Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

Nechci Čečence omlouvat, ale pochopit jejich nenávist a touhu mstít se a zabíjet.Není to jen posledních 20 let okupace a devastace Čečenska ruskou armádou cca sto tisíc mrtvých.Čečenci byli i největší obětí genocity Stalina proti vlastním občanům.V roce 1944 byl celý národ Čečenců vystěhován během jediného týdne na Sibiř - půl milionu lidí.Odhady kolik z nich to nepřežilo se různí, třetina, polovina? mrtvých...snaha o totální kulturní vyhlazení.Pokud někdo nejvíc nenávidí Rusy jsou to Čečenci.

0 2
možnosti
ZK

Z83d41e10n41a 60K56o65č37í

2. 1. 2014 11:28

Mýlíte se. S historií to nemá nic společného. Je to novodobé očkování muslimským fanatismem,, který je financován Saudskou Arabií. ;-(!!

0 0
možnosti
LC

Autore, zkuste si najít co je Stockholmský syndrom, v opačném případě pak vznikají statě, jako se povedla vám.Rv

2 0
možnosti
MR

ja to vim, jen jsem to uzil jako prirovnani, cela spolecnost kdyz je predpokakana, a nechce videt vinika tam kde se jednoznacne jevi, tak se chova presne tak. S mlacenou manzelkou je to to same

0 0
možnosti
LF

Kdo je zodpovědný za teroristické útoky - to je dobrá, ale těžká otázka. Každopádně oficiální verze se nedá vždy brát vážně - viz slavné rozprsknutí Dvojčat 11. září 2001. Asi měli tenkrát ve World Trade Center povícero výbušných trezorů ;-D

-

Exploze severní věže WTC

http://www.youtube.com/watch?v=qJQO2B-1-e8

0 4
možnosti
RH

Samozřejmě, že je hlavním viníkem fundamentalismus a islámská mentalita. Ovšem je také pravda, že jediné, co Rusko spojuje s Kavkazem je jen touha po co největším území. Zatímco civilizované státy se kolonií dávno zřekly, tak Rusko je brutální silou udržuje. Není možné si myslet, že by se vztah Čečenců k Rusům a Rusku mohl nějak zlepšit poté, co proti nim vedla Moskva genocidní válku. Vzesetup islamismu je spojen právě s válkou, zatímco před ní byly požadavky čistě politické, tak po ní se radikalizovali do požadavku chalífátu.  V Ruské federaci žije cca 20 milionů muslimů a to na svých tradičních územích, jsou tam, protože je Rusové zahrnuli do své říše.

2 0
možnosti
MR

coz terorismus neospravedlnuje.

1 0
možnosti
MR

mistr H. nikdy nezklame, skoda ze ho nectu.;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik