Pokud se nastěhují Romové do vaší blizkosti, nedrážděte je tím že si pořídíte lepší zámek

Nebo dokonce nějaké poplašné zařízeni, či kamery. To by je mohlo tak rozohnit, že by se mohli mstít, a byla by to jen a jen vaše vina. Pokud by vás zranili, nebo nedejbože zavraždili, vina by stále byla na vás.  Není radno někoho dráždit. A kdyby jste měli doma zbraň, ať vás ani nenapadne jí použít. A pokud byste chtěli ochranu od policie, ta nemá v případě krádeže co dělat v soukromém obydlí, natož patrolovat v blízkosti sousedů kteří se cítí nějak ohroženi.

Zdá se vám to přehnané, dokonce kokotina? Takto ale smýšlí část České Republiky, a ani poté co i Zeman napomenul svůj lid že průjezd vojáků z NATO, kteří jsou spojenci a ke kterémužto spolku Česká Republika patří, není ani okupace, ani provokace, přesto jsou tu lidé co z toho dělají aféru.

Zatímco Polsko a Pobaltí je s NATO v pohově, ba se cítí bezpečněji, v Česku Putinovo ovečky se chystají na velký hrdinský protest. A ostatní se většinou shodnou na tom že je to fuk. Přece se o budoucnost naší země nebudeme nějak hádat, nechme to plavat.

Jenže přes 70 let míru neznamená že je to už navěky. Časy se mění, a islamizace hrozí stále více. ISIS roste jako rakovinový nádor, a je otázka času kdy dojde k metastázi, což nebude poprvé v historii kdy Islám napadne Evropu, akorát už jsme ukolébáni tím že si na něco takového nikdo nepamatuje, je to jen v čítankách.

A to že v Kremlu se spíše dohadují zdali by nebylo od věci si zajistit ještě nějaké jiné území, místo aby si uvědomili že ani Rusko nezůstane ušetřeno, tak je nyní na nás ukázat že třetí světovou válku si nikdo nepřeje, tudíž je na čase říct - jsme připraveni. Rusové nikdy nešli do války ve které by neměli šance zvítězit, nejsou sebevrazi, zato muslilmové ano.

Až dojde k dalšímu z mnoha střetů Východu - Islámu vs. Západ, což zákonitě přijde, je jich mnoho a jejich pátá kolona je obrovská, a vracejí se domů z chalifátu už vycvičení, i Česko bude potřebovat pomoc, ve válce jsou sice zbraně důležité ale NEJDŮLEŽITĚJŠÍ je odhodlanost bojovat, myslíte si že spojenci, hlavně Američané půjdou riskovat vesele za národ který na ně dnes plive, či nechá na ně plivat?

A spojence budete potřebovat, hlavně ty americké, Evropa na to aby se sama ubránila má sice zbraně a habaděj lidí, akorát chybí to nejdůležitější - odhodlání cokoliv risknout.  Ale Česko se rozhodlo ani nenechat postavit radar, co kdyby se nepřítel nazlobil, to ani Dánové se nenechali odstrašit, a také je to malinkatý národ. Tak si teda nezamykejte dveře, může se někdo na vás dožrat.

Tenhle článek není útok na Romy, na ty ještě budete vzpomínat v dobrém.

Autor: Milan Zavala | středa 25.3.2015 3:54 | karma článku: 35,71 | přečteno: 2676x