Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Najväčšou tragédiou na celej veci je, že som sa nikde nedočítal, že by to bol imigrant. To by samozrejme bolo politicky nekorektné.

Ale keďže podozrivý je Eritrejec, tak páchateľom bol určite niekto viac "opálený" ako je bežným zvykom u Švédov...

0 0
možnosti
IB

I35v68o 12B71o13u58š91e

13. 8. 2015 22:40

Pokud jste se dočítal, že to byl eritrejec, tak je celkem zbytečné psát, že to bol imigrant. Tedy pro většinu lidí.

0 0
možnosti
IB

I74v29o 28B90o66u60š17e

13. 8. 2015 7:38

Ono je to zase trosku jinak. 1.  ten podezrely byl zadrzen na zastavce autobusu v blizkosti obchodaku. 2. Policie nema zadny objektivni dukaz, ze tam vubec byl a uz trosku pochybuje o jeho vine 3. Advokatka rekla, ze jeji klient (zastupuje jen toho jednoho)  prohlasuje ze je nevinny a ona nevidela zadny dukaz, ktery by hovoril o opaku. 4. v novejsim clanku kde policie tvrdi, ze uz zna cely prubeh te udalosti uz o tomto podezrelem neni ani zminka.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21247658.ab

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article21246519.ab

0 0
možnosti
PB

..... ááá, tak pokud si Švédi přejí aby to tak fungovalo,- pak budiž, maj to mííít !

1 0
možnosti
RE

Wilhelmsson ještě zdaleka nedosahuje kvalit naší Arnoštové: oběť se mohla přece rozhlédnout a když by viděla vraha, tak utéct....

8 0
možnosti
MR

M87i68l51a90n 22R30a20d12e96k

12. 8. 2015 21:31

jo, pokud neutekla udelala to schvalne, aby jeste vice rozdmychala xenofobii.

3 0
možnosti
MM

Pokud bych měl váš článek brát alespoň trochu vážně a ne jen jako jeden z milionu dalších podobných internetových žbleptů, napište mi, prosím, kde jste vzal informaci, že vrazi byli muslimové. Zkoušel jsem hledat na googlu, ale nic jsem nenašel, a to jsem přitom zabrousil i na švédské stránky. Ptáme se, protože podle statistik se v Eritreji hlásí k islámu méně než polovina obyvatel, ke křesťanství 50% a 2% k tradičním domorodým náboženstvím, tak proto mě to zajímá. Děkuju.

1 1
možnosti

Co odpovíš sluníčko Michale, až se to prokáže, že co je psané v blogu je pravda pravdoucí?? O jejich advokátce se nemá cenu ani vyjadřovat!!8-oEU Rád si na to počkám.

2 1
možnosti
LN

.njn..když mačetáři vběhli do baru v novém boru.-...tak tam ty mačety přece už byly...povídala tehdy naše hvězda samková....

2 0
možnosti
KC

Zženštilá Evropa zapomněla na jednu užitečnou průpovídku, kterou vyřkli naši pradědové a která se nám nehodí, protože my jsme přece humanisté par excellence: "Za dobrotu na žebrotu." Imigranty, o kterých nevíme, kdo jsou, jak se jmenují a co mají za sebou, protože se nemají čím prokázat, bereme jako postižené válkou a oni jsou mnohdy pronásledovaní ve vlastní zemi pro zločiny nebo přišli organizovat buňky IS, které - až přijde jejich čas - roznesou krev, chaos a strach. Tak končí hloupí dobráci, kteří stejně jako novozélandský pták dodo ztratili pud sebezáchovy.

16 0
možnosti
JS

On je taky samozřejmě rozdíl mezi filantropem který by z lásky k bližnímu se rozdal sám a zase filantropem který by rozdal všechno co jeho není.

9 0
možnosti
LS

Samozřejmě karma. Začínám mít opravdu velký strach, nebojím se o sebe, ale o moje děti. Vůbec nevím, jak jim vysvětlit, co je čeká, pokud nám bude stále velet tahle "svobodně" volená sebranka šmejdů, od naší PS počínaje až po ten kanál v Bruselu.

11 1
možnosti
DK

Zajimavy je take ten pocit soudrznosti, ktery tyto tlupy maji. Vsimnete si, co se stane, kdyz policie nektereho jejich clena zabije nebo zrani a je ZCELA jedno, zda byla akce adekvatni nebo ne. Pokud pri honicce s policii pachatel z jejich tlupy zemre, vzniknou nepokoje. Toto se vyskytuje u cernochu v USA, u privandrovalcu ve Francii, v Recku a posledni pripad ted ve Spanelsku, kde policie kontrolovala privandrovalce, ktery pred ni utekl na balkon, spadl a zemrel. to si policie dovolila moc. Jejich reakce mi pripomina druhy dil Game of Thrones posledni serie, kdy Daenerys nechala popravit jednoho z mistnich, ktery zabil jejiho vezne a dav po ni zacal hazet kameny. A presne stejnou reakci predvadi oni. Cili co muzeme cekat do budoucna...potomci dnesnich plavacku budou porusovat zatim jeste platne nase zakony, policie proti nim zasahne a....a mame tu demonstrace, zapalena auta a utoky na policii, vylohy a drive ci pozdeji i na puvodni obyvatele... Ano, dalo by se to resit dalsim a dalsim ustupovanim, abychom sve hosty nijak nerozzlobili. Takhle by si to slunickari jiste prali, ale ja doufam, ze toho se nedockaji, to uz bych dal prednost obcanske valce na zivot a na smrt.

23 1
možnosti
MR

M67i23l63a83n 93R85a76d67e84k

12. 8. 2015 17:56

ano, muj posledni clanek o tom zrovna byl.

5 0
možnosti
Foto

Dočetla jsem se tu zprávu ráno: rozum a spravedlnost zašlapány do země. Doslova.

9 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik