Novináři bojují za islamizaci a účel jim světí prostředky

V Německu byl malý skandálek, novinář z RTL vydávající se za člena Pegidy, byl "náhodně "  vybrán při protestu aby poskytl "interview". Dotyčný novinář si stěžoval že je v Německu příliš Turků, a že mu to vadí, vyjadřoval se jako rasista, a o nějaké islamizaci ani slovo. Objevilo se to na Panorama, ale pak se to provalilo a milý novinář dostal kopačky. Pegida asi nabírá na síle, tak se s tím musí něco politicky korektně udělat a novináři musí odhalit ty sprosté rasisty.

V Česku už to poťapkává jistý Okamura, i když možná nechtěně, jen díky své vrozené neinteligencí. S Islámem se ale musí vůbec jednat co nejkorektněji, toho Okamuru, který je sice takové slůně v porcelánu, toho sepsujem, ale že takový Abbás objajuje kamenování žen se v tisku zas moc neodsuzuje, pouze se to jen otiskne tak jak to řekl. Tady na blogu se to odsuzovat zatím smí. Ve Švédsku to už nepůjde, tam už islamofobům zatnuli tipec i na sociálních sítích, Islám, inmigrace a LGBT se nesmí kritizovat a šmytec. Pokud by se to Švédům nelíbilo, mohou si zvolit liberálnější vládu, ale až za sedm let. Nějak nechápu proč když řádné volby jsou ve Švédsku každé čtyři roky, ale budiž.

Lidí kteří utíkají z muslimských zemí, dnes hlavně ze Sýrie, Kosova, Albánie a Afghanistánu, jsou už v Maďarsku, a je jich stále více, zatím Česko není většinová volba, ale čim více jich bude tím více budou zůstávat i jinde. Plavidla po celém Středozemním moři, od Španělska po Řecko, přivážejí tisíce uprchlíků týdně, i když asi nikdo nemá přesnou cifru, žádný evropský stát je nepobere všechny, což by nebyl problém kdyby Evropa nebyla tak štědrá na dávky a podpory a každý se musel honem shánět po živobytí, já tím také prošel, nikdo mě neintegroval, nikdo mi nic nedal a nestaral se o mě, a proto jsem se uchytil bez problémů, Čech který se nenaučil místní jazyk si to musel vyžrat sám a starat se jak mohl. Nechtěli nás Čechy buď vykopat nebo nás jako menšinu chránit, nebylo proč, jako není proč se tak chovat třeba k Vietnamcům v Česku.

Co dělat? Místo přiblblých multikulti vylomenin, jako když Kerry nechce chaliátu říkat ISIS ani chalifát, aby to prý lidi nemátlo a nedejalláhu to spojovali s Islámem, má se tomu říkat DAESH, i když se to nelíbí ani muslimům. Cenzurovat sociální sítě a slídít po islamofobech je na prd. Říkat islámským teroristům mentálně narušení, je také na nic, to se prostě neokecá.

Ale ono něco dělat jde, když už se dávají prachy horem dolem, tak proč je nedávat těm islámským zemím, chudým i bohatým které ve válce nejsou, čili velká většina, a můžou uprchlíky přijmout?  Oni by se o své souvěrce daleko lépe postarali, a uprchlíci by nebyli mezi nemorálními neznabohy, šáriu už by nemuseli chtít zavádět, Západ by si ušetřil skandály jako třeba když holandská policie požádala salafisty o pomoc na Nový Rok, aby jim pomohli udržet pořádek v Haagu, tím se také moc nechlubí.

A hlavně si přiblble nemyslet že demokracie jsou něco jako brambory a lze ji vyvážet, prodat či naočkovat. K té jsme se museli také sami doškobrtat, a co úsilí a obětí to stálo. A už i na Západě to začíná být trochu vachrlatý. ISIS je zlo, Talibán také, a pokud se jim to tam nelíbí, budou muset zasáhnout sami, dělali jsme to my budou muset oni též. Ve Švédsku se za udržení svobody a demokracie také budou muset vzít sami Švédové, a ne třeba Turecko. A hranice se vynalezly také k tomu aby se státy mohly ubránit. To co se na Evropu valí je muslimský předvoj dobyvatelů, nikoliv hordy lidí co se budou integrovat.

 To je ten povedený novinář. A zde informace o Pegidě - http://cs.wikipedia.org/wiki/PEGIDA  čili žádní náckové ani rasisté.

 

A trochu historie pro ty kteří si mysli že muslimové jsou dnes jací jsou vinou Západu a stačí abychom k nim byli vlídní- zde co o nich napsal Jan Ámos Komenský:


Lidé ti pak byli tiše a nábožně sobě počínající, bíle odění a čistoty velice milovní, takže se mi milost k nim dělati počala. I vyjdeme na plac, a aj, tu bílí ti a umytí lidé, jiskříce očima, hryzouce pysky a řvouce strašlivě, běhají, koho potkají, šavlují a v krvi  lidské se máchají. Čehož já zlekaje se a zpátkem běže, řekl sem: „I což pak to oni dělají?“ Odpovědíno mi: „Disputují o náboženství a dovodí, že Alkorán pravá jest kniha.  (Jan A. Komenský – Labyrint světa)

Autor: Milan Zavala | úterý 6.1.2015 4:55 | karma článku: 37,33 | přečteno: 2022x