Drzost islamistů a multikulti sluníčkářů nezná mezí

Když džihadisté potřebují odpočinek po divokém vraždění, vraci se do pohodlných západních domovů, kde jim nevěřicí psi dodají co potřebují, plus něco navíc. Jozias van Aartsen, primátor z Haagu,  když vidí jak se někteří vracejí na odpočinek, tak řekl že budou muset nastoupit programy na de-radikalizaci i když nebudou chtít, a možná budou muset i k výslechu.  A když si Cameron dovolí požadovat aby jim nebylo povoleno se vracet, muslimský aktivista Anjem Choudary, který by měl být za jeho extrémismus dávno za mřížemi, pohrozil v rozhovoru pro IBTimes UK, že to povede k teroristickým útokům v Británii, ať si to premiér rozmyslí. Bojovat za chalifát a proti Západu ano, brát jim výhody západní společnosti ne. 

Choudary, který bojuje za zavedení Šarie v Británii, známý za velebení teroristů, místo aby byl potrestán, jsou s ním vedeny vážné rozhovory v médiích. Ale ti co se proti něčemu takovému bouři, jsou xenofobové a je tak s nimi nakládáno.

Devátého Listopadu se vzpomínala, Kristallnacht, Křišťálová noc, a mezinárodní organizace SOS racism, Nye SOS Rasisme, v Bergenu (Norsko), vyžadovala aby se tentokrát židé nezůčastnili, kvůli nebohým Palestincům. Taktéž v Dánsku socani využili tohoto výročí na získávání finančních prostředků pro Palestinu, asi ty miliardy z EU nestačí.

Ale jak se říká, za dobrotu hlavu do plotu, mimoevropští přistěhovalci stáli Británii za posledních 17 let 120 bilionů liber A to není zrovna tajemství, tak proč nebrat když se dává, řekli si hoši z ISIS. Podle Daniela Greenfielda z Freedom Center v N.Y. je spousta džihadistů, hlavně ze Sýrie, co ze sebe dělají oběti, ale infiltrují se do Evropy coby nebozí uprchlíci, něco jako virusy, kteří chytře zaútočí na organismus, bohužel to někdy udělají tak parádně že ten organismus zabijí, i když tím zničí i sebe. A náš organismus se nějak zdráhá se bránit.

Od dnešních politiků se těžko dočká Evropa nápravy, EU se má akorát k podpoře a uznání Palestiny, braní muslimských uprchlíků i ze zemí kde válka není, Španělsko a Itálie je brát musí, fondy na to zatím jsou tak se bude pokračovat a posílat uprchlíky dál do Evropy. Rusko má plné ruce práce ukazováním síly proti Západu a dobýváním Ukrajiny.

ŘÍM - protesty proti velké kriminalitě muslimských přistěhovalců, na fotce policie ochraňuje skupinu muslimů. Sousedé se zorganizovali a brání se sami jak mohou, hlavně ženy, mladé i starší. Pochopitelně byli označeni za rasisty, proti čemuž se vehementně ohradili. Například s černochy prý problémy nemají, zato s muslimy jakékoliv barvy ano. V úterý se strhla bouře před Tor Sapienza, cenrum pro uprchlíky, a policejní jednotky měly co dělat aby zabránili násilí. Tento scénář je stále častější. Na jedné straně se ujišťuje národ že je uprchlíků potřeba, prý je Evropanů už málo, na druhé straně pro ně není práce, hlavně proto že nic neumí. A problémy, zrovna jako výdaje, rychle rostou.

Tak zbývá alespoň síla morální. Papež František pojede koncem měsíce do Turecka, které se poslední dobou vybarvuje, a to v nekalých barvách, chová se k Západu dost nepřátelsky, i když se to moc nekomentuje, jsou to spojenci v NATO, bohužel. František slibuje že se vezme o utiskované křesťany, jeho protějšek Mehmet Görmez s ním naopak chce diskutovat o vzrůstající islamofobii a o ochraně muslimských minorit v Evropě. Uvidíme kdo ochrání koho.

Islamisté - viz článek nade mnou, o touze hrdě rozvinout černý prapor chalifátu, a nadějí pro Černé Pantery v USA, kromě jiných perel.

Autor: Milan Zavala | sobota 15.11.2014 5:14 | karma článku: 35,14 | přečteno: 1928x