Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Už teď si imigranty státy přehazují jako horké brambory.

Co nastane, až Německo úplně zavře a naštvaní imigranti se začnou opravdu bouřit, to si ani nechci představovat!

3 0
možnosti

Nepodezírám zkušené politiky, že by neuměli ani otevřít paraple jak píšete. Nepodezírám je ani z humanizmu a soucitu s chudými.

1 0
možnosti
JN

Zajímavá četba v německém tisku. "Merkelová udělala Evropě medvědí službu."

Nikdy jsem nebyl obdivovatelem Klause, ale tohle se dá číst.

http://www.welt.de/debatte/kommentare/article146615320/Merkel-erweist-Europa-einen-Baerendienst.html#disqus_thread

3 0
možnosti
PK

P32e12t30r 38K64ř45í66ž

21. 9. 2015 7:02

Autor má naprostou pravdu. Výrazné omezení sociálních dávek a dalších výhod (a to až na úroveň zajišťující holé přežití) je však jediná možnost, jak ukončit masivní příliv imigrantů (plus uzavření hranic a demonstrativní repatriace čistě ekonomických migrujících). Domnívám se, že k tomu bude muset dojít, protože tohle by neutáhl nikdo - a navíc jde-li o osoby ze zcela odlišných kultur, se kterými se domácí většinou ani nedomluví. Podle nejnovějších údajů nalezlo zaměstnání v Německu (z těch, co v něm jsou již několik let), pouhých 11%. Tedy 89% pobírá podporu. Hlavním problémem je jazyk. Někteří sice umí anglicky, ale nutno je zvládnout i němčinu. Další znají jen arabštinu či různé domorodé jazyky.

2 0
možnosti
Foto

Všechny země EU jsou zadlužené, všechny "dávky" a to i důchody a jiné vyplácíme my i ostatní na dluh. Už nyní se od pracujících nevybere dost prostředků na bohaté sociální státy, kterými ohromujeme svět a my přemýšlíme o výrazném omezení sociálních dávek. Radujeme se, že ekonomika roste o 1,4% a vláda hned rozhazuje dosud nevydělané peníze plnými hrstmi na všechny strany. Kdo to v budoucnu zaplatí? Nepracující budoucí děti současných nájezdníků? Nepracující budoucí děti naší rychle se množící menšiny?

5 0
možnosti
Foto

Ten obrázek paní M je výstižný.

2 0
možnosti
MP

Dojde na švédský model. Každá obec v DE dostane svůj příděl:-(. Pak jsou zde ve hře ty nucené státní pronájmy prázdných objektů. A možná přijdou na něco, na co ani komunisti nepřišli. (Protože rozmisťování cikánů tak pro 3-4rodinách do obce u nás bylo v letech padesátých a šedesátých. Nucené nájmy ještě dřív.) Máme se u nás asi taky na co těšit, ale holt jak za války "Zuerst die Deutschen!";-)

1 0
možnosti
Foto

Smutnou pointou Švédského příběhu o snaze rovnoměrného rozprostření imigrantů po celém Švédsku je to, že se jim do roka přestěhovali zase zpět do ghet, které chtěli tímto krokem zrušit.

4 0
možnosti
DP

D49a56d20a27k 81P47e26t94r

21. 9. 2015 5:02

Denní čísla jsou hrozivá, zbožné přání, že nastává pokles a čekání na zimu je naivita sama.Pokud by Angela měla kalkulačku za pár kaček, tak si jednoduše  spočítá, že za jeden měsíc se takřka půl milionu přesouvá do zemí zaslíbených. Může být hrdá, Německo vede. Máte karmu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1595x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik