Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ostatně o tom, že je tady u nás všechno na příděl, se domnívá jisté etnikum již desítky let a nikdo z politiků není schopen jim vysvětlit, že tomu tak není. Jsou přesvědčeni, že jim z našich "dávek" dáváme zoufale málo a docela sprostě je okrádáme, když jim nechceme dát víc - a proto musí žít v chudobě, i když často říkají, jak rádi by pracovali - ačkoliv to vůbec není pravda a jsou naopak velmi rádi, že je do práce nikde nechtějí, protože lze vážně pochybovat o tom, že by byli ochotní pracovat za nějakých 15 tisíc čistého, když na dávkách mají bez práce dvojnásobek...!!

2 0
možnosti
JN

"splaťte dluh, my vás také přijali"

To je docela hloupá věta, kterou nám rádi opakují naši bývalí spoluobčané, kteří před lety odešli za lepším životem směrem na západ.

Pokud i po té řadě let mají pocit, že v cizině nadělali dluhy, měli by se postarat o jejich splacení sami a nepožadovat to po nás, kteří jsme zůstali doma a pracovali tady.

Je to stejné, jako když je v rodině flákač, který pravidelně přichází s kategorickým požadavkem: "Udělal jsem v hospodě dluh, musíte to za mě zaplatit, ať nemá rodina ostudu"

4 0
možnosti
PK

P16e98t34r 36K81ř22í12ž

11. 9. 2015 7:11

Výstižně napsáno. Autor mimo jiné poukázal na důležitý faktor určující, proč jsou společnosti, ze kterých imigranti přicházejí, tj. islámské, ekonomicky zaostalé. Je to proto, že ženy nemají prakticky právo samostatného rozhodování, samostatného pohybu ve společnosti a většinu času musí trávit péčí o početnou rodinu, jejíž část musely předtím porodit. Tím jsou tyto společnosti připraveny o produktivitu celé poloviny všech svých mozků i rukou. Podívejme se přitom na řadu úspěšných odbornic ve všech možných oblastech v západních zemích.

K blogu bych připojil odkaz na článek popisující situaci v jednom městě v současném Německu. Je to hodně naštvávací a varovné čtení. Vyvstává otázka, zda německá společnost již není odsouzena k zániku v blízké budoucnosti.

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Starosta-berlinske-pristehovalecke-ctvrti-jeste-jednou-Pristehovalci-tvrde-vladnou-a-tyranizuji-nemecke-deti-dospele-i-duchodce-Uci-sve-potomky-aby-proti-nam-bojovali-398650

2 0
možnosti
Foto

Přicházejí z islámské země, která je bohatá na naftu a jejich kultura  není schopná toto bohatství využít.

4 0
možnosti
TG
MR

ano, cetl jsem, a dokonce uz jsem se v minulych clancich zminil ze je to zinscenovane.

2 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik