Evropa prodaná za 30 stříbrňáků?

Německo otáčí a chce zabrzdit imigraci. To jak to chtějí udělat je snůška zbožných přání od zkušených politiků kteří umí vládnout když vše jde jak na drátkách, ale jak se objeví mráček neumi ani otevřít paraple.

Poté co matka Merkel pozvala půl lidstva na svá štědrá ňadra že je všechny nakojí tak to začalo proudit ještě více, i z Indie. A že tam je lidí jako smetí. Dočítám se že z Řecka přichází už přes 10 000 lidí denně,a to číslo se zvyšuje. A to nepočítám ty co přichází do Itálie a do Španělska. Takže kdyby to pokračovalo takto aniž by se číslo zvyšovalo tak to hodí hezkých pár milionů příjemců dávek ročně. 

Poté co pohrozili že xenofobům utnou penězovod z EU, a poté nabídli miliardy těm co uprchlíky přijmou, aniž by se zamysleli nad tím jak přinutí ty uprchlíky aby šli tam kam je pošlou, politici začmuchali prachy a kývli, tak koukám že už i nemecké vládě, pomalu ale jistě, dochází že většina jsou v Evropě nezaměstnatelní. Tak přišli s náramnýn tahem, budou snižovat dávky, a budou chtít aby migranti šli jinam. A chtějí je prý - považte - i vyhostit.

Jenže to se snadno řekne a hůře udělá. To není jako když před lety co se to v bývalé Jugošce uklidnilo, tak poslali pár rodin šupen domů. Přišla policie v noci, a museli se sbalit a ject. Tyto hordy nájezdíků jsou jiné kafe. Ti neutekli - až na nanejvýš tak 20% opravdových Syřanů - z nějakého konfliktu, oni prodali co mohli a jeli do té země zaslíbené kde budou už padat halal holuby do huby. 

A teď řekněte těmto lidem - kouejte mazat! V tom momentě už to nebude hodná matka Merkel, ale budou jí dávat jména že sluníčka chytne psotník. Tito lidé se budou cítit podvedeni a poté dožraní. A to ještě budou sluníčka koukat co to udělá.

A nebo se Němci zaleknou a budou je živit tak jak slíbili, ale i bohaté Německo takováto situace položí. Nemyslím si že se použije násilí k tomu aby je navrátili. Tito lidé nejsou imigranti z Vietnamu nebo Ukrajiny. A nepřišli aby z nich byli bezdomovci. Už dnes není moc místa kam je ubytovat, asi si Merkel myslí že je každý Němec vezme k sobě domů, teda s výjimkou papalášů, těch se něco takového netýká, ti si myslí že jen budou kontrolovat kvóty.

Teď jen uvidíme jak se budou Němci vypořádávat s tou jejich hrou na ty jedině spravedlivé. Slibují stříbrňáky těm kteří slíbí ten bordel uklidit. Ta sranda ale teprve přijde, ale k smíchu nikomu nebude. 

Popis bordelu v EU:

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/344175/europoslanec-petr-mach-o-uprchlicke-krizi-unie-se-rozpada-mam-radost.html

Autor: Milan Zavala | pondělí 21.9.2015 2:21 | karma článku: 38,85 | přečteno: 1530x