Kdo je zodpovědný za teroristické útoky, ptá se lid

a sám si odpovídá. Pro některé lidi za útoky v Rusku může Kreml, nedal Čečencům samostatnost. Pročítám diskuzi o smrti palestinského velvyslance v Praze, a je to jasné, zosnoval to Mossad, zatracení sionisté. Kdo rozumný by věřil že to byla nehoda, přece to nebyl blb, aby se mu to takto stalo. Kdokoliv, jenom ne muslimští soudruzi, ti jsou ve všem nevinně.

Kdyby Putin dal Čečencům samostatnost, nemuseli by prý umírat civilisté, za WTC také jsou zodpovědní Američané, atd. To je ten Stockholmský syndrom, neboli předposranost, někdy zvaná pud sebezáchovy, i když to končívá špatně. Jako soustavně mlácená manželka, ja za to sama můžu že mi Pepa zlomil ruku, já neměla tu polévku přesolit, tak řeknu že jsem upadla na schodech, a ti policajti jsou možná horší než můj Pepa. Mám takový dojem že pokud se v Soči něco stane, někteří lidé poletí do vzduchu s myšlenkou - zatracení sionisté!

Z pomyšlení že by se Česko zase dostalo do sféry Kremlu je mi šoufl. Ale obhajoba teroristů že je to odveta za příkoří je zcestná. A tady připomínám situaci lidí nejen z bývalého SSSR, za Lenina, Stalina, ale i situaci Čechů, Madarů, Poláků, těch zvlášt, ti mají s Rusy neblahé zkušenosti, za carů, za bolševika, vzpomenme na Katyn, a ve světě se o tom mluvilo málo, Lenin býval ne vrah, ale revolucionář s dobrými úmysly, Stalin byl přece jenom spojenec proti Hitlerovi, a nebylo slušné ho moc pomlouvat, a až do pádu SSSR si většina lidí na Západě myslela že je to ráj, zatímco muslimové v dnešní době twitteru a youtube nemusí na sebe upozornovat terorem. A ted mi řeknete - kolik teroristů z řad zoufalých občanů ze sovětského bloku se někde odpálilo na trhu, v autobusu, na nádraží nebo ve školce? A ta situace byla za Lenina a Stalina nepoměrně zoufalejší. Srovnávat dnešní problémy Čečenců s terorem minuého bolševického režimu je dětinské, a rádoby omlouvající. Nehledě na to že ti lidé co se třeba odpalili ve Vladivostoku jsou také ruští konvertité. Nicméně spousta lidí to chce vždy nějak okecat.

 To se pak nesmíme divit tomu že náma zvolení politici jdou na ruku islámským radikálům, že posílají do Palestiny miliardy z našich daní, že se podporuje kdejaký terorista a dávají se jim i nobelovky. Jsou to i ti obyčejní lidé co si tak podřezávají větev. Do Evropy proudi zástupy muslimů z různých koutů světa, mezi nima i radikálové, zatímco Západ nechává trpět křestany v muslimském světě, bývají i vyvraždováni, pro ty azyl moc neplatí. Spousta lidí na to nadává, více možná jak v Česku, ale jakmile se někde někdo odpálí, už se hledají polehčující okolnosti. Já, ačkoliv ateista, nejsem štěstím bez sebe když vidím tu snahu zničit katolickou Církev. Já ji sice nemusím, ale je to naše protiváha. A to relativizování zla nám dá co proto.

Autor: Milan Zavala | středa 1.1.2014 20:11 | karma článku: 28,94 | přečteno: 1097x