Jak se muslimští vrazi z Eritreje ve švédském Ikea liší od těch našich vrahů?

Teoreticky nijak. Ale když v Česku, Mexiku, Rusku nebo USA někdo podřeže třeba i svou matku, natož cizího, tak je odsouzen celou společností a to veřejně, je to padouch, advokát ho sice musí bránit, ale NIKDO neřekne o vrahovi že 

pouze byl na špatném místě ve špatné době, to se sice říká ale o OBĚTI. Jenže tentokrát to otevřeně a do novin řekla advokátka jednoho z vrahů, a švédské a anglické noviny to tak otiskly. Tomu mám rozumět jako že nějaké temné síly, pravděpodobně mimozemšťané ty dva týpky z Eritreje co si ve Švédsku zažádali o azyl, je odtáhli do prodejny Ikea, vrazili jim kudly do rukou, a zhypnotizovali je a oni chtě nechtě museli vražtit. 

Pokud řeknu o oběti že byla na nesprávném místě tak je to pravda, oběť nemohla vědět co se stane. Maria Wilhelmsson, advokátka vraha pochopitelně říká že její klient je nevinen, a svádí to právě na to že se nějak ocitl na nesprávném místě. S tím bych souhlasil, ocitl se v evropském Švédsku kam nepatří. Tak to ale asi ona nemyslela. Nicméně svédské noviny už prohlásily že to nemělo žádný politický ani náboženský podtext. Co v tom bylo se neříká. 

A v tom spočívá ten rozdíl. Vrah, který není nebohý ublížený muslim je sprostý vrah. Někdy šílenec, a společnost viní třeba psychiatry, kteří propustili nevyléčeného schizofrenika. Ale když čtu včerejší články na toto téma, dnes už ticho po pěšině, tak to vyzní jako že ten chudák za to nemůže, ale vina je na nás, styďme se. Ten chudák se doškobrtal z takové hrozné země do Švédska,  jedna z nejtolerantnějších a nejštědřejších zemí, plus s největším počtem sluníček na km2, a tak ho to chudáka tak chytlo, jako ty somálské chlapce kteří museli znásilnit aspoň jednu bělošku, a v novinách z nich museli, v rámci politické korektnosti, udělat Švédy. 

Azyl pro tyto zoufalce se bude nadále poskytovat. Jsme přece humanisté.

Autor: Milan Zavala | středa 12.8.2015 17:08 | karma článku: 41,80 | přečteno: 2107x