Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A ze se s tim nesnazite v te Kanade neco delat??? .. Kanada plati arabskym studentum nejen skolne, ale dokonce i pobyt .. ti si pak umele prodluzuji pobut az tak dlouho, nez najdou zpusob, jak v Kanade zustat trvale ..... odhaduji, ze dnes jiz je krestan v Kanade mensinou ..... Indum se udeluje vyjimka na noseni helmy na motorce, Arabum platime skolu a byty v downtown, ktere si nemuze temer dovolit ani clovek stredni tridy ... ale chodime na iDnes delat chytre ..... jak to tedy s vasi cti?? Prisahala jste te Kanade, ktera se chova naprosto fatalne a zaroven bijete na dalku do nejakych pomatenych Marusjinovych a spol ;-D

1 0
možnosti
MK

zrušit sociální stát. Stejně pouze skomírá a okrádá pracující. Ponechat pouze nejnutnější ochranu důchodců co pracovali a své daně odvedli. 

Vyřeší se tím

- nesmírná korupce v naší politice (kapři si rybník nevypustí)

- ekonomika bude moci zase růst

- bezprizorní a sociálně nepřizpůsobiví nebudou mít možnost zdarma vysedávat v mešitách a nechat si blbnout hlavu

- skončí bezbřehá nelegální imigrace z Afriky (prý chudí, ale na lodích jsou jenom mladí mužové, žádné děti a ženy)

Dále pak

- tvrdé potírání aktivistického boje násilím (stejně jako Stejskal na Ukrajině, i takový konvertita v Sýrii) mimo legální ozbrojené složky státu pod velením Armády ČR + okamžitá ztráta občanství a propadnutí majetku + deportace do jeho oblíbeného místa (jinak bude občanská válka brzy v Evropě)

- tvrdě a bez kompromisů trestat nabádání k náboženské nesnášenlivosti (viz naši vlastní konvertité a naše vlastní mešity!)

3 0
možnosti
MR

to rikam ja take, ale to spis prijdou blanicti rytiri nezli by se u koryta trochu uskromnili ( politici)

0 0
možnosti
DM

Stále se opakující historie. Lidé,kteří vidí dál než na okraj talíře a dokáží vidět blížící se nebezpečí nebyli a opět nejsou bráni vážně. Politici v rámci zdegenerované demokracie potřebují pro své znovuzvolení a vlastní blahobyt hlasy voličů. Podle hesla "po nás potopa" jsou schopni nevidět a přehlédnout cokoliv. A vedeni "demokratické" zákony"

hledáme chyby v nás. Dali jsme málo,nepodporujeme integraci imigrantů, tvoříme nové neziskové a podpůrné organizace, budeme rozdávat šátky islámským ženám,

bude jim povolovat vyjímky ve školách. Tak trochu na Bohnice nebo Dobřany.

Ptáme se vůbec jestli tu integraci chtějí.? Jestli ne tak honem zpátky do zemí jejich vlastní kultury. to i za cenu nějakého cestovného. Přišlo by to sice dráž,ale bylo by to bez rizika. Proč se integrují pracovití Vietnamci ? Jejím mládež se od té české již prakticky neodlišuje.

Nejistí mladí lidé bez perspektivy hledají silnou osobnost, silné zázemí, silné vedení i ev.silné a nebojácné náboženství. To jim samotným dodává sílu a směr. Doma vidí jen lživé bojácné a ohebné politiky. A katolická církev,kromě zájmu o majetek, ustrnula ve vývoji a svoji zaostalou rétorikou nabízí jen servilní pokoru před Ním, ale nedodává sílu k životu a neurčuje směr. Nedivme se pak, že car Putin slaví úspěch. Jen pozor, aby se jich v různých zemích nevyrojilo více. A dnešní demokracie se svými sebezničujícími tendencemi nenabízí proti novým diktátorům a ani islámu žádnou ochranu.

Prosím napište,že nemám pravdu.

3 0
možnosti
Foto

Mate pravdu ... ale i to co pisete je o "chybach v nas" nebo ne? ;-)

0 0
možnosti
Foto

Obavam se, ze vse je vlastne jen principem akce a reakce .... jinak clanek je sileny ;-D

0 1
možnosti
Foto

Vlastně je to docela logické a předvídatelné. Všude v Evropě lze nalézt spousty nepříliš vzdělaných , nezaměstnaných mladých lidí s nulovou životní perspektivou. Při  současném stavu vědeckého pokroku bude ubývat potřeba méně kvalifikovaných sil v průmyslu a vznikne ( nebo už existuje) nová sociální vrstva : nezaměstnaní takříkajíc z povolání.

Tito frustrovaní nespokojenci se dosud realizovali v řadách fotbalových či hokejových fans. Nyní mohou o level výš , dají se k džihádistům. Představují si to jako počítačovou hru.

Řešení podobně jako autor blogu nenavrhuji - neznám. Bylo by to asi na nobelkovu.

4 0
možnosti
VA

Nějaké rychlé a radikální řešení mě taky nenapadá, nicméně si myslím, že je nanejvýš důležité aby lidé byli o islámu informovaní. Ovšem objektivně!!Ve světě už na to přišli, že začlenit muslima do většinové společnosti tak aby časem nedělal problémy nelze!! A těch několik kteří jsou upřimně zděšení tím, co se děje pod vlajkou jejich vlastního náboženství to nevytrhne, Navíc pro ostatní muslimy je v ten moment kdy se jako muslim odmítne přidat ke svaté válce odpadlík a nevěřící pes !!Nejhorší je, že naši politici nechtějí vidět tu obrovskou hrozbu a naopak podporují rádoby multikulturní projekty a neuvědomují si, že si tím pod naší vlastí podřezávají už beztak ztrouchnivělou větev!! Je nutné aby byli objektivně informovaní hlavně mladí lidé, kteří nemají tolik životních zkušeností a mohou být snadno ovlivnitelní Jednostrannými  podprahově vedenými projekty typu,, Muslim očima českého školáka,, Petrici proti tomuto projektu je možno podepsat zde http://www.petice24.com/petice_podporujici_zakaz_projektu__muslimove_oima_kolaka

5 0
možnosti
JB

J62a98n 42B39í12l10e80k

10. 9. 2014 5:14

Nevím zda pomohou zákony, pokud výchova doma není k ničemu:-(!!

2 0
možnosti
MR

M60i33l63a20n 30R33a71d16e56k

10. 9. 2014 18:00

alespon podle slov matky byl jeden z nich vychovavan normalne, ale v letech kdy je tezke kontrolovat potomky tak misto toho aby lital za holkama nebo se dal na chlast ci drogy ho to chytlo jeste hure - stal se muslimem. Chudak mama.

1 0
možnosti