Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZ

Jeste jsem chtel dodat,je to neco podobneho jako moje predsudky o Mexiku. Ja jsem tam nikdy nebyl a to co jsem slysel byly pouze negativni zpravy. Drogove gangy zabiji atd. Ale Jak jste sam podotkl bydlite v Mexico City a jak je videt nic se vam nestalo takze samozrejme moje predstavy o Mexiku jsou trochu zkreslene.Vim se tam jsou urcita mista kde bydli Americane a Kanadane.😃

0 0
možnosti
MR

tenhel clanek neni utok na USA, nejsem zadny antiami. A USA miluji, zil jsem tam a jsem vdecny. Ale pokud byste cetl moje drivejsi clanky, tak vidite ze neco je obycejny lid, ktery je americke elite za vidlaky, bohuzel, a ja se stykal s lidmi s universitnim vzdelanim, a musim rict ze jako tenkrat se to hybalo komunistama, teda ne vsichni, hodne lidi, mozna vetsina sli studovat protoze chteli lepsi zivot, ale bujelo to, ne ze ne. Dnes buji, alespon jsou VELKOHUBI, mulitikulti slunickovi levicaci, nebo zeleni melouni, navrch zeleni vevnitr rudi.

A tito lide nejsou zrovna velci vlastenci, to mivaji za zastydle vidlactvi. A tento studentik je mi sympaticky tim ze jim nastavil zrcadlo aby videli svoji krivou hubu.

USA  zrovna jako Mexiko neni jen jedno, je to moc zemi v jedne. A na blog komplikovany. Opakuji, NENI TO UTOK NA USA, ale na vyzirky, jake jsou vsude, kazou vino......vsak i v Cesku jsou, jsou zde v Mexiku, i kdyz to je jinak zabarvene. Velkohubi vyzirkove. Lide co - podle nich delaji jen dobro, a kuste, my vime co je spravne. Affirmative action znicil ducha cernochu. S tim nehnete.

2 0
možnosti
PZ

Vite ja na ty sterotypy nadavam pozormost. Take se spatne mluvi o vasich spoluobcanech ( Mexicanech v  USA) a pritom ja tady vidim jenom Mexicany kteri makaji od rana do vecera a delaji praci kterou by nevzal ten nejchudsi American ( sekani  travy a landscaping). Ferguson ted pripomel lidem ze rasove problemy stale existuji ale daleko uz ne do takove miry jake byly v 60tych a 70tych letech,kdy mesta jako Newark,Detroit,Watts horely.Co se tyce pozitivni diskriminace samozrejme se to take stane zase to neni ( widespread problem). Amerika uz davno neni co byla v 60tych letech kdy demonstrace,rasove nepokoje a kriminalita byla vysoka.

0 0
možnosti
Foto

I35v66o 51C74i77l89i97c35h

6. 4. 2015 20:34

Je to šílené :-/ Díky za informaci Vám a díky i tomu Indovi, že ukázal absurdnost pozitivní diskriminace v celé její nahotě R^

8 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik