Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AH

ode mne máte velice hořkou KARMU............ Bohužel, velice dobře vystižené, jen z toho mrazí......

3 0
možnosti
PB

..... ano, integrace se daří,- tak jim to přeju, enem škoda že u teho nemožu bejt fyzicky,- jak rád bych si zaintegroval tady u nás doma, ale nende to,- tak velký nádraží jako v Kolíně nad Rýnem v Brně není VEU !!!

2 0
možnosti
VT

Kdysi se ríkalo"kde udelali soudruzi z NDR chybu?".Od ted to bude jinak"kde udelala frau Merkell chybu?"

7 0
možnosti
MR

take koukam jak to vudkyne zvlada

3 1
možnosti
JP

Dělejme si pořádek raději doma a buďme rádi, že škodovka díky Němcům šlape.

1 3
možnosti
MR

ano, Nemci jsou organizovani a pracoviti. A proto je dobre to trochu poskodit jako to dela Merkel? To jako odmena za tu jejich pracovitost a sporivost nebo co?

9 1
možnosti
Foto

rád jsem jezdil do Německa. Jen jsem přejel hranice, měl jsem pocit, že jsem ve spořádané, fungující zemi. Merkelové se zatím podařilo tuhle zemi rozvrátit. Dnes už je v Německu 13 milionů cizinců, napřesrok to bude 15 milionů, další rok 18 milionů. Pak dojde na úrodné klíny muslimských žen.

9 0
možnosti
VJ

Vypadá to, že nejen muslimských.

1 0
možnosti
Foto

Inu, tak, tak. Co by náš pan premiér pro svůj fungující stát, který nám na podzim 2013 tak svatojistě z bilbordů sliboval, všechno neudělal? Zkrátka nás všechny po svém předělá - protože přece jedním ze stálých bodů programu ČSSD je "budování tolerantní společnosti"...!

5 0
možnosti
MR

mno, fungujici stat zatim Cesko je, ale nic nesmi zustat pri starem, a Cesko se musi take zmodernizovat, Nemecko to dela, tak prece nemuzete zustat pozadu.

3 2
možnosti
JM

Nesmějte se;-€ Víte jaká to musí být hrůza pro sluníčkáře? Jeden den razíte, že to co se stalo nelze spojovat s imigraty. Další den připustíte, že imigranti ano, ale ne ti letošní. Další den se sice provalí, že to byli ti letošní, ale rozhodně ne ti ze Sýrie. Další den musíte říci, že ze Sýrie to určitě byli...... Já si teď vezmu sandále, do nich ponožky a budu nad talířem knedlíků čekat na další vysvětlení německých soudruhů:-)

24 0
možnosti
Foto

až budem muslimy všici, vzniknou noví bojovníci, prapor islámu zavlaje

3 0
možnosti
TP

Konečně vím, jak je to s tou integrací vlastně myšleno. A přitom je to vlastně tak jednoduché ;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik