Navzdory rejpalům se integrace v Německu daří

Ač by si někteří přáli rozvrátit nový německý národ, Němci se budou integrovat, a skvělí němečtí politici jim v té integraci budou pomahat. Po novoročním nedorozumění se bude konečně jednat. Primátorka Kolína ví jak na to. 

Henriette Reker, která byla nedávno zraněna xenofobním německým náckem, primátorka Kolína nad Rýnem, zvolena navzdory všem pravicovým živlům, vydala kodex chování pro ženy a bude ho stále doplňovat, aby se už neopakovalo to nemístné chování při oslavách. Kdoví proč se ty ženy trajdaly venku, taková nezodpovědnost. I když některé oběti to ihned nenahlásily, protože to nepovažovaly za závažné, tak vidíte že už se alespoň ženy začínají integrovat.

Policie nemůže zřejmě nic moc proti násilníkům podniknout. Asi vypadají všichni stejně nebo co. Tak se teda začne urychleně dělat integrace. Němci se budou integrovat. Integrace jako integrace, no co. S přicházejícim karnevalem ženy dostanou instrukce jak toho docílit. Chodit v hloučku, cudně oblečené, a ještě lépe s mužským doprovoodem. Sice tak také chodily na Sivestra, ale asi si mladíci nevšimli. Nejlépe bude pro holky zůstat doma, co se mají co courat po ulici, že. Popřípadě se dá zrušit karneval. 

Prostě Němci pochopí že cizinci mají jiné zvyky a je správné jim vyjít vstříc, aby se cítili jako doma. Tentokrát se Němci ještě divili a byli šokováni, ale budou se tak dlouho divit že se budou divit. Ale to časem přejde. Radní Kolína Judith Wolter se přeřekla když prohlásila že část města je no - go zone, hlavně u nádraží a katedrály, ale to asi bude tím  šokem že se to dostalo na veřejnost, zatracené sociální sítě, žádné no - go zony přece v Evropě neexistují, to je pomluva fašistů 

Sice ministr spravedlnosti taktéž řekl že jsou místa kde německé právo se nerespektuje, to ale bude také nedorozumění. Merkel by si měla jít s mladíky to vyříkat, udělat si s nimi selfíčko. Zopakovat etnickým Němcům že tohle nemá lautr co dělat s muslimskými přistěhovalci, a napomenout lid aby nepodléhal propagandě. A kde jsou muslimové, časem budou platit jejich zákony a zvyky, tak ať si zvykají. Do zaostalého Česka to doufám také přijde, podle všeho se Sobotka už bude snažit převychovat zabedněné, zaostalé,  zfrustrované a xenofobní Čechy a dohoní země na západ od vlasti.

Autor: Milan Zavala | čtvrtek 7.1.2016 19:07 | karma článku: 43,24 | přečteno: 2593x