Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Stále se opakující historie. Lidé,kteří vidí dál než na okraj talíře a dokáží vidět blížící se nebezpečí nebyli a opět nejsou bráni vážně. Politici v rámci zdegenerované demokracie potřebují pro své znovuzvolení a vlastní blahobyt hlasy voličů. Podle hesla "po nás potopa" jsou schopni nevidět a přehlédnout cokoliv. A vedeni "demokratické" zákony"

hledáme chyby v nás. Dali jsme málo,nepodporujeme integraci imigrantů, tvoříme nové neziskové a podpůrné organizace, budeme rozdávat šátky islámským ženám,

bude jim povolovat vyjímky ve školách. Tak trochu na Bohnice nebo Dobřany.

Ptáme se vůbec jestli tu integraci chtějí.? Jestli ne tak honem zpátky do zemí jejich vlastní kultury. to i za cenu nějakého cestovného. Přišlo by to sice dráž,ale bylo by to bez rizika. Proč se integrují pracovití Vietnamci ? Jejím mládež se od té české již prakticky neodlišuje.

Nejistí mladí lidé bez perspektivy hledají silnou osobnost, silné zázemí, silné vedení i ev.silné a nebojácné náboženství. To jim samotným dodává sílu a směr. Doma vidí jen lživé bojácné a ohebné politiky. A katolická církev,kromě zájmu o majetek, ustrnula ve vývoji a svoji zaostalou rétorikou nabízí jen servilní pokoru před Ním, ale nedodává sílu k životu a neurčuje směr. Nedivme se pak, že car Putin slaví úspěch. Jen pozor, aby se jich v různých zemích nevyrojilo více. A dnešní demokracie se svými sebezničujícími tendencemi nenabízí proti novým diktátorům a ani islámu žádnou ochranu.

Prosím napište,že nemám pravdu.

3 0
možnosti
Foto

Mate pravdu ... ale i to co pisete je o "chybach v nas" nebo ne? ;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 722
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1605x
Expat od roku 1968 Bývalý překladatel, anglicky - španělsky.

Seznam rubrik