Host do domu.....Alláh do domu

Přijdeli host, podřizuje se hostiteli, přijdeli jich více, tak také, jelikož je to dočasné. Když se ale k vám někdo nastěhuje, chod domácnosti se zákonitě změní. Jeli těch hostů více, ve své domácnosti začnete být trpěný host, 

zapomene se rychle že majitel domu jste vy, a může se stát že vás i vystrnadí. Teda pokud se necháte. Ale když ještě necháte vrata a dveře otevřené aby si klidně přišel kdo chce, tak skončíte tragicky. Tomu je tak jak v domácnosti, tak ve státě. V severní Americe přišli nebozí hosté co potřebovali kus místečka a pomoc, a dostalo se jim toho. Někteří řeknou že tak bylo dobře, protože přinesli pořádek a blahobyt.  Ano, ale ne původním obyvatelům. Ba ani sobě, ze začátku jen dřinu, ten blahobyt přišel mnohem později. 

Tam kde nebyli divoši, ale civilizace, tam to Španělé zničili, a původní obyvatele zotročili. A jen pro úplnost, jak ti civilizovaní tak i ti divoši měli svoji kulturu, své zvyky a zákony, své jazyky. Nic od nás nepotřebovali. Totéž dělal islám jinde. Už jen to by mělo být varování. Není. 

Není proč si myslet že tohle náhlé stěhování národů, pro které není dnes větší důvod nežli před lety, ale najednou se s uprchlíky do Evropy roztrhl pytel, tak že tohle bude jiné. Oni si nesou žárodky své zkázy, zárodky toho před čím dnes oni utíkají, ať je to násilí nebo chudoba. 

Když si za ta staletí nedokázali vybudovat blahobyt doma, takový který by nebyl postaven na exportu ropy, tak nebudou s to s tím budováním blahobytu začít zčistajasna v Evropě. A ty miliony doufajících lidiček, kteří mají zkreslené představy o tom čeho se jim v Evropě dostane, tak až vystřízliví, boudou živnou půdou pro revoluci toho jediného spravedlivého náboženstvi. Zoufalost je k tomu přinutí.

Oni vidí jen ten západní blahobyt, a připadá jim to jako že to vše je na přiděl. Neví že i v tom bohatém Německu si žijí na vysoké noze protože dělají OBA, aby bylo na hypotéku, na auta, prázdniny kdekoliv na světě, atd. Že žena v domácnosti je spíše luxus, na který málokdo má, a nebo se musí uskrovnit. Na to nejsou oni zvykli, A Mutti Merkel jim toto bohatství nebude moc darovat. 

Až uvidí že nedosáhnou této úrovně ani když otec rodiny bude pracovat, budou velké problémy, a půda pro radikalizaci. To už je vidět jinde, i když je jich zatím málo aby to mělo opravdový dopad na společnost. Ale to už se Merkel snaží napravit.

Takže urpchlíky ano - jak správně říkají - splaťte dluh, my vás také přijali. Ale přijmout jiné Evropany, i Ukrajince, Rusy, nebo Vietnamce, to je jiné kafe. Ti jsou na tohle zvyklí a maká celá rodina. Ženy nejsou doma aby rodily a uklizely. Makají, tvoří tento blahobyt. 

Takže co teď? Jak se anglicky říká - misery loves company - zkrátka když trpím tak ať nejsem sám, tak německý Übermensch už začíná cítít že to přepískl s tím sebemrskačstvím, a aniž by vzal na vědomí vůli uprchlíků, chtějí je vyhandlovat do ostatních států unie. Ať se všichni třeba podělají, jen když hosté odprejsknou. Ale teď teprve poznají co si nadrobili. Oni totiž tito uprchlíci nejsou evropské bábovky.

 

Autor: Milan Zavala | pátek 11.9.2015 3:39 | karma článku: 36,99 | přečteno: 1236x