Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MT

Všem doporučuji přečíst si Korán ; je přeložen do češtiny. Se značným sebezapřením jsem to udělal a mohu říci, že nenávistnější knihu jsem dlouho nečetl. Nedivím se muslimům, kteří neumí číst ani psát, ale umí doslova memorovat Korán, že fanaticky útočí na vše židovské, křesťanské a hlavně "neznabožské" = západní.  Lidé, braňme se, než bude pozdě!!!!!!

0 0
možnosti
VA

Milane, máte samozřejmě pravdu, problém je, že politici všech evropských zemí jsou stiženi multikulti slepotou a hluchotou a jako zaseknutý gramofon melou pořád totéž o nutnosti pomoci chudáčkům uprchlíkům8-o a když už se někde vyskytne politik který je ochoten brát se za práva domácích, je okamžitě umlčen a dehonestován, označen za rasistu xenofoba a na tomto se vzácně shodnou ostatní politici napříč spektrem :-P

2 0
možnosti
LR

Jak tvrdím už dlouho Islám je prasečí víra propagující násilí a omezování svobody jino i bezvěrců,jediná šance ho potírat jako fašismus než bude pozdě !!!!!!!!Tento článek je výstižný a realistický,blahopřeji k odvaze napsat pravdu !!!

5 0
možnosti
JK

Mám zlotřilý nápad: Zmanipulovat muslimy, že je bude urážet čaj. To snad Brity vyprovokuje.

6 0
možnosti