostňují. Někdy vůbec ne, pokud jste Japonec, Ind nebo Číňan, tak se musíte o sebe postarat, o běloších nemluvě. Proč? Protože jste na to zvyklí, černoši také bývali zvyklí, ale za presidenta Kennedyho někdo přišel s náramným nápadem, jako že by se černochům mělo pomoct, více než jiným, přece bílý pán ví že černoušci jsou méněcení, teda chudáci, pardon, a musíme s nima jako s dětmi. I na universitu se musí dostat, i kdyby prd věděli. Tak začala morální zkáza černochů, a nikomu nevadilo že bělocha poznali předevčírem, a že v Africe přežívali a žili dáááávno před tím než nás poznali, multikulti rasisté to ale neberou na vědomí, oni to ví lépe. Připomíná vám to něco? Že by samozvané ochránce menšin?

No, a tak není divu že občas se někdo naštve a chce multikulti xindly přechcat. A to právě tento podařený chlapík indického původu udělal, a ještě o tom napsal knihu. Sice dostal vydržkováno i od jeho rodiny, jako že tohle se nedělá, že se měl na universitu dostat čestným způsobem, ale asi mu to nedalo.

Zde jeho proměna. 

 

Autor: Milan Zavala | pondělí 6.4.2015 20:16 | karma článku: 36,09 | přečteno: 1759x